Ga naar de inhoudGa naar het filter

Trouwkaarten strand

Gewoon in Nederland of op een tropisch eiland; trouwen op het strand is super romantisch. Veel verloofde stellen kiezen dan ook een trouwlocatie aan de kust uit. Ook van plan in het huwelijksbootje te stappen met het zand tussen je tenen? Kies voor een trouwkaart met strand thema en nodig al jullie dierbaren uit voor jullie grote dag.

Trouwkaarten met strand thema maken

Wuivende palmbomen, grote schelpen en wegwijzers van drijfhout in het zand. Allemaal elementen waaraan een trouwkaart voor een strandbruiloft te herkennen is. Ook besloten voor een beach wedding te gaan en liggen zaken als de trouwdatum en de trouwlocatie vast? Dan is het moment daar om trouwkaarten te maken en te versturen.

Trouwkaarten met zand, strand en schelpen

Een bohemian beach wedding op Ibiza of toch een zomerse bruiloft bij een strandtent in de buurt? Met het thema strand kun je alle kanten op. In onze collectie vind je dan ook trouwkaarten in verschillende stijlen: van modern tot klassiek en van minimalistische exemplaren tot opvallende kaarten met foliedruk. Allemaal volgens de laatste trends en eenvoudig naar smaak aan te passen. Wie de ideale uitnodiging dus niet kan vinden in de collectie met strandkaarten, kan ook tussen onze bijna 600 andere trouwkaarten neuzen.

Een unieke uitnodiging voor je strand bruiloft

Een romantische trouwkaart gevonden? Open de online kaartmaker en pas de teksten naar wens aan. Voeg ook figuren als schelpen, zeesterren en cocktails toe om het thema strand nog meer tot leven te laten komen. Was je oog gevallen op een strand trouwkaart zonder foto, maar wil je toch graag een kiekje van jullie samen toevoegen? Dat kan! Klik op 'Foto toevoegen’, selecteer een afbeelding en geeft het een mooi plekje op de kaart.

Tip: De trouwkaarten gelijktrekken met de save the date kaarten, menukaartjes en bedankkaartjes? Kies voor een van onze trouwkaarten sets in een thema naar keuze.

Veelgestelde vragen over trouwkaarten strand

Een trouwkaart met strand thema is zo gemaakt bij Kaartje2go. Volg onderstaande stappen en bestel een gratis proefdruk om het resultaat te bewonderen.

🐚 Stap 1: kies één van de trouwkaarten uit onze ‘strand’ collectie

🐚 Stap 2: klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker

🐚 Stap 3: zet een leuke foto van jullie samen op een prominente plek

🐚 Stap 4: voeg – naar smaak – figuren als schelpen, ankers en hartjes toe

🐚 Stap 5: zet naast praktische informatie een leuke trouwtekst op de kaart

🐚 Stap 6: vermeld naar welke cadeaus de voorkeur uitgaat (optioneel)

🐚 Stap 7: pas de grootte, vorm of kleur van letters, figuren en kaders aan 

Kom je tijdens het bewerken van de kaart iets tegen wat je niet zelf kunt wijzigen? Neem contact op met ons klanttevredenheidsteam. In overleg met onze designers is veel mogelijk.

Ja, iedereen met een account kan een gratis proefdruk bestellen. Je ontvangt een proefdruk van de kaart samen met voorbeelden van onze papiersoorten en gekleurde enveloppen bij je thuis. Dit maakt het eenvoudig om te zien of de trouwkaart helemaal naar wens is en welke extra’s de beachy vibes versterken.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.