HalloweenkaartenSchrikbarend-leuke kaartjes voor Halloween
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen

Halloweenkaarten

Griezelige Halloween kaarten maken

Halloween kaart sturen? Met Kaartje2go verstuur je snel en gemakkelijk de mooiste Halloween kaarten. Kies een van de vele leuke Halloween kaarten uit onze collectie... of maak zelf een unieke Halloween kaart met jouw eigen foto.

Halloween kaarten voor griezelig veel plezier

Een Halloween kaartje maken en sturen bij Kaartje2go is gemakkelijk en origineel. In drie eenvoudige stappen maak je jouw eigen griezelige Halloween kaart voor een Halloween feest.

Halloween kaart maken

Je kunt jouw kaart voor Halloween kiezen uit de unieke collectie, of je eigen foto gebruiken voor een griezelig mooie kaart. Je kan ook jouw eigen teksten (kijk ook eens bij onze teksten voor Halloween kaarten) en enge figuren en kaders toevoegen om jouw Halloween kaart nog griezeliger te maken. 

Oorsprong van Halloween

Halloween komt voort uit het oogstfeest Samhain. De Kelten in Ierland en Groot-Brittannië vierden dit feest op 31 oktober op de Keltische variant van oudejaarsdag. Op 1 november eindigde het oogstseizoen en begon de winter, en daarmee het nieuwe jaar. 

De Kelten geloofden dat op Samhain de deur naar de onderwereld openstond, waardoor de zielen van de doden naar onze wereld konden komen. Om deze zielen te eren werden grote feestmalen gegeven. Maar ook demonen konden door deze deur naar onze wereld komen. De Kelten moesten zich beschermen tegen deze demonen door ze af te schrikken. Waarschijnlijk komt daar de traditie vandaan dat men zich verkleed op Halloween.

Je zou er bijna van schrikken hoe leuk en eenvoudig het is om een halloween kaart te maken. Kies een kaartje uit de collectie of tover een blanco kaart om tot een halloween kaart. Voeg griezelige figuren zoals skeletten, pompoenen en spinnen toe. Tover vervolgens een passende tekst op de kaart en je halloween kaart kan op de post. Griezelig makkelijk, toch?

Ja, dat kan zeker! Met de juiste foto maak je de kaart zelfs extra spooky. Voeg in onze kaartmaker eenvoudig je foto’s toe aan je favoriete halloween kaart. Je kunt ook een fotokaart uitkiezen en die zelf omtoveren tot een halloween kaart. Kies bijvoorbeeld voor een griezelige foto in verkleedkleding of een duister plaatje van een verlaten huis. Super spannend om zo’n halloween kaart met foto in de brievenbus te vinden. Brrr.. 


👻 Durf jij een kijkje te nemen bij onze fotokaarten?