Stijlvolle trouwkaarten

Stijlvolle trouwkaart maken

Sierlijk, chic, elegant en artistiek. Dat is waar we aan denken bij stijlvolle trouwkaarten. Zwierige letters en elegante patronen zorgen voor hippe trouwkaarten die helemaal van deze tijd zijn.

Een stijlvolle trouwkaart voor jullie speciale dag maak je eenvoudig en snel met onze kaartmaker. Kies een mooi ontwerp en bewerk deze geheel naar eigen smaak. De teksten kun je gemakkelijk aanpassen. Voeg ook eenvoudig sierlijke kaders en figuren toe. Zet er nog een mooie foto van jullie als aanstaande bruidspaar bij en je trouwkaart is helemaal klaar. Schrijf eventueel nog een persoonlijke tekst op de kaart in sierlijke letters (bekijk ook inspiratie voor teksten). Nu heb je een trouwkaart die past bij de stijl van jullie huwelijk.

De trouwkaarten zijn ook zo aan te passen dat je ze als stijlvolle save the date kaarten kan versturen. Zo laat je de gasten alvast weten dat ze de datum moeten vrijhouden. Is stijlvol toch niet helemaal jouw smaak en ben je wel op zoek naar een originele of bijzondere trouwkaart? Kijk dan eens bij onze originele trouwkaarten.

Er komt best veel etiquette kijken bij het maken van trouwkaarten. Wij geven je handige tips zodat het maken en versturen van trouwkaarten een leuke activiteit blijft. Lees ons artikel Tips en etiquette voor trouwkaarten zodat je je trouwkaarten op de juiste manier maakt en verstuurt.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9957 beoordelingen