Pas Getrouwd kaarten

Pas getrouwd kaarten zelf ontwerpen

Wil je iedereen laten weten ‘wij zijn getrouwd’? Dan kun je bij ons heel eenvoudig je eigen pas getrouwd kaarten maken. Je kunt je kaart zelf ontwerpen of aanpassen. Voeg bijvoorbeeld een eigen foto en een leuke tekst toe en plaats figuren om je kaart te versieren.

Ben je van plan om in een kleine kring te trouwen of heb je al een kleinschalige bruiloft gevierd? Laat de mensen die er niet bij waren weten dat jullie zijn getrouwd door ze een kaartje te sturen. Voeg een prachtige foto uit de fotoreportage toe en stel meteen aan iedereen je partner voor.

Uitnodiging voor een feest

Ben je in kleine kring getrouwd maar wil je toch nog graag een feestje vieren? Dan zijn deze kaarten uitstekend om je vrienden en kennissen uit te nodigen voor een gezellige avond. Zet in de uitnodiging bijvoorbeeld de volgende tekst:

Wij zijn getrouwd op donderdag 19 augustus 2021

In kleine kring hebben we onze huwelijksvoltrekking gevierd, nu willen we je deelgenoot maken van ons grote geluk!

Daarom geven we op 21-09-2021 een groot feest. Je bent van harte uitgenodigd om dit met ons te vieren.

Jaap & Anita

Pas getrouwd kaarten versturen

Ben je in het klein of in stilte getrouwd, dan is het versturen van een pas getrouwd kaart een leuke manier om iedereen op de hoogte te brengen. Bij het versturen heb je twee opties:

  1. Wij sturen de kaarten in een pakketje naar jou toe. Bij deze optie laat je de kaarten thuis bezorgen en kun je ze op je gemak zelf adresseren en frankeren. De enveloppen krijg je er gratis bij.
  2. Wij doen de kaarten voor jou op de post. Tijdens het bestellen kun je de adressen invoeren of eenvoudig uploaden vanuit een Excelbestand. Wij drukken de pas getrouwd kaarten af, doen er een envelop omheen en doen ze direct voor je op de post.

Tip: Je kan bij ons, naast het versturen van pas getrouwd kaarten, ook terecht voor trouwkaarten en bedankkaarten. Ken je iemand die pas is getrouwd? Kijk dan eens bij de kaarten voor huwelijksfelicitaties.

Bekijk ook eens onze handige bruiloft checklist. Deze checklist is ook heel fijn voor de ceremoniemeester. Zo begin je goed voorbereid aan de trouwdag.

Bekijk ook onze originele, stijlvolle en klassieke trouwkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.872 beoordelingen