Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging spionnenfeest maken

Codes kraken, geheime berichten ontrafelen en verborgen aanwijzingen vinden: een spionnenfeest staat garant voor een spannende middag! Al een datum en locatie geprikt voor deze geheime missie? Stel de kleine speurneuzen op de hoogte met een uitnodiging voor het spionnenfeestje!

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen spionnenfeestje maken

Geheime agenten werken zelden alleen. Samen met hun partners zoeken ze naar vingerafdrukken, speuren ze naar clues en leggen ze verbanden tussen verdachten. Én hoe meer ogen meekijken, hoe groter de kans de missie succesvol af te ronden. Verzamel dus een team van speurneuzen om het spionnenfeest tot een goed einde te brengen.

Geheim agent: meld je voor de missie

Elke operatie is anders en vraagt om verschillende skills. Daarom hebben onze designers de uitnodigingen zo ontworpen dat ze in een oogwenk aangepast kunnen worden. Qua kleuren komen vooral rood en zwart vaak terug; kleuren die dreiging en gevaar uitstralen. Bang dat een spionnenfeest misschien wat te spannend of lastig is? Een piratenfeest of survival feestje zijn leuke alternatieven.

Vind de perfecte uitnodiging voor het spionnenfeestje

Een leuke uitnodiging is zo gevonden, dus leg dat vergrootglas maar aan de kant. Scroll langs de verschillende kaarten of gebruik onze filters om de zoektocht te bespoedigen. Selecteer bijvoorbeeld ‘met foto’ en ontdek op welke uitnodigingen je een kiekje van je kleine spion kunt zetten. Een leuke uitnodiging voor een spionnenfeest gezien, maar – helaas – zonder foto? Met onze online kaartenmaker zet je deze er gemakkelijk op.

TIP: maak een gratis Kaartje2go account aan

Je favoriete uitnodigingen een hartje geven, een gratis proefdruk bestellen en adressen opslaan: een Kaartje2go account biedt veel voordelen. Hier ook van profiteren? Log in en ontvang je eerste kaart cadeau!

Zelf een uitnodiging voor een spionnenfeestje ontwerpen

Heb je in onze kinderfeestjes collectie meerdere stoere kaarten gezien die je het liefst met elkaar zou combineren? Gebruik ze ter inspiratie en maak helemaal zelf een uitnodiging met onze online kaartenmaker.

🔎 Start met een blanco kaart: je eigen teksten schrijven, foto’s uploaden en lettertype kiezen. Met onze online tool heb je alle vrijheid om de uitnodiging eenvoudig en snel te personaliseren. Een stoere achtergrond en spannende figuren maken de kaart helemaal af.

🔎 Start met een fotokaart: een foto als uitgangspunt, een collage kaart met meerdere foto’s of een bestaand ontwerp met foto’s erop? Welk format je ook kiest; de kwaliteit van de fotokaarten is uitmuntend en maakt de jarige het stralende middelpunt.

Behoort het mixen en matchen van elementen niet tot jouw skills? Je kunt ook een speciaal verzoek voor kaarten uit onze collectie indienen. Onze designers kunnen het ontwerp in sommige gevallen iets aanpassen.

Hoe maak ik een spionnenfeest uitnodiging

Een mysterie oplossen vraagt om veel denkvermogen; een uitnodiging voor een spionnenfeest fabriceren gelukkig niet. Met deze 5 stappen is een unieke kaart zo gemaakt.

🔒 Stap 1: kies één van de spionnenfeest uitnodigingen.

🔒 Stap 2: klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaartmaker te openen.

🔒 Stap 3: voeg spannende figuren, stoere foto’s en strakke kaders toe.

🔒 Stap 4: schrijf een geheimzinnige tekst én zet praktische informatie op de uitnodiging.

🔒 Stap 5: pas de kleuren, posities en groottes van de verschillende elementen aan.

Zie daar, de uitnodiging voor het spionnenfeest is klaar! Wil je het resultaat in het echt bewonderen, voordat je de bestelling definitief maakt? Vraag dan een gratis proefdruk aan.

Uitnodigingen spionnenfeestje bestellen

Is het draaiboek voor het spionnenfeest klaar en de proefdruk helemaal naar wens? Dan rest nog één taak: het plaatsen van de bestelling. Ook dat is een klein feestje bij Kaartje2go.

Hoe kan ik de mooiste uitnodigingen voor een spionnenfeestje maken?

Het spionnenfeest begint al bij het openen van de envelop: wat zal erin zitten? Kinderen ontvangen zelden post, dus hun nieuwsgierigheid is gauw gewekt. Vooral als de envelop een andere kleur heeft (tip: kraftlook), kunnen hun vingers niet wachten deze open te scheuren. Maar wacht, zit er een matchende sluitzegel met een vergrootglas op? Dan kunnen ze de post ook voorzichtig openpeuteren en de uitnodiging voor het spionnenfeest eruit halen. Standaard drukken we onze kaarten af op glanspapier. Liever een papiersoort met meer karakter om de uitnodiging nog wat extra’s te geven? Kies dan voor premium mat, chic parelmoer of papier met Oudhollandse structuur.

De leukste uitnodigingen met korting

Het is geen geheim dat we van tevreden klanten houden. Aangezien iedereen wel van een beetje korting houdt, geven we deze graag. Hierbij geldt: hoe meer kaarten je bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden. Benieuwd of er daarnaast nog kortingscodes te vinden zijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte.

Spionnen uitnodigingen versturen

Is het team voor de missie bepaald? Dan is het moment daar om de bestelling te plaatsen. Vertel ons hoeveel uitnodigingen je nodig hebt en waar ze naartoe mogen. Wij regelen de rest.

  • Thuis ontvangen: dit is de handigste optie voor als je spion in spé de uitnodigingen zelf wil uitdelen. Je ontvangt de kaarten dan samen met de enveloppen en eventuele extra’s als pakket in de brievenbus.
  • Direct versturen: wonen niet alle kinderen in de buurt? Dan kun je de uitnodigingen naar hun huis versturen. Is het adres je echter nog een raadsel? Stuur de ouders dan een adresverzoek.

Voor welke verzendmethode je ook kiest; je kunt rekenen op vliegensvlugge verzending. Op een doordeweekse dag voor 20:00 uur besteld = namelijk dezelfde dag al verzonden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.