Ga naar de inhoud

Klassieke trouwkaarten

Klassieke trouwkaartjes maken en bestellen

In onze kaartmaker kun je heel eenvoudig je eigen klassieke trouwkaart maken. Een kaart die voldoet aan jullie wensen. Begin met een kaart uit de collectie met klassieke huwelijkskaarten en gebruik de filters om je keuze verder te verfijnen. Zoek bijvoorbeeld een kaart met sierlijke bloemen, hartjes patronen of sierlijke gouden letters uit. Nadat je jouw favoriete trouwkaart hebt gevonden klik je op “kaart bewerken”. In de online kaartmaker kun je de kaart vervolgens personaliseren. Voeg je eigen foto’s toe, schrijf een persoonlijke trouwtekst en selecteer kaders en figuren om de kaart verder te personaliseren. Natuurlijk kun je ook de achtergrond, bestaande teksten, lettertypes en kleuren aanpassen. Nadat je klaar bent met bewerken kies je een papiersoort, formaat en enveloppen uit. Bestel daarna een gratis proefdruk of bestel direct je klassieke trouwkaarten. 

Traditionele, romantische en chique trouwkaarten

Trouwkaarten zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Onze klassieke trouwkaarten hebben een traditionele, eigentijdse en authentieke uitstraling. De kaarten hebben chique en romantische elementen. Ideaal voor een bruiloft met veel klasse. 

Op de klassieke trouwkaart komen een aantal thema’s veel voor. Zo zien we veel kaarten met hartjes, strikken of bloemen; worden de kleuren wit en ivoor veel gebruikt en bestaat de tekst uit sierlijke lettertypes en kalligrafie. 

TIP: Maak je save the date kaartjes, bedankkaarten en menukaarten in dezelfde stijl.

Klassieke huwelijkskaarten met foto

Bij Kaartje2go kun je zelf je huwelijkskaarten met eigen foto maken. Upload een leuke foto van jullie samen voor een persoonlijke en unieke kaart. Bovendien krijgen je gasten gelijk een indruk van het toekomstige bruidspaar. Heb je geen leuke foto’s? Organiseer dan een loveshoot. Het is een leuk en romantisch moment tussen jou en je partner en je krijgt er ook nog eens een heleboel mooie foto’s bij. Een loveshoot is bovendien een leuke voorbereiding op de bruiloftsreportage. 

Vraag een gratis proefdruk aan 

Je trouwdag is een bijzondere dag en alles hoort dan helemaal naar wens te zijn. Één van deze belangrijke punten is natuurlijk de trouwkaart. Om jullie de beste keuze te laten maken kun je bij Kaartje2go een gratis proefdruk aanvragen. Hoe werkt dit? Dat is heel gemakkelijk! Kies een kaart uit de collectie ‘klassieke trouwkaarten’, klik op gratis proefdruk en ontwerp jullie perfecte trouwkaart. Jullie ontvangen thuis een proefdruk pakket met jullie zelf ontworpen kaart en een mapje met onze verschillende papiersoorten en envelopkleuren. Zo kun je echt de beste keuze maken! 

Gratis pakketje thuisgestuurd

Bestel je klassieke trouwkaarten bij Kaartje2go en je krijgt het pakketje gratis thuisgestuurd. Vervolgens doe je zelf de trouwkaartjes in de enveloppen om ze vervolgens op de post te doen of langs te brengen. Wil je liever dat wij de kaartjes rechtstreeks naar je gasten versturen? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Jij kiest de geadresseerden en wij doen voor jou de trouwkaartjes op de post. Bestel je voor 20:00 uur ‘s avonds, dan worden je kaartjes nog dezelfde dag op de post gedaan.

Bekijk ook onze originele en stijlvolle trouwkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.569 beoordelingen