Ga naar de inhoudGa naar het filter
Verjaardagskaart 50 jaar

Verjaardagskaart 50 jaar maken en sturen

Elke verjaardag is bijzonder. Maar de leeftijd van 50 jaar steekt er met kop en schouders bovenuit. Een halve eeuw oud, dat is toch een felicitatie waard? Wil je Abraham of Sarah een felicitatiekaart sturen voor de 50e verjaardag? Dat is een uitstekende idee! Maak eenvoudig en snel een verjaardagskaart voor de 50-jarige en als je voor 20:00 uur bestelt, versturen wij de kaart nog dezelfde dag.

Meer: leeftijd aanpasbaar | grappig | te laat

Verjaardagskaart 50 jaar naar Abraham of Sarah sturen

Ken jij iemand die 50 jaar is geworden en wil je een felicitatie voor Abraham of Sarah overbrengen? Bekijk dan ons aanbod, maak zelf eenvoudig een leuke kaart voor de jarige en stuur de verjaardagskaart naar hem of haar toe.

50 jaar verjaardagskaarten met humor

Een gevatte verjaardagskaart valt altijd erg in de smaak en heeft al menig jarige een glimlach op het gezicht getoverd. Daarom vind je bij Kaartje2go leuke, gekke en grappige verjaardagskaarten voor de 50 jarige. 

Ben je op zoek naar een grappige kaart voor Sarah of een 50 jaar kaart met humor voor Abraham? Gebruik de filters om een leuke verjaardagskaart uit te zoeken, te maken en te versturen.

Verjaardagswensen 50 jaar - voor man en vrouw

Er is niets leuker dan op je 50e geboortejaar een persoonlijke verjaardagswens te ontvangen. In onze kaartmaker kan je heel snel een originele felicitatiekaart met een persoonlijke boodschap maken. Bij ons vind je leuke hippe verjaardagswensen en verjaardagskaarten voor mannen en vrouwen die hun 50e verjaardag vieren.

Weet je niet goed wat je op een verjaardagskaart moet zetten? Wat dacht je van “Gefeliciteerd met je 50e verjaardag, Sarah” of “Abraham, van harte met je 50e verjaardag”. Bekijk ook eens onze verjaardagsteksten, kaarten met foto voor nog meer inspiratie.

Cadeau + kaart naar iemand van 50 jaar oud sturen

Lukt het je door corona of om een andere reden niet om de jarige persoonlijk te feliciteren of geeft hij of zij geen feestje? Dan kun je hem of haar eenvoudig een cadeau door de brievenbus cadeau doen. We hebben een heleboel leuke verjaardagscadeaus verzameld die je zo met je kaart kun meesturen. Geef bijvoorbeeld chocolade, bloemenwijn of bier cadeau. De jarige zal vast blij verrast zijn met jouw vrijgevigheid.

Hoe verras je iemand van 50 jaar? 

50 jaar is een bijzondere leeftijd die uitgebreid gevierd wordt. Als iemand in je omgeving 50 jaar wordt, kun je deze op veel verschillende manieren verrassen. 

Zo worden er vaak enorme spandoeken in de tuin gezet met grappige spreuken, en een grote opblaaspop van Abraham of Sarah mag ook niet ontbreken. Evenals een verrassingsfeestje, een bbq, een borrel of een etentje. 

En als klap op de vuurpijl overladen we de jarige met prachtige verjaardagskaarten, wensen en felicitaties. Stuur daarom vandaag nog een 50 jaar felicitatiekaart naar Abraham of Sarah. 

Waar komen de benamingen Sarah en Abraham vandaan?

Waarschijnlijk komt het gezegde "Abraham zien" uit de bijbel. Men zegt namelijk tegen Jezus: "U bent nog geen vijftig jaar en hebt u Abraham gezien?" Vroeger zagen vrouwen ook een Abraham als ze vijftig werden, maar sinds de jaren 50 is dit aangepast naar Sarah. Bekijk ook onze Christelijke verjaardagskaarten.

Verjaardagskaarten met aanpasbare leeftijd - voor man en vrouw

Bij Kaartje2go vind je verjaardagskaarten in alle soorten en maten. Kijk daarom ook eens bij de verjaardagskaarten met aanpasbare leeftijd. Daar vind je meer dan 500 leuke, grappige en prachtige kaarten voor iemand die 50 jaar geworden is. Bekijk ook onze kaarten voor 40 jaar, 60 jaar, 65 jaar of voor senioren

Word je binnenkort zelf 50 jaar of organiseer jij een feest voor de 50-jarige? Nodig dan al je familie, vrienden en bekenden uit met een leuke 50 jaar verjaardag uitnodiging en vier je verjaardag met een borrel, biertje, wijntjetuinfeest of BBQ

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.