Ga naar de inhoud

Originele trouwkaarten

Originele en bijzondere trouwkaarten maken

Wil jij een originele trouwkaart? Bij Kaartje2go kun je heel eenvoudig en snel je eigen trouwkaarten maken. Kies een van de originele trouwkaarten uit de collectie of gebruik de filters om je perfecte trouwkaartje te vinden. Nadat je een kaart hebt gevonden kun je deze bewerken in de online kaartenmaker. Het is leuk en romantisch om samen tijd te besteden aan het maken van de uitnodiging voor jullie bruiloft. Kies een mooi lettertype uit, verander de achtergrond en schrijf een leuke trouwtekst. Voeg ook leuke figuren of een eigen foto toe om je kaart heel persoonlijk te maken. Nadat je klaar bent met bewerken sla je de kaart op en plaats je een bestelling of vraag je een proefdruk aan. Zo maak je zelf je eigen unieke en originele trouwkaarten.

Een onvergetelijke bruiloft 

Jullie bruiloft moet een onvergetelijke bruiloft zijn. Voor sommigen is dat een knallend trouwfeest en voor anderen een romantisch huwelijk met een kleine groep vrienden en familie. Wanneer jullie gaan trouwen wil je natuurlijk dat iedereen jullie trouwdag herinnert. Als bruidspaar probeer je de trouwdag dan ook zo uniek en bijzonder mogelijk te maken. Een dag om nooit meer te vergeten! 

Trouwen is een persoonlijke keuze en jullie trouwdag is uniek. Omdat deze dag er voor iedereen anders uitziet hebben we onze designers gevraagd om trouwkaarten in diverse stijlen te maken. Zo vind je altijd een originele trouwkaart die bij jullie trouwdag past. In onze kaartmaker maak je die bijzondere trouwkaart helemaal persoonlijk. Natuurlijk kun je ook een unieke originele trouwkaart uit de collectie kiezen en bewerken.

TIP: Laat je gasten alvast weten dat ze de trouwdatum vrijhouden met onze save the date kaartjes.

Een originele trouwkaart maken in 5 stappen

Wil jij een unieke en bijzondere trouwkaart maken? Dit kan je heel eenvoudig zelf doen in 5 stappen. 

Trendy kleuren

Kies een kaart uit met trendy kleuren. Gouden accenten zijn helemaal hip, net als donkerblauwe kleuren en natuurlijk de fleurige bohemian stijl. Ook pastelkleuren worden veel gebruikt. De kleuren van de kaart kun je altijd aanpassen. Zo past de trouwkaart altijd bij jullie unieke stijl.

Foto toevoegen

Met jullie eigen foto maak je de trouwkaart origineel en heel uniek. Hou rekening met de positie van de foto op de kaart en plaats de tekst boven, onder of aan de zijkant van de foto. Laat de kleuren uit de foto terugkomen in de kaart voor een perfecte match. 

Lettertype kiezen

De uitstraling van een kaart kan compleet veranderen door het lettertype aan te passen. Gebruik bijvoorbeeld een sierlijk lettertype met een strakke font. Je kan ook meerdere lettertypes door elkaar gebruiken, maar gebruik er niet meer dan 4. Zo voorkom je dat de kaart te druk wordt.

Een galerij vol figuren

Hartjes, bloemetjes, ringen, champagneglazen, MR&MRS, je kan het zo gek niet verzinnen of onze ontwerpers hebben er leuke figuren van gemaakt. Met deze illustraties maak je de trouwkaart uniek en persoonlijk. 

Schrijf een leuke tekst

Een persoonlijke boodschap mag natuurlijk niet ontbreken op jullie trouwkaart. Een paar lieve woordjes of jullie favoriete songtekst doen het altijd goed. Heb je geen inspiratie? Speciaal voor jou hebben we een heleboel originele trouwteksten verzameld.

5x originele trouwkaarten

Ben je op zoek naar net dat beetje extra voor jullie trouwkaartje? We geven je 5 voorbeelden van originele trouwkaarten.

Originele trouwkaart met fotocollage

Wil je graag meerdere foto’s gebruiken op je kaartje? Maak dan een fotocollage trouwkaart. Met een fotocollage kaart maak je een unieke en persoonlijke huwelijksuitnodiging.

Kalender trouwkaarten

Op een kalender trouwkaart kun je jullie huwelijksdatum aanvinken. Zo kun je op een leuke en originele manier aan je gasten kenbaar maken dat je gaat trouwen. 

Trouwkaartjes met een tijdlijn

Een tijdlijn trouwkaartje is een hele originele manier om de planning van je trouwdag bekend te maken. Op het kaartje zet je de trouwdatum, maar ook de tijden van de verschillende locaties op een tijdlijn. Zo zien gasten in één oogopslag hoe laat en waar ze verwacht worden.

Geometrische lijnen

Romantische figuren zoals hartjes doorkruist met strakke geometrische lijnen. Deze kaartjes zijn modern, uniek en origineel.

Trouwkaarten sets met huisstijl

Vier je een thema bruiloft of wil je meerdere kaarten bestellen? Maak de save the date kaarten, huwelijkskaarten, menukaarten en bedankkaartjes in dezelfde stijl. We hebben meerdere trouwkaarten sets met een huisstijl zodat alle kaartjes dezelfde uitstraling hebben. 

Bijzondere trouwkaarten

Onze designers ontwerpen ieder jaar een collectie met originele en bijzondere trouwkaarten. De uitnodigingen passen goed bij de huidige trends en zijn gemakkelijk te bewerken voor een persoonlijke tint. Voeg bijvoorbeeld een foto toe of schrijf je eigen trouwtekst op de kaart. Zo weet je zeker dat jouw trouwkaart origineel en uniek is.

Vind de trouwkaart die bij jou past

Bij Kaartje2go vind je de trouwkaart die bij je past! Heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Kijk eens bij de stijlvolle trouwkaarten, hippe trouwkaarten of klassieke trouwkaartjes of gebruik de filters om je favoriete kaart te vinden. Zoek eenvoudig op kleur, stijl of thema of kies een kaart uit de collectie met foto trouwkaarten.

Bekijk ook onze originele trouwkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.564 beoordelingen