Ga naar de inhoudGa naar het filter
Romantische trouwkaart

Romantische trouwkaart

Nog eventjes en dan mogen jullie elkaar het jawoord geven. De kroon op jullie liefdesverhaal. En dat doe je natuurlijk met de allerliefste mensen om je heen. Nodig je dierbaren daarom uit met een romantische trouwkaart. Zwierige letters, zachte kleuren, kaders van bloemen… Welke romantische trouwkaart laat jullie hart sneller kloppen? ❤️

Trouwkaarten romantisch: onze collectie

Wat leuk dat jullie de liefde willen vieren met een romantische trouwkaart van Kaartje2go. Als je door de kaartgallerij scrollt, zie je veel zachte tinten. Denk aan poederroze, beige en mintgroen. Deze kleuren, gecombineerd met aquarel accenten, geven de trouwkaarten een romantisch tintje. Daarnaast spelen bloemen een grote rol. Rozen, lelies en appelbloesem: ze verdienen allemaal een plekje op een romantische trouwkaart.

Nog even verder kijken? We denken dat je deze trouwkaarten ook mooi vindt: 

❤️ Bohemian trouwkaarten

❤️ Vintage trouwkaarten

❤️ Bloemen trouwkaarten

Zelf een romantische trouwkaart maken

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf een romantische trouwkaart te maken. Met behulp van onze handige kaartmaker is dit zo gepiept. Houden jullie weer wat extra tijd over om te genieten van jullie liefdesbubbel. Zo werkt het: 

  • Kies een kaart uit de collectie ‘Trouwkaarten romantisch’. 
  • Geef het kaartje een persoonlijke touch door foto’s, kaders en figuren toe te voegen. Denk aan bloemen, hartjes en krullen. 
  • Schrijf een romantische tekst op de trouwkaart.
  • Tevreden? Bestel een proefdruk op plaats de definitieve bestelling. 

Tip: Onze extra’s maken je romantische trouwkaart helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor een zachte envelopkleur of sluitzegel met bloem.  

Een romantische tekst op jullie trouwkaart

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw… Een trouwkaart is niet compleet zonder een romantische tekst. Zelf niet zo’n held in teksten schrijven? Geen probleem! Wij zijn voor je in de pen geklommen en hebben een aantal mooie voorbeeldteksten geschreven.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.