Ga naar de inhoudGa naar het filter
Bloemen trouwkaart

Trouwkaarten met bloemen

Rozen voor een romantische bruiloft, droogbloemen voor een boho wedding of een groene krans voor een botanische verbintenis. Trouwkaarten met bloemen passen bij iedere bruiloft. Ook een trouwkaart met bloemen als uitnodiging gebruiken? Kies een ontwerp uit onze collectie trouwkaarten en pas ‘m naar wens aan met onze kaartmaker.

Trouwkaarten met bloemen voor iedere bruiloft

Een bruiloft is niet compleet zonder bloemen. Het bruidsboeket vormt vaak de eyecatcher, maar ook in corsages, in het bloemstuk op de auto en in vazen op tafels weten bloemen de show te stelen. Ook bloemen op je bruiloft? Veel bruidsparen kiezen voor rozen, hortensia's of tulpen. Deze bloemsoorten zien er niet alleen mooi uit, ook hebben ze een symbolische betekenis die goed bij een bruiloft past. Zo staat een roos voor liefde, een hortensia voor schoonheid en een tulp voor passie. Daarnaast helpt het ook dat deze bloemen in allerlei kleuren voorkomen. Je hoort het al, de keuze is reuze. Daarom hebben onze ontwerpers een uitgebreide collectie trouwkaarten met bloemen gemaakt.

🌸 Trouwkaarten tip! 🌸

Wil je trouwkaarten, save the date kaarten, menukaartjes en bedankkaartjes in hetzelfde bloementhema maken? Bekijk onze botanische trouwkaarten sets eens.

Trouwkaart met droogbloemen, wilde bloemen en gouden bloemen

Droogbloemen voor een bohemian bruiloft, een weide met wilde bloemen voor een botanische bruiloft en gouden bloemen voor een luxe bruiloft. Onze collectie trouwkaarten staat vol mooie bloemen, elk met hun eigen charme en passend bij een andere stijl. Hier de perfecte trouwkaart met bloemen tussen vinden is best een uitdaging. Er is zoveel om uit te kiezen! Daarom hebben we een handig filtermenu. Selecteer bijvoorbeeld een kleur en ontdek welke ontwerpen het best bij de bruiloft passen. Zoek je een trouwkaart met bloemen of droogbloemen die er echt uitspringt? Neem onze trouwkaarten met foliedruk eens onder de loep. Het glimmende laagje goud, zilver of koper laat bepaalde elementen extra opvallen.

Moeite met kiezen? Sla je favorieten op met een hartje! ❤

Je hebt voor een bepaalde bloem gekozen, nu nog een trouwkaart die daarbij past. Veel keuze hebben is prettig, maar maakt het doorhakken van knopen soms ook wat lastig. Nog even rustig over de verschillende opties nadenken? Maak een gratis account aan en geef je favoriete trouwkaarten met bloemen een hartje. Daarnaast kun je als je ingelogd bent een gratis proefdruk aanvragen en bonuspunten opbouwen voor korting op je bestellingen.

Bloemen: fleurige trouwkaarten trend van 2024

Bloemen zijn met recht een graag geziene gast op bruiloften. Dit jaar zien we ze zelfs terug in de trouwkaarten trends! Trouwkaarten met bloemen zijn namelijk helemaal terug van weggeweest. Jullie kaart wordt er zo een om fleurig van te worden. Hieronder vind je trouwens de andere leuke trouwkaarten trends van 2024:

Trouwkaarten met bloemen bestellen en versturen

De meeste stellen versturen trouwkaarten zo’n 6 à 8 weken voor hun bruiloft. Zo hebben de genodigden genoeg tijd om te kijken of ze op de bruiloft kunnen komen. Trouwen jullie in een drukke periode of in de zomervakantie? Dan is het handig om de trouwkaarten minimaal 8 weken voor de grote dag te versturen. Je kunt de trouwkaarten thuis ontvangen en ze zelf op de post doen, maar ze ook door ons laten versturen. De keuze is aan jou!

🌹 Voordelen direct versturen 

Het plannen van een bruiloft vraagt veel energie. We nemen het versturen van de trouwkaarten dan ook graag uit handen. Je hoeft alleen de adressenlijst te uploaden (tip: gebruik een adresverzoek voor ontbrekende adressen) en de gewenste verzenddatum te kiezen: Kaartje2go regelt de rest.

🌹 Voordelen thuis ontvangen

De meeste mensen trouwen maar eens in hun leven. Het is dan ook logisch als je de trouwkaarten iets extra’s wilt geven. Stop ze bijvoorbeeld in parelmoeren enveloppen en plak er matchende sluitzegels op. Doe ze vervolgens zelf op de post of overhandig ze persoonlijk aan de genodigden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.