Ga naar de inhoudGa naar het filter
Originele trouwkaarten

Originele trouwkaarten

Het is zover, jullie gaan trouwen! Hier horen natuurlijk leuke en originele trouwkaarten bij. De trouwkaarten stel je helemaal zelf samen. Kies een van de originele trouwkaarten uit onze collectie en maak hem persoonlijk. Zo hebben jullie straks een bruiloft om nooit te vergeten.

Originele trouwkaarten maken

Een originele trouwkaart maakt jouw bruiloft helemaal compleet. Bij Kaartje2go kun je heel eenvoudig en snel je eigen trouwkaarten maken. Kies een van de trouwkaarten uit de collectie of gebruik de filters aan de linkerkant van het menu om je perfecte trouwkaartje te vinden. 

Een originele bruiloft

Als je gaat trouwen wil je natuurlijk dat iedereen jullie bruiloft herinnert. Als bruidspaar probeer je dan ook om jullie trouwdag zo geweldig mogelijk te maken. Doordat wij een van de grootste aanbieders van originele trouwkaarten in Nederland zijn, kan het dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Kaartje2go hebben wij meer dan 600 verschillende trouwkaarten. Elke bruiloft ziet er namelijk anders uit! 

Filteren naar de perfecte kaart

Hebben jullie al een trouwthema in gedachten en zoek je daar een bijpassende trouwkaart voor? Door te filteren kun je specifieker op zoek naar de stijl die jij wilt gebruiken voor jouw trouwuitnodiging. Zag bijvoorbeeld niemand aankomen dat jullie willen trouwen? Of hebben jullie het al meerdere keren uitgesteld? Kijk dan eens bij de grappige trouwkaarten. Gaat jullie hart sneller slaan bij bruiloften van vroeger, kijk dan tussen de vintage en retro trouwkaarten. Alle kaarten zijn makkelijk aan te passen met onze kaartmaker, zodat je deze helemaal naar eigen wens kan maken. Onze designers ontwerpen ieder jaar een collectie met originele trouwkaarten. De uitnodigingen passen goed bij de huidige trends en geef je gemakkelijk zelf je eigen touch. Voeg bijvoorbeeld een foto toe of schrijf je eigen trouwtekst op de kaart. Zo weet je zeker dat jouw trouwkaart origineel is. 

Unieke trouwkaarten sets

Wil je meerdere soorten unieke trouwkaarten sturen in hetzelfde thema, kijk dan bij onze trouwkaarten sets. Hier kan je trouwkaarten, save the date kaarten, menukaartjes en bedankkaartjes in dezelfde stijl maken. Weet je de datum van de bruiloft? Stuur iedereen een save the date kaartje, zodat je gasten de datum vrij kunnen houden. Maak een menukaart voor alle gasten zodat zij weten wat hen te wachten staat aan de eettafel. Of een bedankkaart na de bruiloft om iedereen te bedanken voor een geweldige dag. Als je denkt dat de kaart af is, vraag dan een gratis proefdruk aan. Zo weet je zeker dat jouw kaart 100% perfect is. 

Trouwkaarten met unieke foliedruk

Jullie trouwdag wordt de mooiste dag van jullie leven. De trouwuitnodigingen moeten daarom net zo mooi worden als deze belangrijke dag. Daarom hebben wij een collectie trouwkaarten met unieke foliedruk. Deze uitnodigingen voor je bruiloft zijn voorzien van een glanzend laagje zilver-, koper-, goud- of holografischfolie. Het glanzend laagje maakt de kaart chic en de kaart voelt fijn aan. 

Zelf een bijzondere trouwkaart ontwerpen

Heb je zelf al een uitnodiging ontworpen of heeft een andere creatieveling jouw bijzondere trouwkaart ontwerp al gemaakt? Begin met een blanco kaart en upload jullie ontwerp. Op die manier kan je nog steeds profiteren van al onze voordelen. Denk aan voordelige prijzen, luxe papiersoorten en andere stijlvolle accessoires. Door de kaart te bewerken in de kaartmaker geef je de kaart net wat extra’s mee met behulp van jullie creativiteit. Voeg verschillende achtergronden, originele fotokaders en de mooiste lettertypes toe op de kaart. Maak de bezorging van de kaartjes nog leuker door onze trouwkaarten extra’s, zoals mooie sluitzegels en gekleurde enveloppen, toe te voegen. 

Bijzondere trouwkaart met foto

Door een foto toe te voegen aan je trouwkaart maak je de kaart nog persoonlijker. Gebruik bijvoorbeeld een foto van de verloving of een foto met een ring om. Wil je graag meerdere foto’s gebruiken op je kaartje? Maak dan een bijzondere fotocollage trouwkaart. Met een fotocollage kaart maak je een extra persoonlijke huwelijksuitnodiging. 

Speciale verzoeken voor kaarten
Wij willen dat jouw bijzondere trouwkaart helemaal naar wens is. Als een kaart uit de collectie niet helemaal perfect is, vraag ons dan naar de mogelijkheden. Onze designers passen een kaart graag aan waar dit mogelijk is. Dit om ervoor te zorgen dat jullie trouwkaart perfect wordt. Hoe dan ook, een hele fijne trouwdag gewenst! 

Tip: Doe nog meer trouwinspiratie op via onze trouwkaarten blog.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.