Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Verjaardag 1 jaar | kind

De eerste verjaardag is een speciale verjaardag, vaak uitgebreid gevierd door familie en vrienden. Dan is het extra leuk om een verjaardagskaart met 1 jaar er op te sturen. We hebben daarom een selectie verjaardagskaarten speciaal voor de 1e verjaardag van een kind voor je op een rij gezet. 

Meer: verjaardag kind | leeftijd aanpasbaar

Verjaardagskaart 1 jaar

De verjaardag waarop je kind 1 jaar wordt is vaak heel speciaal. Voor het kind zelf, nog een baby, maar ook vooral voor familie en vrienden. Stuur daarom een leuke verjaardagskaart 1 jaar aan de baby met een leuke persoonlijke tekst voor het kind en de ouders erop. 

Verjaardag kind

De verjaardag van een kind is een belangrijk moment: je laat zien dat je als familie, vrienden en kennissen waardering hebt voor het kind. Met cadeau’s, een taart en gezelligheid wordt de verjaardag van de kleine gevierd. Het is gebruikelijk om de verjaardag van de 1-jarige te vieren met een kinderfeestje en de baby + de ouders een felicitatiekaartje te sturen.

Nog op zoek naar het perfecte kaartje? Kijk dan eens bij de andere verjaardagskaarten.

eKomi
Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11402 beoordelingen