Trouwkaart strand

Hebben jij en je verloofde een datum geprikt? Dan is het tijd om jullie dierbaren op de hoogte te stellen van de aanstaande trouwerij met een trouwkaart. Heeft de bruid een jurk met een opvallende strik uitgezocht, verwerk je strikjes in het thema van de bruiloft of vind je strikjes simpelweg romantisch? Kies dan een mooie trouwkaart met strik uit om alvast een tipje van de sluier op te lichten.

Welke informatie op de trouwkaart?

Voordat je een trouwkaart uitkiest, is het handig om te bedenken wat je allemaal op de kaart wilt vermelden. Dit bepaalt namelijk hoeveel ruimte je nodig hebt op de voor- en binnenkant van de kaart. Het allerbelangrijkste is natuurlijk om jullie namen, de trouwdatum en de trouwlocatie duidelijk op de kaart te vermelden. Ook is het handig als jullie gasten weten voor welke delen van de dag zij uitgenodigd zijn. Zijn ze bijvoorbeeld daggast of mogen ze alleen bij het afsluitende feest zijn? Hierbij is het belangrijk om ook de tijdstippen duidelijk te communiceren. Vergeet ook niet om door te geven of er een bepaald thema of een dress code is. Tot slot is het handig om te vermelden of plus ones welkom zijn, of jullie bepaalde cadeauwensen hebben en wie het contactpersoon is voor vragen en afmeldingen.

Een trouwkaart strand maken

Heb je alle informatie op een rijtje? Dan is het tijd om een leuke trouwkaart strand uit te kiezen! Wanneer jullie het eens zijn geworden over een mooie kaart, kun je aan de slag met de online kaartenmaker. Hiermee maak je heel eenvoudig een unieke trouwkaart om jullie speciale dag mee aan te kondigen. Zo kun je alle tekst, illustraties en achtergronden aanpassen of verwijderen. Ook is het mogelijk om een romantische foto van jullie samen aan de kaart toe te voegen. Naast alle belangrijke informatie vind je het misschien ook wel leuk om een betekenisvol tekstje op de kaart te vermelden. Misschien weet je nog wel de eerste zin die je tegen de ander sprak, vloog de vonk over bij een bepaald liedje of hebben jullie een gezamenlijk levensmotto. 

Trouwkaart versturen

Een trouwkaart is misschien - naast een geboortekaartje - wel de belangrijkste kaart die je verstuurt in je leven. Daarom is het belangrijk om zeker te weten dat alles volledig naar wens is en alle informatie klopt. Dat begrijpen wij en om die reden kun je bij ons een gratis proefdruk aanvragen voor een trouwkaart met strand thema. Je ontvangt de kaart dan thuis samen met een mapje met verschillende papiersoorten en gekleurde enveloppen. Zo kun je nog eens rustig kijken of je helemaal tevreden bent. Zijn jullie eruit? Dan is het tijd om de kaarten te versturen! Tijdens het bestelproces kun je ook nog kiezen voor bijpassende sluitzegels of mooie adresstickers op de uitnodiging nog opvallender te maken. Wanneer je je trouwkaarten bestelt bij Kaartje2go, maak je ook nog eens kans om je eigen trouwjurk (t.w.v. €1000) terug te winnen. Schrijf je in en wie weet word jij onze maandelijkse winnaar. Je ontvangt bij inschrijving in ieder geval 10% korting. Dat is toch weer mooi meegenomen. 

Wist je dat je trouwkaarten, menukaarten, bedankkaartjes en save the date kaarten in dezelfde stijl kunt bestellen? Bekijk deze trouwkaarten sets voor de verschillende mogelijkheden.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen