Ga naar de inhoudGa naar het filter
Trouwkaarten met voertuig

Trouwkaarten met voertuigen

Trouwkaarten met voertuigen; de leukste trend van dit jaar! En als je nu alleen aan een auto denkt, dan heb je het mis. Houden jullie van fietsen, motoren of mooie (huwelijks)bootjes? Betrek je favoriete voertuig dan bij de trouwkaarten en race samen naar de trouwdatum. Kies het voertuig dat bij jullie past en ga volle gas vooruit! 

Trouwkaarten met een boot

Van een love boat tot een trouwkaart met een huwelijksbootje. Er is iets met beide termen dat met elkaar overeenkomt, en dat is natuurlijk de boot. Daarom zijn er nu trouwkaarten met boten om jullie liefdesfeest te vieren. We hebben superleuke trouwkaarten met een boot en een feestelijk bruidspaar. De kaarten kan je nog persoonlijker maken in de kaartmaker door bijpassende figuren toe te voegen.

⛵Tip: het is natuurlijk het leukst om een kaart te sturen die goed bij jullie past. Bestel daarom leuke extra’s om de trouwkaart nog persoonlijker te maken. Je kan dan denken aan een gekleurde envelop, adressticker en sluitzegels met voertuig.

Samen fietsen trouwkaart

Samen fietsend het huwelijk in, dat kan met onze leuke trouwkaarten met fietsen. Er zijn mooie trouwkaarten met twee fietsen, een bruidspaar op een fiets of zelfs in een bakfiets. Als je iets stoerders wil dan een fiets, dan hebben we ook leuke trouwkaarten met een motor. 

Flitsende auto’s op je trouwkaart

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Je wilt dat alles perfect is en daar hoort natuurlijk ook het vervoer bij. Er zijn veel mogelijkheden, zoals een leuke oldtimer, cabrio of hippie busje in een mooie kleur. Hoe leuk zou het zijn als de trouwkaart matcht met de auto waar jullie in zullen rijden. Daarom hebben wij de leukste auto trouwkaarten om uit te kiezen. Race naar onze trouwkaarten en kies de leukste uit!

🚘 Tip: maak de trouwkaart persoonlijker door een leuke foto toe te voegen van jullie verloving.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.