Pas Getrouwd kaarten

Pas getrouwd kaarten zelf ontwerpen

Wil je iedereen laten weten ‘wij zijn getrouwd’? Dan kun je bij ons heel eenvoudig je eigen pas getrouwd kaarten maken. Je kunt je pas getrouwd kaart zelf ontwerpen of aanpassen. Voeg bijvoorbeeld foto’s en teksten toe en plaats leuke figuren om je kaart te versieren.

Pas getrouwd kaarten versturen

Ben je in het klein of in stilte getrouwd, dan is het versturen van een pas getrouwd kaart een leuke manier om iedereen op de hoogte te brengen. Bij het versturen heb je twee opties:

  1. Wij sturen de kaarten in een pakketje naar jou toe. Bij deze optie laat je de kaarten thuis bezorgen en kun je ze op je gemak zelf adresseren en frankeren. De enveloppen krijg je er gratis bij.

  2. Wij doen de kaarten voor jou op de post. Tijdens het bestellen kun je de adressen invoeren of eenvoudig uploaden vanuit een Excelbestand. Wij drukken de pas getrouwd kaarten af, doen er een envelop omheen en doen ze direct voor je op de post.

Tip: Je kan bij ons, naast het versturen van pas getrouwd kaarten, ook terecht voor trouwkaarten en bedankkaarten. Ken je iemand die pas is getrouwd? Kijk dan eens bij de kaarten voor huwelijksfelicitaties.

Bekijk ook eens onze handige bruiloft checklist. Deze checklist is ook heel fijn voor de ceremoniemeester. Zo begin je goed voorbereid aan de trouwdag.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10216 beoordelingen