Ga naar de inhoud

Wij zijn getrouwd kaarten

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten en foliedruk
  • Win je trouwjurk!
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Win je trouwjurk!

Pas getrouwd kaarten maken

Niet iedereen trouwt met al z’n familie, vrienden en collega’s erbij. Simpelweg omdat het budget er niet voor is of omdat de voorkeur uitgaat naar een kleine, intieme bruiloft. Wat de reden ook is; een pas getrouwd kaart sturen is een leuke manier om het trouwnieuws te delen en een inkijkje te geven in hoe de bruiloft was. Veel pasgetrouwde stellen gebruiken een ‘wij zijn getrouwd’ kaart daarnaast als uitnodiging voor een groot feest om ‘de grote dag’ alsnog te vieren met vrienden en kennissen.

Voor je begint: maak een gratis Kaartje2go account aan

Je favoriete kaarten opslaan, een gratis proefdruk aanvragen en bonuspunten opbouwen bij elke bestelling. Een account hebben bij Kaartje2go kent vele voordelen. Ook klant worden? Een account aanmaken is gratis en zo gepiept.

Just married kaarten voor ieder pasgetrouwd stel

Strak en modern, met een botanische look of een sprankje goud. Onze designers hebben pas getrouwd kaarten in verschillende stijlen ontworpen. Er zit dus vast een stijl tussen die goed bij jullie past. Ook is het mogelijk om een ontwerp uit onze collectie trouwkaarten, bedankkaartjes of verlovingskaarten te kiezen. Een deel van onze kaarten heeft namelijk een aanpasbare voorkant. Is je oog gevallen op een mooie kaart, maar is de tekst op de voorkant niet zelf te veranderen? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. In overleg met onze designers kunnen ze de gewenste aanpassingen doorvoeren.

Pas getrouwd kaarten met foliedruk

Je trouwdag was een dag met een gouden randje. Je pas getrouwd kaart dit gevoel laten weerspiegelen? Kies voor een kaart met gouden foliedruk. Het glimmende laagje laat bepaalde elementen extra opvallen en geeft de kaart een luxe effect. Naast goud kun je trouwens ook kiezen voor een zilveren of koperen foliedruk. Let wel; pas getrouwd kaarten met foliedruk kosten iets meer tijd om te drogen. Daarom bezorgen we deze kaarten een dag later dan je van ons gewend bent.

Zelf een ‘Just Married’ kaart ontwerpen

Een keuze maken uit pas getrouwd kaarten is zo simpel nog niet; er is zoveel om uit te kiezen. Voor wie geen beslissing kan maken, is er nog een optie: het maken van een eigen ‘wij zijn getrouwd’ kaart. Geheel naar eigen smaak en volgens de laatste trends. Scroll voor inspiratie door de collectie pas getrouwd kaarten, duik in onze trouwblog of bekijk deze voorbeelden. Klaar om een prachtige kaart te maken? Kies voor een blanco trouwkaart of een fotokaart als canvas en maak er een meesterwerk van met onze online kaartmaker.

Je hebt de hele bruiloft geregeld en een onvergetelijke dag beleefd. Nu nog een pas getrouwd kaart maken. Volg deze simpele stappen en bestel een gratis proefdruk om het resultaat met eigen ogen te bewonderen.

💕 Stap 1: kies een ‘wij zijn getrouwd’ kaart uit onze collectie pas getrouwd kaarten

💕 Stap 2: klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker

💕 Stap 3: geef één of meerdere trouwfoto’s een plekje op de kaart

💕 Stap 4: voeg – naar smaak – figuren als hartjes, stippen en bloemen toe

💕 Stap 5: zet een leuke tekst op de kaart en vertel iets over hoe de bruiloft was

💕 Stap 6: pas de grootte, vorm of kleur van letters, figuren en kaders aan

Fungeert de pas getrouwd kaart ook als uitnodiging voor een trouwfeest? Zet dan ook de feestlocatie en -datum op de kaart, evenals eventuele cadeauwensen.

Pas getrouwd kaarten bestellen & versturen

Is de gratis proefdruk van de pas getrouwd kaart helemaal naar wens? Dan is het moment daar om de bestelling definitief te maken. Naast het doorgeven van de papiersoort en de gewenste hoeveelheid, moet er ook gekozen worden voor een verzendingsmethode. Je kunt kiezen uit direct versturen of eerst thuis ontvangen. Beide methodes hebben hun voordelen. Op een werkdag voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Direct versturen:

💌 Wij nemen het meeste werk uit handen

💌 Op de gewenste datum op de post

💌 Eenvoudig adressenlijst uploaden / adressen verzamelen met adresverzoek

Thuis ontvangen:

💌 Keuze uit extra’s als leuke sluitzegels, adresstickers en enveloppen

💌 Mogelijkheid om de pas getrouwd kaarten zelf te overhandigen

💌 Zelf rondbrengen of uitdelen is een duurzame keuze

Ja, iedereen met een account kan een gratis proefdruk bestellen. Je ontvangt – vaak de volgende werkdag al – een pakket met daarin de ontworpen pas getrouwd kaart en een mapje met voorbeelden van onze papiersoorten en gekleurde enveloppen. Het zien en voelen van de kleuren en structuren maakt knopen doorhakken een stuk eenvoudiger. Keuzes kunnen maken? Op de bijgevoegde flyer staan de vervolgstappen vermeld.

Wij zijn getrouwd kaarten met korting

Je kunt het nieuws wel van de daken schreeuwen: wij zijn getrouwd! Dat begrijpen wij en daarom ontvang je als klant oplopende korting. Hoe meer kaartjes je dus bestelt, hoe hoger de korting wordt. Deel het nieuws dus gerust met al je vrienden, collega’s en kennissen. Met het bestellen van de pas getrouwd kaarten bouw je trouwens weer nieuwe bonuspunten op, die je op een later moment kunt inzetten voor korting.

Pas getrouwd? Een leuke kaart is zo gemaakt

We hebben het bestellen en versturen van pas getrouwd kaarten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je wilt immers kunnen genieten van de wittebroodsweken, zonder al te veel tijd online te hoeven doorbrengen. Loop je in het proces van het maken of bestellen van de pas getrouwd kaarten toch ergens vast? Ons klanttevredenheidsteam staat je graag te woord. Je kunt natuurlijk ook even neuzen tussen onze meestgestelde vragen, voordat je contact met ons opneemt.

PS: Ontvang je een kaart met just married en wil je de newlyweds op een originele manier feliciteren? Stuur ze dan een leuke felicitatiekaart voor hun huwelijk toe!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.773 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.