Ga naar de inhoud

Blauwe trouwkaarten

Something old, something new. Something borrowed, something blue… Blauw is een kleur die helemaal bij het huwelijk past. De diepblauwe kleuren in combinatie met gouden accenten hebben wel iets weg van een koninklijke bruiloft. Is deze kleur echt iets voor jou? Bestel dan een van deze prachtige trouwkaarten en vraag meteen een gratis proefdruk aan.

Blauwe trouwkaarten maken

Heb je jouw favoriete trouwkaart gevonden? Dan is het tijd om de kaart verder te personaliseren. 

  • Upload je eigen foto, bijvoorbeeld van het huwelijksaanzoek of van een romantische fotoshoot.
  • Verander het lettertype, de kleuren of schuif met de figuren.
  • Voeg leuke figuren of (foto)kaders toe.
  • Pas alvast de namen en de datum aan en schrijf een persoonlijke tekst in de kaart.

Ben je klaar met ontwerpen? Dan is het tijd om een gratis proefdruk te bestellen. Zo kun je de kaart zelf eerst nog even vasthouden en eventueel nog wat aanpassingen doen voordat je de trouwkaart naar de gasten verstuurt. Bij je proefdruk ontvang je ook meteen voorbeelden van onze papiersoorten en onze enveloppen. Kies bijvoorbeeld voor parelmoer papier of stijlvol linnen en vouw ze in een gouden, zilveren of parelmoer envelop. De gerecycleerde papiersoort en envelop zijn ook een goede keuze. 

Maak je trouwkaartenset compleet door ook de Save the Date kaarten, menukaarten en bedankkaarten in dezelfde stijl bestellen.

Zodra je helemaal tevreden bent plaats je jouw echte bestelling. Dan is het tijd om iedereen jouw prachtige blauwe trouwkaart te laten zien. Wat zullen je gasten verrast zijn!

Jullie liefde, zo diep als de blauwe oceaan

Een blauwe trouwkaart is een uitstekende keuze voor jullie trouwdag. Het is een kleur die op veel manieren gebruikt kan worden, waardoor elke trouwkaart zijn eigen unieke karakter krijgt. Bovendien is ook de symboliek van blauw erg bijzonder.

Behalve dat jullie liefde zo diep is als de blauwe oceaan, staat de kleur namelijk ook symbool voor diepte en stabiliteit. Voor vertrouwen, loyaliteit en wijsheid. Stuk voor stuk kwaliteiten die je terugvindt in ieder goed huwelijk. Kwaliteiten die je ook in je partner kunt terugvinden.

Blauw is dus een uitstekende keuze. Maar waar ga je precies voor? Dat is heel persoonlijk. Gelukkig is er genoeg te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor de trouwkaarten met een witte achtergrond en lichtblauwe verfstrepen. Ideaal voor een bruiloft aan zee. Of ga voor een warme tint, zoals indigo, en geef je bruiloft een koninklijk touch. 

Wil je meer iets er tussenin? Dan kun je ook voor Delfts Blauw, tropisch blauw of groenblauw gaan. Of ga voor de wat grovere stijl van de blauwe waterverf trouwkaarten. Deze kaarten zijn prachtig, net als de blauwe trouwkaarten met gouden details en sierlijke lettertypes. De blauwe trouwkaarten met een sterrenhemel zijn ook bijzonder mooi.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.