Ga naar de inhoudGa naar het filter
Bohemian trouwkaarten

Bohemian trouwkaarten

Bij een bruiloft in boho-style hoort een bohemian huwelijksuitnodiging. Bekijk onze unieke collectie met gave bohemien trouwkaarten en maak vandaag nog een persoonlijke uitnodiging voor de bohemian bruiloft. Bestel een GRATIS proefdruk, want zo weet je zeker dat de trouwkaartjes aan jullie verwachtingen voldoen. Handig!

Bohemian huwelijkskaarten

Bohemian trouwkaarten herken je aan de fleurige bloemen, pastelkleuren en sierlijke typografie. Het is een romantische stijl die perfect bij de kunstenaar en creatieveling past. De boho kaartjes staan vol met sierlijke lijnen, barokke krullen en prachtige typografie. Uiteraard zijn ook bloemen onmisbaar op de bohemian chic kaartjes. Kies een kaart uit met jouw favoriete bloem en maak jouw kaartje in de typische dromerige stijl. 

TIP: Is bohemian helemaal jullie ding? Maak dan de menukaart, het bedankkaartje en het save the date kaartje ook in de bohemian stijl. 

Boho trouwkaarten maken

Jij kan zelf je eigen bohemian trouwkaart maken. Kies een mooie kaart uit de collectie en bewerk deze in de kaartmaker. Hier kun je het ontwerp helemaal naar eigen wens maken. Pas het lettertype en de kleuren aan, maak een mooie achtergrond en voeg foto’s of boho-figuren toe. Schrijf nog een mooie tekst op de kaart en jullie zijn klaar voor de bohemian bruiloft. 

TIP: Upload je eigen foto’s om een persoonlijke huwelijksuitnodiging te maken. Bij ons vind je leuke fotokaarten en fotocollage kaarten waar je jullie mooie foto’s aan kan toevoegen. 

Bruiloft in bohemian stijl

Met een bohemian bruiloft geef je een luchtige draai aan de officiële kant van de trouwdag. Op jullie bijzondere dag zal de taal van de liefde spreken. Wellicht past bohemian chic zo goed bij jullie dat je er een thema van wilt maken. De creatieve look, bloemen en een romantische sfeer mogen niet ontbreken op deze dag. Vieren jullie een bruiloft in boho-style? Dan mag een bohemian huwelijksuitnodiging niet ontbreken.

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ook onze romantische, natuurlijke of botanische trouwkaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.