Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter
Stijlvolle trouwkaarten

Stijlvolle trouwkaarten

De mooiste dag in je leven wil je graag aankondigen met bijzondere trouwkaarten. Stijlvolle trouwkaarten zijn de ideale manier om iedereen op de hoogte te brengen van jullie bruiloft. Kies een stijlvolle kaart uit onze collectie en maak de kaart helemaal persoonlijk!

Chique trouwkaarten maken

Gaan jullie elkaar het jawoord geven? De bruiloft vier je het liefst met de allerbelangrijkste mensen in je omgeving. Nodig daarom iedereen uit met jullie zelfgemaakte, stijlvolle trouwkaart.

Sierlijk, chic, elegant en exclusief. Dat is waar we aan denken bij stijlvolle trouwkaarten. Zwierige letters en elegante patronen zorgen voor hippe trouwkaarten die helemaal van deze tijd zijn. Deze letters en dessins kun je helemaal zelf aanpassen en persoonlijk maken in onze kaartmaker. Daarnaast kan je ook sierlijke kaders en figuren op je chique trouwkaart zetten. Plaats nog een leuke foto van jullie tweeën en klaar is jullie stijlvolle trouwkaart!

Stijlvolle menukaarten of save the date kaarten

Met onze stijlvolle trouwkaarten sets maak je de trouwuitnodigingen helemaal compleet. Zo bestel je trouwkaarten, save the date kaarten, menukaarten en bedankkaartjes in hetzelfde stijlvolle ontwerp. Op die manier past alles perfect bij jullie speciale dag!

Luxe trouwkaarten met de mooiste extra’s

Je trouwt maar één keer. Veel verloofde stellen willen het daarom goed aanpakken en besteden er veel aandacht en liefde aan. Luxe heeft te maken met het design en een exclusieve uitstraling. Allemaal elementen waar onze designers rekening mee houden bij het ontwerpen van luxe trouwkaarten. Veel van onze luxe trouwkaarten hebben bijvoorbeeld gouden elementen. Want goud heeft iets magisch. Het glanst, het glinstert en het edelmetaal is zeldzaam, waardoor het een exclusieve uitstraling geeft. Daarom hebben veel luxe trouwkaarten gouden elementen. Van namen in het goud tot hier en daar een gouden sprankje. 

Met onze extra’s maak je de luxe trouwkaarten voor jullie chique bruiloft helemaal af. Wat dacht je bijvoorbeeld van een linnen papiersoort? Zo voelt je trouwkaart luxe aan als je hem vast hebt.  Onze inlegvellen zijn ideaal als je extra informatie wilt vermelden bij de kaart. Zo hoef je niet later een tweede kaart te sturen met extra informatie. Sommige trouwkaarten hebben een eigen ontworpen inlegvel. Liever zelf een inlegvel ontwerpen? Je kan al onze inlegvellen  eenvoudig personaliseren in onze kaartmaker.

Tip: Even geen inspiratie wat voor tekst er in je stijlvolle trouwkaart moet komen? Lees dan eens ons blogartikel over 50 praktische en mooie teksten voor op je trouwkaart

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.