Ga naar de inhoudGa naar het filter
Hippe trouwkaarten

Hippe trouwkaarten

💍 Lang leve de liefde! Ben je een bruid of bruidegom die graag de laatste trends volgt? Bekijk dan eens onze hippe trouwkaarten. De collectie wordt regelmatig aangevuld zodat de trouwkaarten helemaal hip, hipper, hipst zijn. Vergeet trouwens niet een gratis proefdruk te bestellen van jullie favoriete kaart. Zo weet je zeker dat de trendy trouwkaart er perfect uitziet!

Trouwkaarten met een hip design

Onze ontwerpers volgen de laatste trouwtrends op de voet. Zo ben je er zeker van dat jullie hippe trouwkaart helemaal van deze tijd is. In de collectie ‘Trouwkaart hip’ vind je glinsterende foliedruk, natuurlijke tinten en botanische elementen. Ook zijn handlettering en waterverf niet meer weg te denken. Ben je naast een hippe trouwkaart ook op zoek naar een eigentijdse menukaart en bedankkaart? Neem dan eens een kijkje bij onze trouwkaarten sets. Tegen welke trendy set zeggen jullie ‘Ja’? 

Zelf hippe trouwkaarten maken

Naast dat je voor een van onze trouwkaarten met hip design kunt kiezen, kun je ook zelf een kaartje ontwerpen. Dé ultieme verrassing voor familie, vrienden en andere dierbaren. Start met een blanco kaart en voeg blitse figuren en kaders toe. Of kies voor een fotokaart met bijvoorbeeld jullie verlovingsfoto op de voorkant. Alle genodigden zullen smelten!  

💍 Hipper dan hip: Onze extra’s! Steeds meer tortelduifjes kiezen voor het totale plaatje. Een gekleurde envelop, bijpassende sluitzegel, mooi inlegvel… Ze maken de trouwkaart helemaal hip.

 

De meestgestelde vragen over hippe trouwkaarten

Hebben jullie een hippe trouwkaart gevonden? Dan is het tijd om de kaart te bewerken. In de kaartmaker heb je alle vrijheid om het kaartje helemaal naar wens te maken. Zo kun je foto’s, figuren en kaders toevoegen. Pas ook het lettertype en kleurenpalet aan om de trouwkaarten een hippe touch te geven. We leggen stap voor stap uit hoe het werkt: 

💍 Kies het leukste kaartje uit de collectie ‘Trouwkaart hip’ en klik op ‘Kaart bewerken’.

💍 Voeg eigentijdse symbolen, kaders en figuren toe. 

💍 Schrijf een persoonlijke tekst aan de binnenkant.

💍 Bestel een gratis proefdruk op plaats de definitieve bestelling.

Ja, dat kan zeker. Als je ‘The one’ hebt gevonden, wil je natuurlijk dat ‘ie er in het echt net zo mooi uitziet. Bestel daarom een gratis proefdruk. We sturen je de hippe trouwkaart en wat extra informatie toe. In de waaier vind je onder andere meer informatie over onze papiersoorten, enveloppen en sluitzegels. Zo ben je optimaal voorbereid!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.