Ga naar de inhoudGa naar het filter

Islamitische trouwkaarten

Op zoek naar een islamitische trouwkaart? Bij Kaartje2go vind je de mooiste ontwerpen die de culturele en religieuze tradities uit de islam weerspiegelen. Kies bijvoorbeeld voor een van onze islamitische trouwkaarten met een maan en sterren, of ga voor een kaart met een Arabisch patroon.

Trouwkaarten voor een islamitische bruiloft

Heb je een datum geprikt voor jullie bruiloft én is de perfecte trouwlocatie al gevonden? Dan is het moment daar om een mooie trouwkaart uit te zoeken. Eentje die perfect past bij jullie grote dag en jullie persoonlijkheden en cultuur naar voren laten komen. Omdat wij begrijpen dat ieder stel een andere smaak heeft, hebben onze designers islamitische trouwkaarten gemaakt in verschillende stijlen. Zo vind je in onze collectie klassieke ontwerpen met een traditioneel bloemenpatroon, maar ook botanische kaarten met een lichte achtergrond en eucalyptusbladeren. Voor welke stijl je ook kiest: in de kaartmaker geef je eenvoudig een eigen draai aan je islamitische trouwkaart.

Goudfolie op een islamitische trouwkaart

Goud straalt luxe uit en geeft een islamitische trouwkaart net wat extra’s. Veel van onze ontwerpen hebben dan ook gouden foliedruk. Door deze glimmende laag vallen bepaalde elementen zoals jullie naam en trouwdatum direct op. Ook zorgt de toevoeging van goud ervoor dat kleuren als rood en bruin nog intenser worden, wat de warmte van de trouwkaarten verder benadrukt. Goudfolie staat ook mooi op een witte trouwkaart. De combinatie van wit en goud geeft de islamitische trouwkaart een hedendaagse look & feel. Ideaal voor stellen die een moderne of minimalistische bruiloft willen houden volgens de tradities van het islamitisch geloof.

Tip: Wist je dat je op ons Kaartje2go blog volop trouw inspiratie kunt vinden? Daarnaast schreven we een artikel over de mooiste islamitische teksten voor op een trouwkaart.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.