Ga naar de inhoud

Grappige trouwkaarten

Houden jij en je toekomstige man of vrouw wel van een geintje? Nodig je familie en vrienden dan via een grappige trouwkaart uit voor jullie huwelijksdag. Het leven is al veel te serieus, hou daarom de lol erin en kies voor een grappige tekst of grappige afbeelding. Het zal direct een glimlach toveren op de gezichten van de genodigden. Bestel een gratis proefdruk en bekijk het kaartje zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt!

Grappige trouwkaart maken

In onze galerij vind je veel grappige kant-en-klare trouwkaarten. Maar het is ook mogelijk om simpel en snel je eigen trouwkaart te maken in onze kaartmaker. Hoe je dit doet? Wij leggen het graag aan je uit!

  1. Klik op de leukste kaart uit de galerij en kies voor ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg toffe symbolen, figuren en kaders toe en creëer iets moois. 
  3. Schrijf een pakkende tekst over jullie geplande huwelijksdag.
  4. Vraag een gratis proefdruk aan of bestel je grappige trouwkaartjes direct.

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor je trouwkaarten? Bekijk dan eens onze originele, moderne en vintage trouwkaarten.

Grappige trouwkaart teksten

Zoek jij naar een grappige tekst op je trouwkaart? Dit kan best lastig zijn, maar wij helpen je graag een beetje op weg. Wij hebben alvast een aantal grappige trouwkaartjes teksten voor je geschreven. Lees ze eens door en kopieer handig de tekst naar je kaart toe. Toch op zoek naar iets anders? Hieronder lees je een paar tips over hoe jij je grappige trouwkaart tekst kan insteken:

  • Schrijf een leuke mop op de kaart om het ijs mee te breken.
  • Zet een grappige anekdote op de kaart over iets dat jij en je partner hebben meegemaakt. 
  • Plaats een afbeelding met humor op de kaart. Deze afbeelding kun je zelf uploaden in de kaartmaker. 

Trouwkaart met humor bestellen

Het bestellen van een trouwkaart met humor gaat makkelijk en snel bij Kaartje2go. Je kunt ervoor kiezen om een gratis proefdruk te bestellen. Maak hiervoor een (gratis) account aan. Is het kaartje naar wens? Je kaartje staat nog klaar in je account en kun je dus direct versturen. Met de handige adresverzoeker kun je familieleden en vrienden digitaal vragen om het adres door te geven. Zo staan alle adressen direct in je online adresboek en kun je op bestellen klikken. Wij zorgen er samen met PostNL voor dat de kaartjes zo snel mogelijk bezorgd zullen worden.

Wil je de kaartjes liever thuis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Laat de kaartjes naar je eigen adres verzenden en ontvang ze in een pakketje met gratis witte enveloppen. Zo kun je de grappige trouwkaarten zelf rondbrengen, wel zo leuk! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Wee helpen je graag verder.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.