Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaarten voor tiener jongens

De verjaardag van een (tiener)jongen is een groot feest. Bijna ieder jaar zijn er veranderingen waardoor je steeds meer vrijheid krijgt. En dat moet gevierd worden. Maak daarom meteen een leuke verjaardagskaart voor een tienerjongen en feliciteer jouw kind, broer of buurjongen met een leuke verjaardagskaart.

Tienermeisje | 16-jaar | Man

Verjaardagskaart voor een tienerjongen maken

Van basisschoolkind naar jongvolwassene die zelf zijn eigen boontjes dopt: de reis naar volwassenheid is eindelijk begonnen. En dat is best een felicitatie waard. Daarom hebben we speciaal voor jou de leukste verjaardagskaarten voor jongens verzameld. Zodat je jouw zoon, neefje of buurjongen een kaartje geven dat bij hem past.

(speciaal voor dochters, nichtjes en buurmeisjes hebben we verjaardagskaarten voor tienermeisjes).

Grappige, stoere en leuke verjaardagskaarten voor tienerjongens

Verjaardagskaarten voor tienerjongens zijn er in verschillende stijlen en smaken. Elke jongen is nou eenmaal anders: de een houdt van grappig en de ander van stoer. Gelukkig hebben wij voor de verjaardag van elke tiener een geschikte kaart. Of hij nu een eigenwijze puber, stoere voetballer of blije buitenjongen is.

Zo vind je bij ons stoere verjaardagskaarten tienerjongens met verjaardagswensen in felle kleuren en grote letters. Kaarten met scooters, skateboards en snelle auto’s. Maar ook voetbal verjaardagskaarten en kaarten met graffiti erop. Is de jarige een echte gamer? Stuur dan een level up kaart met de leeftijd van de jongen. 

Daarnaast hebben we grappige verjaardagskaarten, met leuke teksten zoals Happy birthday dude, Hip hip hooray b-day boy en boom! It’s your birthday. Ook vind je kaarten met grappige dieren erop en hilarische te laat kaarten terug in het assortiment.

Maar je hebt nog veel meer keuze. Upload bijvoorbeeld een foto van de jarige en ga voor een unieke verjaardag fotokaart. Een foto van je eigen kind of een vrolijke selfie zijn natuurlijk hartstikke leuk.

Verjaardagskaarten voor jongens van alle leeftijden

Onze verjaardagskaarten voor tienersjongen zijn geschikt voor alle leeftijden. Voor de jonge jongens die 10, 11 of 12 worden hebben we een leuke verjaardagskaart. Maar ook voor 13-, 14- en 15-jarige jongens. En zelfs voor de jongvolwassenen die 16 of 17 jaar worden hebben we passende verjaardagskaarten.

Ben je op zoek naar verjaardagskaarten voor iets jongere kinderen? Kijk dan eens bij verjaardagskaart kind! En bekijk ook eens de verjaardagskaarten 18 jaar.

Verjaardagskaart + cadeau voor tienerjongen

Wil je de jarige dubbel verrassen? Stuur dan een brievenbuscadeau mee met de verjaardagskaart. Je kunt kiezen uit heerlijke chocolade, stroopwafels en nog veel meer. Bekijk hier alle verjaardagscadeaus en tover een glimlach op het gezicht van de jarige.

Verjaardagskaart tekst voor een tiener jongen

Tieners hebben hun eigen taaltje en het is soms best lastig om daarbij aan te sluiten. Cool, stoer, gaaf, het ene jaar is het in en het andere jaar weer uit. Daarom vraag je je misschien af wat je op een verjaardagskaart kunt zetten. Onze tip: hou het simpel.

Teksten als: Gefeliciteerd broertje met je verjaardag; Lieve zoon, van harte met je verjaardag of Beste buurjongen, een hele fijne verjaardag gewenst! Zeggen vaak al meer dan genoeg.

Wil je graag wat meer inspiratie? Bekijk dan onze teksten voor op een verjaardagskaart, Of bekijk de verjaardagskaarten voor een hond of dino.

Verjaardagskaart naar tienerjongen sturen

Heb je een hippe kaart gevonden? Dan is het tijd om deze te versturen. Het enige wat je hoeft te doen is het adres van de ontvanger in te typen en de verzenddatum te kiezen. Wij zorgen ervoor dat je kaart op de juiste dag naar het juiste adres wordt verzonden. Lekker makkelijk!

Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaart nog dezelfde dag verstuurd. In 95% van de gevallen ligt deze de volgende dag al in de handen van de tienerjongen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.