Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaarten 65 jaar

Het is feest. Je familielid, vriend(in) of collega is 65 jaar geworden. Een mooie (pensioen)leeftijd! Die 65e verjaardag mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Feliciteer de jarige daarom met een mooie of juist grappige boodschap. Een kaart op de deurmat is daar natuurlijk hét middel voor! Stuur de jarige daarom vandaag nog een 65 jaar verjaardagskaart.

Kaarten voor een 65e verjaardag

Bij Kaartje2go vind je diverse kaarten voor een 65e verjaardag. Met kaarten in verschillende stijlen zit er altijd wel een kaart bij die geschikt is voor de jarige. Houdt de jarige van bloemen en planten, dan kun je dat als inspiratie voor je kaart gebruiken. Voor de jarige met een flinke dosis humor kun je één van onze grappige verjaardagskaarten kiezen. Zo zijn er nog veel meer stijlen, zoals modern, stijlvol en stoer. Verstuur je liever een kaart in een bepaald thema? Dan kan dat ook. Selecteer in het menu een thema dat bij de jarige past. Een extra feestelijk gevoel creëer je bijvoorbeeld met het thema confetti. Maar ook fans van thema’s zoals bloemen, dieren, kunst en sport kunnen hun hart ophalen in de selectie 65 jaar verjaardagskaarten. 

65e verjaardag: kaarten voor mannen, vrouwen of neutraal

Man, vrouw of genderneutraal: met de verjaardagskaarten van Kaartje2go maak je van een 65e verjaardag een feest voor iedereen. Het werkt heel simpel: selecteer in het menu of jij op zoek bent naar een verjaardagskaart voor een man of een kaart voor de verjaardag van een vrouw. Liever een neutrale kaart? Ook dat kan. Scroll door ons aanbod en kies een verjaardagskaart. Of filter de kaarten door een stijl of kleur te selecteren. Schrijf vervolgens een feestelijke boodschap op de kaart en verstuur hem per post in een paar klikken. Bekijk ook de verjaardagskaarten voor 50 jaar, Christelijk, senior en met foto

Verjaardagskaart 65 jaar maken

Heb je een kaart voor een 65e verjaardag gekozen, maar is het nog niet helemaal naar wens? Geen zorgen. Met de kaartmaker bewerk je je kaart makkelijk en snel. Door een eigen foto op de verjaardagskaart te plaatsen, creëer je een unieke kaart met een persoonlijke tintje. Of kies één van de vele illustraties om de kaart nóg feestelijk te maken. Ook de tekst voeg je toe met de kaartmaker. Klein, groot en in allerlei kleuren en lettertypes. Is de kaart naar wens? Dan voeg je het adres toe en verzenden wij de kaart voor je. Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk onze verjaardagskaarten met humor, bloemen of grappen.

Verjaardagskaart met cadeau 

Wil je de jarige naast een leuke verjaardagskaart nét dat beetje extra geven? Voeg dan tijdens je bestelling een verjaardagscadeau toe aan de kaart. Een doos bonbons of thee doet het altijd goed. Of wat dacht je van een fles (alcoholvrije) wijn of een lekker biertje? Wat een feest om zo’n cadeautje samen met een kaart op de mat te vinden! Zo simpel is het om iemand te verrassen voor zijn of haar 65e verjaardag.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.