Ga naar de inhoud

Change the date kaarten

Moet je je trouwdag verzetten of annuleren? Dan baal je waarschijnlijk ontzettend! Waarschijnlijk heb je al concrete plannen gemaakt, van alles geregeld en gasten uitgenodigd voor de mooiste dag van jullie leven. Met een change the date kaart laat je de genodigden weten dat de gecommuniceerde datum van de baan is en welke nieuwe trouwdatum zij in hun agenda mogen omcirkelen. Door de change the date kaart tijdig te versturen, vergroot je de kans dat al je gasten op jullie nieuwe trouwdatum aanwezig kunnen zijn. Wij voor je klaar om je bestelling aan te passen en daarom krijg je 10% korting op de Change-the-Date kaartjes met de code: CHANGETHEDATE. Geef je je bestelling voor 20.00 uur aan ons door? Dan versturen wij de change the date kaartjes vandaag nog.

 • Gratis proefdruk
 • Luxe papiersoorten en foliedruk
 • Win je trouwjurk!
 • Gratis proefdruk
 • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
 • Win je trouwjurk!

Trouwdatum verzetten? Wij staan voor je klaar!

De datum van je trouwdag moeten verzetten is niet leuk! Het zou de mooiste dag van je leven moeten zijn, maar nu kan je niet anders dan de dag annuleren of verzetten. Het moet erg verdrietig zijn dat deze dag waar je zo lang naartoe hebt geleefd niet door kan gaan. Daarom wensen we je heel veel sterkte, want het is vast niet makkelijk om dit een plekje te geven. 

Heb je al kaarten besteld en wil je iets wijzigen of annuleren? Ons klanttevredenheidsteam staat voor je klaar om je te helpen met je bestelling.

Wat zijn Change-the-Date kaartjes?

Met een Change-the-Date kaartje kun je de nieuwe trouwdatum aankondigen. Je kunt deze kaartjes versturen als je al trouwkaarten of Save-the-Date kaartjes hebt verstuurd en op deze manier je gasten op de hoogte brengen van de nieuwe trouwdatum.

We hopen dat je op een later moment alsnog een prachtige bruiloft mag vieren.

Nieuwe change the date kaarten maken

Wil je van de nood een deugd maken en je change the date kaartjes van een andere uitstraling voorzien? Je kan je nieuwe kaartjes makkelijk en snel zelf bewerken om ze zo persoonlijk mogelijk te maken. Hoe je dat doet? Wij leggen het aan je uit:

 1. Scroll door de galerij, kies het leukste kaartje en klik op ‘kaart bewerken’.
 2. Voeg de leukste figuren, kaders en symbolen toe om de kaart persoonlijk te maken.
 3. Schrijf een pakkende tekst over het verstellen van jullie trouwdatum.
 4. Bestel de kaartjes en laat ze direct naar jouw familie en vrienden versturen.

Op zoek naar meer inspiratie voor de juiste tekst? Bekijk dan eens onze trouwkaarten teksten.

Wat zet je op een change the date kaart?

Net als op een save the date of trouwkaart vermeld je jullie namen en de (nieuwe) trouwdatum. Verder is het handig om door te geven of de trouwlocatie en het programma ongewijzigd blijven. Weet je nog niet zeker of dit het geval zal zijn? Ook dan is het slim om dit op de kaart te zetten om onduidelijkheid te voorkomen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om ook de oude trouwdatum op de kaart te vermelden. Let er hierbij wel goed op dat er geen verwarring ontstaat over de oude en nieuwe trouwdatum. Streep bijvoorbeeld de oude datum door of zet er een groot kruis doorheen. Wellicht kan niet iedereen op de nieuwe datum komen. Verzoek aan het eind van de kaart daarom personen om dit tijdig kenbaar te maken. Zo weet je zeker wie er wel en niet op de bruiloft aanwezig kunnen zijn.

10% korting op Change-the-Date kaartjes

Het verzetten van de bruiloft is niet leuk. Daarom krijg je bij Kaartje2go 10% korting op de Change-the-Date kaartjes met de code:

 • CHANGETHEDATE 

Let op! De code is alleen geldig op Change-the-Date kaarten!

Change the date kaartjes versturen

Net als bij een trouwkaart is het mogelijk om eerst een proefdruk te bestellen. Je ontvangt de change the date kaart dan samen met verschillende papiersoorten en enveloppen bij jouw thuis. Zo kun je de kaart nog eens rustig bekijken en voelen welk papier het meest geschikt is. Is de kaart - na eventuele aanpassing - helemaal naar wens? Dan is het tijd om de change the date kaartjes te versturen! Je hoeft alleen maar de kaartgrootte te selecteren en de adressen van de ontvangers in te vullen. Heb je ook je save the date of trouwkaart verstuurd via Kaartje2go? Dan staan de adressen van de genodigden nog in je account. Standaard wordt de change the date kaart verstuurd in een witte envelop. Wil je dat de kaart extra opvalt? Kies dan voor mooie sluitzegel of bijpassende adressticker. 

Bestel je je change the date kaartjes voor 20.00 uur ‘s avonds? Dan vallen ze in 95% van de gevallen de volgende (werk)dag al bij je genodigden op de mat.

Bekijk ook onze originele, stijlvolle en klassieke trouwkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.195 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.