Ga naar de inhoudGa naar het filter
Verjaardagskaart 1 jaar

Verjaardagskaart kind 1 jaar

Joepie, één jaar! De eerste verjaardag is speciaal en wordt dikwijls uitgebreid gevierd met familie, vrienden en kindjes uit de naaste omgeving. Dan is het ook superleuk om een verjaardagskaart met 1 jaar erop naar de kleine spruit te sturen. We zetten daarom een reeks verjaardagswensen speciaal voor de eerste verjaardag van een kind op een rij. Kies maar uit. 

Foto | Te laat | Peuter | Christelijk

De eerste verjaardag is een speciale verjaardag. Deze verjaardag wordt vaak uitgebreid gevierd door familie en vrienden. Dan is het extra leuk om een hippe verjaardagskaart met 1 jaar erop te sturen. We hebben daarom een selectie verjaardagskaarten speciaal voor de 1e verjaardag van een kind voor je op een rij gezet. Bewerk eenvoudig en snel een bestaande kaart en laat hem door ons versturen. Wat zullen de ouders van de baby blij zijn! 

Verjaardagskaart baby

De verjaardag van een kind is een belangrijk moment: je laat zien dat je als familie, vrienden en kennissen waardering hebt voor het kind. Met cadeaus, een taart en gezelligheid wordt de verjaardag van de kleine gevierd. Het is gebruikelijk om de verjaardag van de 1-jarige te vieren met een kinderfeestje en de baby en ouders een felicitatiekaartje te sturen. Nog op zoek naar het perfecte kaartje? Kijk dan eens bij de andere verjaardagskaarten. Maak er met elkaar een onvergetelijke dag van en kijk alle babyfoto’s van het eerste jaar terug. Gezellig! 

Tekst verjaardagskaart 1 jaar

De verjaardag waarop je kind 1 jaar wordt is vaak heel speciaal. Voor het kind zelf, nog een baby, maar ook vooral voor familie en vrienden. Stuur daarom een leuke verjaardagskaart 1 jaar aan de baby met een leuke persoonlijke tekst voor het kind en de ouders. Weet je niet precies wat voor tekst je op het verjaardagskaartje wil zetten? Wij hebben een aantal bijzondere verjaardagsteksten voor je verzameld die je kan gebruiken. Zoek je naar meer inspiratie? Bekijk dan ook eens onze leuke verjaardagskaarten voor kinderen of voor baby’s van 2 jaar of 3 jaar. 

Stuur een leuk cadeau mee

Bij een leuk verjaardagskaart voor de 1 jaar oude baby hoort natuurlijk een mooi cadeau. Bij Kaartje2go vind je de leukste cadeautjes voor de kleine. Al is de baby al 1 jaar oud, er zijn nog voldoende speciale kraamcadeaus om te geven. Stuur bijvoorbeeld een leuk slabbetje, speendoek, knuffeltje of een ander speciaal speelgoeddier mee. De meeste cadeautjes passen samen met de kaart door de brievenbus. Zo verras je de kersverse ouders wanneer ze thuiskomen. Overhandig je liever persoonlijk de kaart en het cadeau? Verstuur dan het pakketje naar je eigen adres. Zo kun je de blije reactie van de ouders en baby direct zien. Win-win! 

Maak je eigen persoonlijke kaartje

Ben je in een creatieve bui en ga je liever zelf aan de slag om een leuke verjaardagskaart voor de 1 jarige te maken? Breng dan een bezoekje aan onze kaartmaker. Voeg een leuke foto toe van jou en de baby en gebruik deze foto op de kaart. Voeg mooie figuren, kaders en een persoonlijke tekst toe aan het kaartje en je bent klaar. Het is simpel en snel mogelijk om een leuk kaartje te ontwerpen, voor jong en oud. Dit wordt een verjaardag om nooit meer te vergeten. Kaartje2go, met plezier gemaakt!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.