Ga naar de inhoudGa naar het filter

Change the date kaarten

Moet je je trouwdag verzetten of annuleren? Dan baal je waarschijnlijk ontzettend! Waarschijnlijk heb je al concrete plannen gemaakt, van alles geregeld en gasten uitgenodigd voor de mooiste dag van jullie leven. Met een change the date kaart laat je de genodigden weten dat de gecommuniceerde datum van de baan is en welke nieuwe trouwdatum zij in hun agenda mogen omcirkelen. Door de change the date kaart tijdig te versturen, vergroot je de kans dat al je gasten op jullie nieuwe trouwdatum aanwezig kunnen zijn. Wij voor je klaar om je bestelling aan te passen en daarom krijg je 10% korting op de Change-the-Date kaartjes met de code: CHANGETHEDATE. Geef je je bestelling voor 20.00 uur aan ons door? Dan versturen wij de change the date kaartjes vandaag nog.

Trouwdatum verzetten? Wij staan voor je klaar!

De datum van je trouwdag moeten verzetten is niet leuk! Het zou de mooiste dag van je leven moeten zijn, maar nu kan je niet anders dan de dag annuleren of verzetten. Het moet erg verdrietig zijn dat deze dag waar je zo lang naartoe hebt geleefd niet door kan gaan. Daarom wensen we je heel veel sterkte, want het is vast niet makkelijk om dit een plekje te geven. 

Heb je al kaarten besteld en wil je iets wijzigen of annuleren? Ons klanttevredenheidsteam staat voor je klaar om je te helpen met je bestelling.

Wat zijn Change-the-Date kaartjes?

Met een Change-the-Date kaartje kun je de nieuwe trouwdatum aankondigen. Je kunt deze kaartjes versturen als je al trouwkaarten of save the date kaartjes hebt verstuurd en op deze manier je gasten op de hoogte brengen van de nieuwe trouwdatum.

We hopen dat je op een later moment alsnog een prachtige bruiloft mag vieren.

Wat zet je op een change the date kaart?

Net als op een save the date of trouwkaart vermeld je jullie namen en de (nieuwe) trouwdatum. Verder is het handig om door te geven of de trouwlocatie en het programma ongewijzigd blijven. Weet je nog niet zeker of dit het geval zal zijn? Ook dan is het slim om dit op de kaart te zetten om onduidelijkheid te voorkomen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om ook de oude trouwdatum op de kaart te vermelden. Let er hierbij wel goed op dat er geen verwarring ontstaat over de oude en nieuwe trouwdatum. Streep bijvoorbeeld de oude datum door of zet er een groot kruis doorheen. Wellicht kan niet iedereen op de nieuwe datum komen. Verzoek aan het eind van de kaart daarom personen om dit tijdig kenbaar te maken. Zo weet je zeker wie er wel en niet op de bruiloft aanwezig kunnen zijn.

10% korting op Change-the-Date kaartjes

Het verzetten van de bruiloft is niet leuk. Daarom krijg je bij Kaartje2go 10% korting op de Change-the-Date kaartjes met de code:

  • CHANGETHEDATE 

Let op! De code is alleen geldig op Change-the-Date kaarten!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.