Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging kinderfeestje 6 jaar

Hoera, je kleine spruit wordt alweer 6 jaar. Ben je van plan om dit te vieren met een kinderfeestje? De leukste uitnodigingen vind je bij Kaartje2go. Bekijk de uiteenlopende ontwerpen in onze collectie of gebruik ons handige filtermenu om een leuke uitnodiging te vinden.

 

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Uitnodigingen 6 jaar: kinderfeestjes thuis en buitenshuis

De verkleeddoos induiken, speuren naar een verborgen schat of cupcakes versieren met sprinkels: kinderfeestjes voor kinderen van 6 jaar vinden vaak thuis plaats. Naast dat een kinderfeestje thuis vaak goedkoper is, kunnen kinderen dan ook kiezen voor een bepaald thema. Organiseer bijvoorbeeld een prinsessenfeestje of een kinderfeestje in het teken van dino’s. Liever een kinderfeestje buitenshuis houden? In onze collectie zitten ook leuke uitnodigingen voor een voetbal-, zwem- en boerderijfeestje met ‘6 jaar’ erop.

6 jaar? Maak een unieke uitnodiging voor een kinderfeestje!

Op zoek naar een unieke uitnodiging voor het kinderfeestje van je kleine jongen of meisje? De ontwerpen van Kaartje2go kun je nog leuker en mooier maken in de kaartmaker. Voeg bijvoorbeeld een foto toe, verander de achtergrond of pas het lettertype aan. Nog geen leuke uitnodiging gevonden met ‘6 jaar’ erop? Filter op ‘Leeftijd aanpasbaar’ en ontdek uit welke uitnodigingen je kleintje nog meer kan kiezen. Bij een groot aantal uitnodigingen kun je zelfs een bijpassende sluitzegel bestellen!

 

Het in goede banen leiden van een kinderfeestje kost soms wat energie, maar een leuke uitnodiging is zo gemaakt.

  1. Kies één van de uitnodigingen voor een kinderfeestje 5 jaar.
  2. Klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker.
  3. Voeg leuke figuren, een mooie foto en eventuele afbeeldingen toe.
  4. Schrijf een leuke tekst én zet praktische informatie op de uitnodiging.
  5. Pas de grootte, kleur en positie van de tekst aan.

Staat er nog geen ‘5 jaar’ op de uitnodiging voor het kinderfeestje? Klik tijdens het bewerken op ‘figuren toevoegen’, zoek vervolgens op ‘5’ en kies er een uit.

Voor veel kinderen vormt hun kinderfeestje het hoogtepunt van het jaar. Het kan ze dan ook niet gek genoeg zijn. Dit geldt ook voor de uitnodiging. Hoe meer glitters en versieringen, hoe leuker ze het vinden. Voeg dus gerust leuke extra’s aan je bestelling toe. Van gekleurde enveloppen en matchende sluitzegels tot voorgedrukte adresstickers. Dat wordt een feestje op de deurmat!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.