Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Vragen over trouwkaarten

Wat voor enveloppe zit bij de trouwkaarten?

Bij een pakket dubbele trouwkaarten, of vierkante enkele kaarten, worden gratis luxe witte enveloppen zonder venster geleverd. Bij enkele rechthoekige kaarten zitten geen enveloppen.
Als jullie de trouwkaarten rechtstreeks versturen naar jullie gasten (of een proefkaart bestellen), worden de dubbele kaarten verstuurd in luxe witte enveloppen met een doorzichtig venster. Het adres staat dan op de achterkant van de kaart. Dit doen we om er 100% zeker van te zijn dat de juiste kaart naar de juiste geadresseerde wordt verzonden.

Kan ik 2 verschillende trouwkaarten maken?

Vaak zien we dat onze bezoekers 2 varianten van hun trouwkaart willen maken.
1 voor daggasten, en 1 voor het feest 's avonds.
En dat kan heel eenvoudig. Zeker als je eerst een account aanmaakt, kun je eenvoudig 2 verschillende kaarten maken. De kaarten die je maakt als je bent ingelogd worden opgeslagen in je account.
Je kunt je eerste trouwkaart dan eenvoudig opnieuw oproepen (middels het knopje 'Bijbestellen' in je winkelwagen) en gebruiken voor de 2e variant van je huwelijksaankondiging.

Trouwkaart zonder logo mogelijk?

De kaarten van Kaartje2go hebben standaard achterop de kaart een klein bescheiden logo van kaartje2go.nl
We zijn hiermee veruit de meest bescheiden kaartenservice voor wat betreft plaatsing van het logo.
Indien gewenst kun je de trouwkaart bij Kaartje2go zonder logo laten drukken. Dit geef je aan tijdens het bestellen, op de volgende manier:

Dubbele kaarten: bij de stap Controleer je kaart, ga naar de achterzijde en vink 'geen logo tonen' aan. 
Enkele rechthoekige kaarten: bij de stap Achterkant, vink aan 'gehele achterzijde gebruiken' (let op: je kunt alleen een pakketje bestellen).
Enkele vierkante kaarten hebben nooit een logo.

Kan ik een proef van mijn trouwkaart ontvangen?

Jazeker. Wanneer je een nog geen account hebt kun je een account aanmaken. Daarmee ontvang je automatisch de eerste kaart gratis. Ben je al aangemeld, dan kun je een actiecode aanvragen voor een proefkaart. Stuur hiervoor een mailtje naar de klantenservice, voordat je de kaart bestelt.
Zorg wel dat je bent ingelogd tijdens het maken van je proefkaart. Dan word je trouwkaart opgeslagen en hoef je de kaart niet helemaal opnieuw te maken bij de definitieve bestelling.
De proefkaart is bij Kaartje2go dus GRATIS. Wij willen alleen tevreden klanten en met een proefkaart weet je precies wat je bestelt!

Terug naar boven