Ga naar de inhoud

Hippe en trendy trouwkaarten

Hippe trouwkaarten maken

Heb je een hippe trouwkaart gevonden? Dan is het tijd om de kaart te bewerken. In de kaartmaker heb je alle vrijheid om de kaart helemaal naar wens te maken. Zo kun je afbeeldingen, figuren en kaders toevoegen en je eigen foto’s uploaden. Pas ook de lettertypes en kleuren aan om een kaart te maken die past bij jouw stijl. Sla de kaart op en kies vervolgens een papiersoort en formaat voor je hippe trouwkaartjes. Laat ze thuisbezorgen en schrijf de adressen sierlijk op de enveloppen. Zo maak je in een handomdraai hippe trouwkaarten. Wij leggen het stap voor stap voor je uit:

  1. Kies het leukste kaartje uit de galerij en klik op ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg de leukste symbolen, kaders en figuren toe op de kaart.
  3. Schrijf een persoonlijke uitnodiging voor je familie en vrienden.
  4. Bestel de gratis proefdruk of direct de trouwkaartjes. 

Wat maakt een trouwkaart hip?

Voor onze hippe trouwkaarten volgen onze designers eigenlijk altijd de laatste trouwtrends. Deze zijn vaak weer afgeleid van trends uit de woon- en modewereld. Ongetwijfeld heb je in een tijdschrift of op een website al veel meegekregen van de trends. Wat we veel zien bij trouwkaarten zijn strakke lijnen, felle kleuren en een sierlijk lettertype. Met name handlettering is erg populair. Verder zijn de trouwkaartjes met patronen (hartjes & sterretjes) ook heel hip. De kaarten met een waterverf effect, gouden tinten en botanische illustraties zien we ook steeds vaker. 

Tips voor een hippe & trendy trouwkaart

Laatste trends

Ieder jaar verzamelen onze designers de laatste trends op het gebied van trouwkaarten. Hier staan ook veel hippe & trendy trouwkaarten tussen. Bekijk hier de trouwkaarten trends van 2022.

Foto op een trouwkaart

Een trouwkaart met een foto van het bruiloftspaar is en blijft populair. Ook trouwkaarten met een fotocollage zijn erg hip en trendy. Upload je eigen foto en binnen een handomdraai heb jij je eigen, unieke en sfeervolle huwelijksuitnodiging gemaakt. Wil je groots uitpakken? Organiseer dan een loveshoot. Deze prachtige foto’s komen helemaal tot hun recht op de trouwkaart.

Luxe papiersoorten

Bij de uitnodigingen voor de bruiloft mogen luxe papiersoorten en bijpassende enveloppen niet ontbreken. Wat dacht je van stijlvol linnen, parelmoer of oud-Hollands? Je kiest ze nadat je een kaart hebt gemaakt in het bestelproces.

TIP: Schrijf de adressen zelf op de enveloppen met sierlijke handlettering en plak er daarna een sluitzegel op. Nu zijn je hippe trouwkaartjes helemaal klaar voor verzending.

Een bruiloft met een thema

Jullie bruiloft staat in het teken van de liefde tussen jou en je partner. Een bruiloft met een thema is helemaal hip. Wat dacht je van een farm wedding? Of bohemian, botanisch, vintage, romantisch of stijlvol? Of een bruiloft met een themakleur? Waar je ook voor gaat, bij Kaartje2go vind je trouwkaarten in veel verschillende stijlen. De trouwkaarten zijn perfect om jouw trouwdag mee aan te kondigen.

TIP: Maak je save the date kaartjes, bedankkaarten en menukaarten in dezelfde stjil.

Je hippe trouwkaarten bestellen & versturen

Het bestellen van je trouwkaarten is heel eenvoudig. We bieden je twee handige opties: een pakketje gratis thuisbezorgd of directe verzending aan de ontvangers. Laat het pakketje trouwkaarten thuisbezorgen als je gekleurde enveloppen wilt bestellen en zelf de adressering wilt doen. Dit is ook handig als de ceremoniemeesters bijvoorbeeld nog een extra kaartje willen toevoegen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de trouwkaartjes rechtstreeks door ons te laten versturen. Jij vult de adressen in en wij doen de rest. Lekker makkelijk.

Bekijk ook onze originele, stijlvolle en klassieke trouwkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.713 beoordelingen