Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter
Trouwkaart pas getrouwd

Wij zijn getrouwd kaarten

Zijn jij en je geliefde in het huwelijksbootje gestapt? Maak deze bijzondere gebeurtenis wereldkundig en verstuur een ‘Just Married’ kaart naar vrienden, familieleden en collega’s.

Pas getrouwd kaarten maken

Niet iedereen trouwt met al z’n familie, vrienden en collega’s erbij. Simpelweg omdat het budget er niet voor is of omdat de voorkeur uitgaat naar een kleine, intieme bruiloft. Wat de reden ook is; een pas getrouwd kaart sturen is een leuke manier om het trouwnieuws te delen en een inkijkje te geven in hoe de bruiloft was. Veel pasgetrouwde stellen gebruiken een ‘wij zijn getrouwd’ kaart daarnaast als uitnodiging voor een groot feest om ‘de grote dag’ alsnog te vieren met vrienden en kennissen.

Just married kaarten voor ieder pasgetrouwd stel

Strak en modern, met een botanische look of een sprankje goud. Onze designers hebben pas getrouwd kaarten in verschillende stijlen ontworpen. Er zit dus vast een stijl tussen die goed bij jullie past. Ook is het mogelijk om een ontwerp uit onze collectie trouwkaarten, bedankkaartjes of verlovingskaarten te kiezen. Een deel van onze kaarten heeft namelijk een aanpasbare voorkant. Is je oog gevallen op een mooie kaart, maar is de tekst op de voorkant niet zelf te veranderen? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. In overleg met onze designers kunnen ze de gewenste aanpassingen doorvoeren.

Zelf een ‘Just Married’ kaart ontwerpen

Een keuze maken uit pas getrouwd kaarten is zo simpel nog niet; er is zoveel om uit te kiezen. Voor wie geen beslissing kan maken, is er nog een optie: het maken van een eigen ‘wij zijn getrouwd’ kaart. Geheel naar eigen smaak en volgens de laatste trends. Scroll voor inspiratie door de collectie pas getrouwd kaarten, duik in onze trouwblog of bekijk deze voorbeelden. Klaar om een prachtige kaart te maken? Kies voor een blanco trouwkaart of een fotokaart als canvas en maak er een meesterwerk van met onze online kaartmaker.

Veelgestelde vragen over wij zijn getrouwd kaarten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.