Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Verjaardagskaarten 3 jaar

Hoera! Een dreumes in je omgeving is 3 jaar geworden. De derde verjaardag is een grote dag voor de kleine peuter. Het komende levensjaar een jaar vol veranderingen en ontwikkelingen. Bovendien wordt dit het eerste jaar dat het kind de verjaardag wat bewuster meemaakt. Een lekker zoete taart, cadeautjes uitpakken en misschien zelfs familiebezoek of een kinderfeestje. Hoe zo’n derde verjaardag er ook uitziet, de kans is groot dat het kind er al een tijdje naar uitkijkt. Jij maakt het feest compleet met een feestelijke verjaardagskaart 3 jaar.

Verjaardagskaarten voor een kind van 3 jaar

Bij ons vind je de leukste verjaardagskaarten voor kinderen van 3 jaar. Je vindt hier kaarten in diverse formaten. Kaarten met vrolijke ontwerpen in allerlei kleuren. Selecteer de opties die jou aanspreken en er verschijnt een passend aanbod kaarten. Verjaardagskaarten met dieren doen het bijvoorbeeld altijd goed bij kinderen. Zo kun je kiezen uit kaarten met een dinosaurus, flamingo, kat en zelfs een kaart met meerdere dieren erop. Liever een ontwerp met planten? Ook daarvan vind je verjaardagskaarten voor de driejarige peuter. Of verstuur een verjaardagskaart met het getal ‘3’. De keuze is helemaal aan jou. Waar je ook voor kiest, het ontvangen van zo’n leuke verjaardagskaart maakt de derde verjaardag helemaal compleet.

Maak een verjaardagskaart voor een derde verjaardag

Wil je de verjaardagskaart aanpassen? Dan pak je de kaartmaker van Kaartje2go erbij. Je verandert hiermee kleine dingen of stopt juist al je creativiteit in een unieke verjaardagskaart.

Voeg bijvoorbeeld een leuke tekst aan de voorzijde toe. Kies uit één van de lettertypes en bepaal de grootte en kleur van de tekst. Dat is niet het enige. Onze kaartmaker heeft nog veel meer te bieden. Denk aan feestelijke illustraties en kleurrijke kaders. En wil je een foto van de kleine dreumes aan de kaart toevoegen? Dan kan dat ook met de kaartmaker. Versier de foto met een kader. Of plaats er figuren bij, zoals confetti of een feesthoedje. Met zo’n kaart kan het niet anders dan een feestje worden!

Bekijk ook onze foto verjaardagskaarten, christelijke verjaardagskaarten en te laat verjaardagskaarten.

Tekst verjaardagskaart 3 jaar

Je hebt een hippe verjaardagskaart gemaakt. Dan mist er nog één ding: een verjaardagswens. Je kunt hier allerlei kanten mee op. Schrijf bijvoorbeeld een mooie wens voor de toekomst of vertel wat over het afgelopen jaar. Een zelfgemaakt of bestaand gedichtje is ook leuk. Of houd het simpel met ‘gefeliciteerd met je derde verjaardag’. Je kunt je ook laten inspireren door deze verjaardagsteksten. De jarige zal er nu nog niet veel van begrijpen, maar wel als hij of zij het later met een glimlach terugleest.

De kaart naar de driejarige versturen

Gedoe met postzegels en een geleegde brievenbus is verleden tijd wanneer je je kaarten verstuurt via Kaartje2go. Sterker nog: je hoeft er de deur niet eens voor uit! Voer het adres van de jarige in en kies de verzenddatum. Wij zorgen ervoor dat de verjaardagskaart op het juiste moment verstuurd wordt. Bestel je je eerste kaartje? Dan krijg je die van ons cadeau. Ook makkelijk: wanneer je voor 20.00 uur besteld, wordt de kaart diezelfde dag nog verzonden. Bij ons maak je met weinig moeite een groot feest van de derde verjaardag!

Bekijk ook onze kaarten voor een 1-jarige of 2-jarige.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.