Ga naar de inhoud

Goedkope trouwkaarten

Wat leuk, jullie gaan trouwen! Een bruiloft kan best wat geld kosten, dus het is fijn om hier en daar wat te besparen. Kies daarom voor goedkope trouwkaarten, dan hou je geld over voor andere leuke dingen. Goedkoop, leuk en toch luxe: zo kunnen onze trouwkaarten omschreven worden. Bestel een gratis proefdruk en ontdek of het kaartje bij jullie past. Tegen welk kaartje zeg jij "I do"?

Goedkope trouwkaarten maken

Maak zelf op een leuke en snelle manier een goedkoop trouwkaartje. Of bewerk een bestaand ontwerp uit de galerij. Zo verras je je familie en vrienden met een prachtig kaartje dat perfect aansluit op jullie stijl.

Voor je begint: maak een gratis Kaartje2go account aan en profiteer van mooie voordelen. Zo kun je je favoriete kaartjes opslaan in je persoonlijke account en gebruikmaken van ingelogde klantenkorting. Of bestel een gratis proefdruk en bekijk en voel de kaartjes in het echt.  

Ons aanbod van goedkope trouwkaarten

Er zijn verschillende stijlen trouwkaarten te bestellen. Wil je graag een grappig trouwkaartje bestellen? Of heb je liever een kaartje met een minimalistische look? Er zijn meer dan 600 kaarten te vinden in de grootste kaartencollectie van Nederland. 

Zelf een goedkope trouwkaart ontwerpen

Wil je je creatieve ei kwijt en zelf een prachtig kaartje ontwerpen? Leuk! Je kan op verschillende manieren beginnen. Start met een blanco kaart en begin vanaf nul. Of kies een fotokaart en upload een prachtige foto waar je samen met je lover op staat. Iedereen zal ervan smelten.

Heb je altijd al zelf een leuke en goedkope trouwkaart willen ontwerpen? Dat kan makkelijk en snel op de website van Kaartje2go. We leggen je in een paar simpele stappen uit hoe je dit doet.

  1. Kies het leukste kaartje uit de galerij en klik op ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg de leukste kaders, figuren en symbolen toe en leef je helemaal uit.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst voor je familie en vrienden.
  4. Bestel een gratis proefdruk of rond direct je bestelling af. 


Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens de originele, klassieke en moderne trouwkaarten. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Goedkope trouwkaarten bestellen 

Yes! Je hebt leuke trouwkaartjes gemaakt en kosten bespaard. Nu is het tijd om ze te gaan bestellen.

Wil je er zeker van zijn dat je de leukste en goedkoopste trouwkaarten bestelt? Kies dan voor het bestellen van een gratis proefdruk. Je ontvangt een mooi pakketje thuis met het trouwkaartje en meer informatie over gekleurde enveloppen, sluitzegels en meer. Omdat je de kosten wil drukken kun je ook alleen kiezen voor de gratis witte enveloppen. Zet het trouwkaartje een paar dagen in woonkamer en kijk er samen met je partner naar. Zijn jullie er samen gelukkig mee? Het kaartje staat klaar in je account om direct besteld te worden. Lees hier meer over de gratis proefdruk.

Goedkope trouwkaarten met korting

Waarom je bestelt bij Kaartje2go?

  • Meer kaartjes = meer korting.
  • Ingelogde klantenkorting. 
  • Win je trouwjurk
  • Altijd 10% korting op alle save-the-date kaarten, trouwkaarten, menukaarten en bedankkaarten.

Goedkope trouwkaarten versturen 

Het versturen van je goedkope trouwkaarten kun je op twee manieren doen. Je kan de kaartjes onder andere direct versturen. Wij zorgen er samen met PostNL voor dat je familie en vrienden blij gemaakt worden. Weet je niet alle adressen uit je hoofd? Stuur een online adresverzoeker naar je dierbaren, ze vullen hem voor je in in je online adresboek. Handig!

Bij het thuis ontvangen van de trouwkaarten kun je zelf nog een versiering in de envelop stoppen. Je kan ze ook zelf rondbrengen in de wijk en je vrienden direct even spreken. Gezellig en goedkoop! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.