Trouwkaarten ontwerpen

Klassieke trouwkaartjes maken en bestellen

Zelf trouwkaarten maken

Het maken van trouwkaarten kun je simpel en snel doen in de kaartmaker van Kaartje2go. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Wij leggen het je met plezier uit!

  1. Klik op de leukste kaart in de galerij en kies voor ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg de mooiste symbolen, kaders en figuren toe en leef je helemaal uit.
  3. Schrijf een passende tekst waarin je je dierbaren uitnodigt. 
  4. Vraag de gratis proefdruk aan of bestel direct je mooie trouwkaarten.

Ben je op zoek naar meer inspiratie op het gebied van trouwkaarten? Bekijk dan onze hippe, originele en botanische trouwkaarten. Zoek jij naar de juiste woorden? Lees dan eens onze trouwkaarten teksten voor op de kaart.   

Gratis proefdruk trouwkaarten

Wil jij graag zeker van je zaak zijn? Maak dan je eigen leuke trouwkaarten en vraag de gratis proefdruk aan. Je ontvangt van ons een handig pakketje met het kaartje en meer uitleg over onze gekleurde enveloppen en papiersoorten. Zet hem op de keukentafel en kijk er een paar dagen goed naar. Is het gevoel goed en gaat dit kaartje het worden? De kaart staat nog klaar in je account en kun je zo bestellen. Zo weet jij zeker dat jij de mooiste kaartjes naar je familie en vrienden verstuurt. Handig!

Ontwerp trouwkaarten bestellen

Het bestellen van je persoonlijke trouwkaarten is in een handomdraai gedaan. Gebruik de adresverzoeker om een digitaal linkje naar je familie en vrienden te sturen. Hierop kunnen ze hun adres invullen, die direct wordt opgeslagen binnen je account. Wij zorgen er samen met PostNL voor dat de trouwkaartjes zo snel mogelijk aankomen. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Je kan de kaartjes ook naar je eigen huisadres versturen zodat je ze zelf kan rondbrengen. Wel zo gezellig!

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.570 beoordelingen