Ga naar de inhoudGa naar het filter
Trouwkaarten met foliedruk

Trouwkaarten met foliedruk

Trouwkaarten uitzoeken voor je mooiste dag is al een feestje op zich. Maar als die huwelijksuitnodigingen ook nog zijn versierd met fonkelend foliedruk wordt het pas echt een knalfuif. Kies voor trouwkaarten met goudfolie, of glinsterende details in zilver-, koper- of holografische foliedruk. De folielaag geeft je trouwkaarten een superdeluxe look, waardoor je jouw eigen trouwkaart eigenlijk wilt inlijsten. Snappen we, gewoon doen!

Trouwkaart goudfolie

Speciaal voor een trouwdag met een gouden randje: goudfolie! De fonkelende gouden details maken je trouwkaart extra schitterend. Een trouwkaart met goudfolie is stijlvol, uniek en opvallend. Wij vinden foliedruk in goud vooral mooi bij botanische trouwkaarten, islamitische trouwkaarten en minimalistische trouwkaarten. Maar met goudfolie-accenten kun je natuurlijk alle kanten op.  

Trouwkaart zilverfolie

Minder flashy, maar daarom zeker niet minder mooi, is zilverfolie. De koele toon van het zilver geeft de zilverfolie trouwkaarten een stoere touch. Het staat dan ook extra mooi op trouwkaarten met donkere kleuren. Een trouwkaart met foto én zilverfolie is ook prachtig!

Tip: kies je voor een fotokaart? Op een zwart-wit foto komt de zilverfolie nog mooier uit.

Trouwkaart koperfolie

Is de stijl van jullie huwelijksdag romantisch, vintage of bohemian? Dan kun je helemaal los met koperfolie. Trouwkaarten met koperfolie hebben namelijk van nature iets klassieks en romantisch. Glinsterende foliedruk accenten in koper staan extra mooi op kaarten met roze- en bruintinten, droogbloemen en organische vormen.  

Trouwkaart holografische folie

Hipper-dan-hip en nieuw in onze collectie is holografische foliedruk. Deze folie verandert van kleur wanneer het licht erop schijnt. Op een minimalistische witte (of juist zwarte) kaart komen de glimmende details extra goed tot hun recht. Maar ook een galactisch thema straalt met holografisch folie. Met deze foliedruk trouwkaarten steel jij zeker weten de show. Zou jij zulke hippe trouwkaarten overwegen voor jullie grote dag?

Handig om te weten over trouwkaarten met foliedruk

Foliedruk is een glimmend laagje op de kaart, die we na het drukken toevoegen. Het is hierbij heel belangrijk dat we je trouwkaarten goed laten drogen. Daarom duurt het verzenden van de trouwkaarten met foliedruk 2-3 werkdagen. Dat is dus een werkdag langer dan je van ons gewend bent. 

Meer weten over foliedruk trouwkaarten? Ga naar onze contactpagina en zoek op ‘foliedruk’ in de zoekbalk. Zo vind je alle belangrijke informatie.

Alle trouwkaarten in deze collectie zijn voorzien van foliedruk. Maar er zijn meer manieren om te ontdekken welke huwelijksuitnodigingen foliedruk details bevatten. Hiervoor kun je ons filtermenu gebruiken. Je kunt dan zelfs filteren op goudfolie trouwkaarten, of op zilver-, koper- en holografische folie. 


En heb je een trouwkaart zonder foliedruk gezien, die je misschien toch wel heel graag mét goudfolie (of een andere kleur) zou willen? Neem dan even contact op met het klanttevredenheidsteam. Dan kijken zij, samen met onze designers, naar de mogelijkheden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.