Verjaardagskaarten 65 jaar

Word je opa, oma, vader, moeder of een andere bekende 65 jaar? Dan is het de hoogste tijd om hem of haar te feliciteren. 65 jaar is een respectabele leeftijd, waarop veel werkenden met pensioen gaan. Maak vandaag nog zo’n leuke verjaardagskaart voor de jarige en zet deze klaar. Dan doen wij je kaart op de juiste dag op de post!

Meer: leeftijd aanpasbaar | grappig | te laat

Verjaardag pensioenleeftijd

Het bereiken van de 65 jarige leeftijd is een bijzonder moment. Het is een echte mijlpaal. Vroeger ging je met het bereiken van deze leeftijd met pensioen. Hoewel dat tegenwoordig 67 jaar is en over een paar jaar misschien wel 69 of zelfs 71 jaar, blijft deze leeftijd toch een soort magische grens.

Verjaardagskaart 65 jaar maken

Wil jij iemand feliciteren met een leuke 65 jaar verjaardagskaart? Dat kan heel gemakkelijk. Kies een kaart uit de collectie met verjaardagskaarten en bewerk hem in de kaartmaker. Hier voeg je een leuke tekst toe (klik hier voor inspiratie), voeg een grappig figuur of eventueel een foto toe en je bent klaar om de kaart te versturen.

In de kaartmaker kun je alle details van je kaart aanpassen. De lettertypes, de kleuren, de achtergrond en nog veel meer. Zo maak je eenvoudig een echte en persoonlijke verjaardagswens in een handomdraai.

Je verjaardagskaart versturen

Ben je klaar met het maken van je kaart, dan is het tijd om hem op de post te doen. Je kan de kaart als pakketje van 1 bij je thuis laten bezorgen (zodat je de kaart zelf kan geven) of je laat hem door ons versturen. Geef eenvoudigweg de datum aan waarop jij wil dat de verjaardagskaart verzonden wordt en wij doen hem voor jou op het juiste moment op de post.

Tip: Stel ook een verjaardag herinnering in. Dit kun je doen in jouw account. Wij sturen jou dan een e-mail wanneer deze persoon weer jarig is, zodat jij hem of haar weer blij kan maken met een persoonlijke verjaardagskaart. Zo vergeet je nog meer een verjaardag.

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14675 beoordelingen