Ga naar de inhoudGa naar het filter

Hippe verjaardagskaarten

Heb je het gevoel dat de verjaardagskaarten die je verstuurt er elk jaar hetzelfde uitzien? Wil je geen standaard kaartje versturen dit jaar? Kies dan dit jaar voor een hippe verjaardagskaart! Een kaart met mooie moderne figuren, kaders en lettertypes. Zo springt jouw kaartje eruit dit jaar, top! Jouw jarige vriendin, vader, oma of collega zal versteld staan van het mooie ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor een gouden lettertype met een luxe uitstraling, of een vrolijke achtergrond met bloemen of flamingo’s. Ben je creatief en ga je liever zelf aan de slag met een leuk kaartje? Maak dan makkelijk en snel je eigen kaartje in de kaartmaker!

Maak zelf een persoonlijk kaartje

Wil je graag zelf een hip verjaardagskaartje maken? Ga dan aan de slag in onze kaartmaker. Voeg een leuke foto toe, bijvoorbeeld van de jarige en jij met een hippe outfit. Plaats de foto op een mooie plek op de kaart en pas de grootte aan. Voeg vervolgens de hipste figuren, kaders en teksten toe en maak de verjaardagskaart zo persoonlijk mogelijk. Zo zal de jarige direct weten door welke vriend of familielid ze gefeliciteerd is. Een glimlach op haar gezicht kan niet uitblijven! Zoek je naar meer inspiratie om een leuk kaartje te maken? Bekijk dan onze verjaardagskaarten met wijnmet een foto of voor vrouwen.

Verjaardagskaart met cadeau

Wat hoort er bij een hippe verjaardagskaart voor de jarige man of vrouw? Natuurlijk, een leuk cadeau! En wat is er handiger dan een kaart en cadeau te bestellen op dezelfde plek? Daarom is Kaartje2go druk bezig om het aanbod aan mooie cadeaus steeds verder uit te breiden. Zo ben je in een paar klikken klaar en hoef je niet nog last-minute de stad in. Handig! Je kan verschillende soorten cadeautjes vinden op de website, zoals chocolade, snoep, boeken, wijn en meer. Zo kun je de jarige op en top verwennen op zijn of haar verjaardag. 

Naast de cadeaus hebben we ook per leeftijd verschillende verjaardagskaarten. Zo vind je de leukste kaart bij Kaartje2go voor een baby, kindpeuter, jongen, meisje of een man.

Bestel snel je hippe verjaardagskaart

Als je op werkdagen voor 20:00 uur je trendy verjaardagskaart bestelt, wordt het kaartje dezelfde dag nog verzonden. Voor de bezorging werken wij samen met PostNL Zij bezorgen de hele week kaarten, met uitzondering van zondag en maandag. Meestal is het kaartje dus de volgende dag in huis. Je kan zelf kiezen of je het kaartje rechtstreeks bij de ontvanger laat bezorgen of bij je thuis. Kies voor bezorging op je eigen adres zodat je het leuke kaartje met cadeau persoonlijk kan geven. Zo kan je direct de reactie van de jarige zien, smullen! 

Tip: Bekijk ook onze verjaardagskaarten voor sweet 1618 jaar, 40 jaar of 65 jaar.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.