Ga naar de inhoud

Bohemian trouwkaarten

Bij een bruiloft in boho-style hoort een bohemian huwelijksuitnodiging. Bekijk onze unieke collectie met gave bohemien trouwkaarten en maak vandaag nog een persoonlijke uitnodiging voor de bohemian bruiloft. Bestel een GRATIS proefdruk, want zo weet je zeker dat de trouwkaartjes aan jullie verwachtingen voldoen. Handig!

Bohemian huwelijkskaarten

Bohemian trouwkaarten herken je aan de fleurige bloemen, pastelkleuren en sierlijke typografie. Het is een romantische stijl die perfect bij de kunstenaar en creatieveling past. De boho kaartjes staan vol met sierlijke lijnen, barokke krullen en prachtige typografie. Uiteraard zijn ook bloemen onmisbaar op de bohemian chic kaartjes. Kies een kaart uit met jouw favoriete bloem en maak jouw kaartje in de typische dromerige stijl. 

TIP: Is bohemian helemaal jullie ding? Maak dan de menukaart, het bedankkaartje en het save the date kaartje ook in de bohemian stijl. 

Bohemian trouwkaarten maken

Jij kan zelf je eigen bohemian trouwkaart maken. Kies een mooie kaart uit de collectie en bewerk deze in de kaartmaker. Hier kun je het ontwerp helemaal naar eigen wens maken. Pas het lettertype en de kleuren aan, maak een mooie achtergrond en voeg foto’s of boho-figuren toe. Schrijf nog een mooie tekst op de kaart en jullie zijn klaar voor de bohemian bruiloft. 

TIP: Upload je eigen foto’s om een persoonlijke huwelijksuitnodiging te maken. Bij ons vind je leuke fotokaarten en fotocollage kaarten waar je jullie mooie foto’s aan kan toevoegen. 

Bohemian bruiloft

Met een bohemian bruiloft geef je een luchtige draai aan de officiële kant van de trouwdag. Op jullie bijzondere dag zal de taal van de liefde spreken. Wellicht past bohemian chic zo goed bij jullie dat je er een thema van wilt maken. De creatieve look, bloemen en een romantische sfeer mogen niet ontbreken op deze dag. Vieren jullie een bruiloft in boho-style? Dan mag een bohemian huwelijksuitnodiging niet ontbreken.

Trouwkaarten met bohemian stijl bestellen

Het bestellen van bohemian trouwkaarten kun je simpel en snel doen bij Kaartje2go. Bestel voor 20:00 uur ‘s avonds je trouwkaartjes en ze worden nog dezelfde dag verstuurd. Je kan ervoor kiezen om de kaartjes direct te versturen naar je familie en vrienden. Gebruik hiervoor de handige adresverzoeker om snel alle adressen te verzamelen. Zo staan de adressen er direct in voor een volgende verjaardag, handig! Het is ook mogelijk om de kaartjes naar je eigen adres te versturen. Je ontvangt ze in een pakketje met gratis witte enveloppen. Vervolgens kun je zelf rondbrengen, ook gezellig! 

Gratis pakketjes thuisgestuurd

Misschien wil je nog leuke sluitzegels, lintjes, confettie, bloemen, takjes of wat dan ook toevoegen aan de trouwkaarten. Laat de pakketjes dan gratis thuisbezorgen en voeg zelf nog een leuk detail toe. 

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ook onze originele, stijlvolle en klassieke trouwkaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.