Ga naar de inhoudGa naar het filter

Trouwkaart vogel

Een trouwkaart met een vogel erop is dé manier om als tortelduifjes dierbaren uit te nodigen voor de bruiloft. Kies bijvoorbeeld voor een vogel trouwkaart met twee duiven, uilen of flamingo’s. Perfect voor echte lovebirds!

De mooiste trouwkaarten met duiven

Er leven meer dan 10.000 verschillende vogelsoorten op aarde. Maar de duif is misschien wel de bekendste. Deze vogel staat symbool voor vertrouwen, vriendschap en liefde. En die eigenschappen passen natuurlijk perfect bij jullie relatie. Ook staat de duif – en dan met name een witte – bekend als de brenger van vrede. Trouwkaarten met witte duiven passen dus perfect bij verliefde tortelduifjes. Of ga voor een vogel trouwkaart met het silhouet van een duif!

Trouwkaarten met andere vogels

De duif is niet de enige vogel die de show kan stelen. Ook flamingo’s staan graag in de spotlights. Met hun roze kleur en lange poten vallen ze direct op. Daarnaast stralen ze evenwicht, vreugde en plezier uit: perfect voor stellen die een speelse trouwkaart zoeken. Mag de trouwkaart vooral humor uitstralen? Dan is een kaart met een uil erop een goede keuze. Deze vogels zien er grappig uit, zonder dat ze er moeite voor hoeven doen. Ook hebben deze nachtdieren iets liefs over zich. Vooral als ze hun donzige vleugels om elkaar heen slaan en hun koppen tegen elkaar aanhouden zien ze er verliefd uit.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.