Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaarten 70 jaar

Iemand in je omgeving is 70 jaar geworden. Gefeliciteerd! Wat is 70 jaar een mooie leeftijd. En omdat het een rond getal is, is het misschien nog nét wat specialer dan andere verjaardagen. De zeventigste verjaardag mag gevierd worden. Verras de jarige met een persoonlijk kaartje. Want zelfs met het kleinste kaartje tover je een grote glimlach op zijn of haar gezicht!

Feliciteren met een 70e verjaardag? Stuur een kaart!

Wil je iemand feliciteren met zijn of haar 70e verjaardag? Dat kan via social media, een belletje of een appje. Maar een verjaardagskaart ontvangen is natuurlijk veel leuker. Hoeveel verjaardagen je al hebt meegemaakt, het blijft een feestelijk moment om verjaardagskaarten in de brievenbus te vinden. In alle nieuwsgierigheid open, bekijk en lees je de kaart. Het is altijd weer een verrassing van wie het kaartje is. Een verjaardagskaart biedt ruimte voor een persoonlijke boodschap. Je schrijft deze zo mooi, grappig of lief als je wilt. Daarnaast is een verjaardagskaart tastbaar. Die combinatie maakt een verjaardagskaart de ideale manier om ouderen van 70 jaar te feliciteren!

Bekijk ook onze kaarten met aanpasbare leeftijd

Maak een verjaardagskaart ‘70 jaar’ die bij de jarige past

Wanneer je een verjaardagskaart ‘70 jaar’ wilt maken en versturen, ben je bij Kaartje2go aan het juiste adres. Dankzij de diverse ontwerpen vind je hier altijd een kaart die bij de jarige past. De keuze voor een verjaardagskaart start dan ook bij de jarige en zijn of haar stijl. Je maakt het jezelf makkelijk door een thema of stijl aan te vinken in het filtermenu. Houdt de jarige van een klassieke stijl of valt modern toch beter in de smaak? En kies je dan voor een kaart met kunst, muziek of confetti als thema? Je leest het al: bij Kaartje2go kun je allerlei kanten op met een verjaardagskaart voor een 70e verjaardag. En die keuze wordt nog ruimer dankzij de mogelijkheid om zelf foto’s, illustraties en kaders toe te voegen. Dit doe je heel eenvoudig in de kaartmaker. Schrijf een leuke, grappig of juist lieve boodschap op de kaart en hij is klaar om op de post te gaan.

Groot uitpakken met leuke extra’s

Wil je extra groot uitpakken voor deze zeventigste verjaardag? Dat kan! Ga bijvoorbeeld voor een reuzeverrassing met een verjaardagskaart in super formaat. Deze kaarten zijn dankzij hun formaat (21x21 cm) een echt cadeau om te krijgen. Je selecteert het formaat zodra je de kaart in de kaartmaker hebt gemaakt. Extra groot uitpakken kan natuurlijk ook met een leuk verjaardagscadeau. Geef een fles (alcoholvrije) wijn of doe als extraatje bonbons of andere chocolade bij de verjaardagskaart. 

Kaart 70e verjaardag verzenden

Je hebt jouw kaart helemaal naar wens gemaakt en beschreven. Wat een leuke verrassing wordt het voor de jarige! Dan kan de verjaardagskaart nu verzonden worden. Maar het hoeft niet nu direct, want bij Kaartje2go kies je namelijk zelf de verzenddatum. Dat betekent dat jij nu al een verjaardagskaart kunt maken en inplannen voor verzending over een paar weken. Zo weet je zeker dat jouw 70e verjaardagskaart op tijd wordt verzonden. Is de verjaardag morgen al? Bestel dan op werkdagen voor 20:00 uur en jouw kaart wordt dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast krijg jij de eerste kaart bij Kaartje2go cadeau. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een gratis account aanmaken. Zo is de verjaardag niet alleen een verrassing voor de jarige, maar ook voor jou. Dubbel plezier!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.