Ga naar de inhoudGa naar het filter

Stoere trouwkaarten

Stoere koppels verdienen een stoere trouwkaart. Daarom hebben onze ontwerpers tientallen trouwkaarten met een robuuste uitstraling ontworpen. Perfect voor bij een vintage thema of bruiloft op een industriële locatie!

 

Een stoere trouwkaart voor een stoer bruidspaar

Stoere trouwkaarten kunnen van elkaar verschillen als dag en nacht, al hebben de meeste ontwerpen wel een paar dingen met elkaar gemeen. Zo hebben ze vaak een donker kleurenpalet waarin zwart, grijs, bruin en andere aardetinten de boventoon voeren. Ook vetgedrukte lettertypen en grote letters geven stoere trouwkaarten een krachtige touch. Net als achtergronden met een industriële look. Speciaal voor stellen die een voorliefde hebben voor tatoeages, zijn er ook trouwkaarten in tattoo-stijl.

Trouwkaarten met industrieel thema en een foto

Stoer en romantisch gaat prima samen, kijk maar eens naar onze ontwerpen met ruimte voor een eigen foto. Het minimalistische en industriële design biedt voldoende plek voor een leuke foto van jou en je partner. Dat maakt de stoere trouwkaart ook nog eens heel persoonlijk. Heb je een foto in gedachten, maar weet je niet zeker of deze qua kleur in het ontwerp past? In de kaartmaker kun je de foto omzetten in zwart-wit. Hierdoor komt de trouwkaart er nog stoerder uit te zien!

Stoere trouwkaarten met gouden details

Van romantisch tot minimalistisch en van chic tot modern: goud past bij elke stijl. Wil je je stoere trouwkaarten net iets meer pit geven? Dan kan foliedruk voor een extra vonk zorgen. De glimmende laag geeft de stoere trouwkaart namelijk nog meer karakter. Stop de trouwkaart – als finishing touch – in een kraftlook envelop en plak er een mooie sluitzegel op. Jullie trouwkaart is klaar voor verzending!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.