Ga naar de inhoudGa naar het filter

Huwelijkskaarten

Feliciteer het pasgetrouwd stel of jubileumpaar met een leuke felicitatiekaart. Of maak je eigen huwelijkskaarten voor de trouwdag of het jubileumfeest!

Uitnodiging jubileum
Foliedruk
Fotokaartje voor huwelijksjubileum met goudfolie 50
Jubileum uitnodiging bloemen kader 60 jaar getrouwd klassiek
Foliedruk
Jubileumkaart 50 jaar donkerblauw met goudfolie bloemen
Jubileumkaart bloemencirkel
Botanisch uitnodiging jubileumfeest met droogbloemen
Klassieke jubileum uitnodiging met bloemen 60 jaar getrouwd

Felicitatie huwelijkskaart sturen

De wittebroodsweken zijn begonnen. Het bruidspaar slaapt hun roes uit van een geweldig feest - knuffelend in elkaars armen. Morgen vertrekken ze op een welverdiende huwelijksreis. Het zijn de mooiste dagen van hun leven. 

Ken jij een bruidspaar dat onlangs getrouwd is? Feliciteer ze dan met het hun kersverse huwelijk door een felicitatie huwelijkskaart te sturen. We hebben mooie, leuke en grappige huwelijkskaartjes in veel verschillende stijlen. Maak dus meteen een originele felicitatiekaart voor het pasgetrouwde stel en wens ze een leven vol liefde toe.

Felicitatie huwelijksjubileum sturen

Een huwelijksjubileum is een teken van eeuwige liefde en trouw. Zoveel jaar getrouwd zijn is een kostbaar geschenk. Niet voor niets hebben we prachtige symbolen voor deze relaties. We spreken van een bronzen, zilveren, gouden of diamanten huwelijk. 

Ken je iemand die binnenkort 5 jaar, 25 jaar, 40 jaar of 50 jaar getrouwd is? Stuur dan een felicitatiekaart voor het huwelijksjubileum en wens ze nog vele jaren geluk en voorspoed toe!

Huwelijkskaarten voor jullie trouwdag maken

Je hart gaat sneller kloppen als je denkt aan die ene persoon. En nog sneller als je bedenkt dat jullie binnenkort gaan trouwen! De trouwdag is de meest bijzondere dag uit je leven. Waarin je eeuwige trouw beloofd aan je vriend of vriendin. Daar hoort een spetterend feest en een passende trouwuitnodiging bij.

Ga jij binnenkort trouwen? Kondig jouw bijzondere dag aan met een unieke huwelijksaankondiging. De huwelijkskaarten voor jullie trouwdag maak je eenvoudig zelf. Kies een unieke huwelijkskaart uit de collectie met trouwkaarten en nodig je gasten uit voor een onvergetelijke dag.

Kaarten voor een huwelijksjubileum

De jaren zijn voorbij gevlogen. Kinderen zijn opgegroeid, huizen zijn gegroeid en weer gekrompen en het werk is gedaan. In al die tijd stond er steeds iemand aan je zij: jouw partner. De grote liefde, met wie je nu al 12,5 jaar, 25 jaar of zelfs 50 jaar getrouwd bent. Als er iets eeuwig is, dan is het de liefde wel. 

Zijn jullie binnenkort zoveel jaar getrouwd? Maak dan een uitnodiging voor het huwelijksjubileum. De jubileumkaarten zijn er in veel diverse stijlen en voor ondenkbaar veel verschillende feestjes. Of je nu een borrel, familiedag, etentje of BBQ wilt geven.

Veelgestelde vragen over huwelijkskaarten

De huwelijkskaart heeft verschillende betekenissen. Soms hebben mensen het over een felicitatiekaart en een andere keer over de aankondiging voor de trouwdag. In andere gevallen spreekt iemand over het huwelijk terwijl het eigenlijk om een huwelijksjubileum gaat. 

Wij snappen de verwarring wel. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod. Waar je ook naar op zoek bent.

Wanneer jij je felicitatie of uitnodiging bij Kaartje2go maakt krijg je verschillende voordelen:

 • Keuze uit meer dan 2000 kaarten
 • Eenvoudig personaliseren
 • Gratis proefdruk van je trouwkaart
 • Nieuwe klant? Eerste kaart cadeau
 • Meer kaarten = meer korting
 • Niet goed = geld terug
 • Automatisch sparen voor gratis kaarten
 • Voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden

Maar dat is nog niet alles! Ons klanttevredenheidsteam staat met een glimlach voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Zelf huwelijkskaart(en) maken is heel eenvoudig en werkt als volgt:

 • Zoek een huwelijkskaart uit onze collectie of begin met een eigen ontwerp.

 • Kies je kaart uit en klik op “Kaart bewerken”.
 • Personaliseer de kaart door foto’s, figuren of een achtergrond toe te voegen.
 • Schrijf een persoonlijke tekst in de kaart.
 • Bestel je huwelijkskaart(en). Laat ze als pakketje thuisbezorgen of verstuur ze rechtstreeks naar de ontvanger.

Een huwelijkskaart met eigen foto maken is heel eenvoudig. Kies een fotokaart uit de collectie of begin met een blanco kaart. Upload vervolgens eenvoudig je eigen foto om jouw persoonlijke en uniek huwelijkskaart te maken.

Jazeker, dat noemen we trouwkaarten sets. Onze designers ontwerpen de trouwkaarten, menukaarten, bedankkaartjes en save the date kaarten in dezelfde stijl. Zo weet je zeker dat ze perfect bij elkaar passen.

Als je een trouwkaart aanklikt zie je daaronder “meer van deze set” staan. Dat zijn de kaarten die perfect passen bij jouw trouwkaart.

TIP: Bekijk ons hele aanbod om een kaart te sturen voor een van de vele andere gelegenheden. Waaronder geboortekaartjes, verjaardagskaarten, kerstkaarten en nog veel meer.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.