Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart 18 jaar

Wat een mijlpaal, 18 jaar worden! Dat is dan ook een speciaal moment om even bij stil te staan. Je mag alleen gaan autorijden, de officiële leeftijd waarop je alcohol mag drinken en je wordt natuurlijk volwassen. Officieel volwassen dan, want stiekem blijven we allemaal een kind. 18 jaar is een erg speciaal verjaarsmoment, dus een mooi moment om een grappige verjaardagskaart naar het 18-jarige feestbeest te sturen.

Verjaardagskaarten mannen of vrouwen 18 jaar

Bij ons vind je de leukste verjaardagskaarten voor mannenvrouwen, jongens en meisjes. Er is genoeg keuze om de jarige eens goed te verrassen!

  • Is je zoon, vriend of kleinzoon 18 geworden? Neem een kijkje tussen de stoere kaarten, grappige kaarten of kaarten met bier.
  • Ben je op zoek naar een 18 jaar verjaardagskaart voor een vrouw of je beste vriendin? Ga dan voor een hippe verjaardagskaart met een vrouwelijk thema zoals bloemen, ballonnen, glitters of wijn.
  • Houdt de jarige van humor? Kies dan voor een grappige verjaardagskaart voor 18 jarigen. Bijvoorbeeld met dieren of een grappige spreuk.

Bekijk ook onze verjaardagskaarten 16 jaar

Verjaardagskaart 18 jaar helemaal zelf ontwerpen

Zelf een verjaardagskaart ontwerpen kan natuurlijk ook, zo maak je het nog persoonlijker. Het zelf ontwerpen van de verjaardagskaart voor de 18-jarige kan gemakkelijk in onze snelle en handige kaartmaker. Hoe werkt het? Upload jouw te gekke foto van de jarige, het importeren kan gemakkelijk vanaf je computer of vanuit je social media kanalen. Na het uploaden kun je kiezen uit een enkele kaart, dubbele kaart, vierkante enkele kaart of vierkante dubbele kaart en kun je je eigen kaart gaan ontwerpen. Voeg hier leuke figuren en symbolen aan toe én natuurlijk een verjaardagsgroet. Als laatst kies je het formaat van je kaart en versturen maar. Makkelijk toch!?

Wat zet je op de verjaardagskaart voor een 18-jarige?

Heb je al een kaart uitgekozen of er één ontworpen? Dan is de volgende stap om een leuke verjaardagswens op de kaart te zetten. Wat zet je op een verjaardagskaart voor iemand die 18 jaar wordt? Daar helpen wij je graag bij.

Voorbeeld tekst voor verjaardagskaart 18 jaar

Oud en wijzer
Van harte gefeliciteerd met je 18e verjaardag!
Vanaf nu noemen mensen je oud en wijs.
Dat je ouder bent, dat staat vast.
Maar of je nu ook wijzer bent?

Happiest of birthdays
I wish you:
- Endless hugs and kisses
- Another year filled with happy moments
- Your entire gift wishlist
- A house filled with balloons
- The biggest piece of cake
I basically wish you: the happiest of birthdays!

Nog meer inspiratie opdoen voor een leuke verjaardagstekst? Bekijk dan onze tips voor teksten op een verjaardagskaart.

Voordelen van Kaartje2go

Een mooie verjaardagskaart voor een 18 jarige bestellen bij Kaartje2go heeft een paar voordelen. Zo krijg je bij je eerste bestelling de eerste kaart gratis. Als je je kaartje(s) op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden ze nog dezelfde dag verzonden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.