Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart 16 jaar maken

Zelf een arbeidsovereenkomst aangaan, het theorie examen voor je autorijbewijs mogen doen, je eigen YouTube-kanaal beginnen. 16 jaar is een spannende leeftijd en een nieuwe mijlpaal in het leven!

Meer: leeftijd aanpasbaar | grappig | te laat

Verjaardagskaart voor 16-jarige maken

Is je zoon, vriend(in), neefje of kleindochter 16 jaar geworden? Maak dan een mooie verjaardagskaart via Kaartje2go. Verras hem of haar met een leuke zelfgemaakte kaart of kies een ontwerp van onze designers.

Wil je graag een verjaardagskaart met foto aan de jarige sturen? Haal de creativiteit in jezelf naar boven en ga aan de slag met een eigen fotokaart maken. Upload een of meerdere foto’s en gebruik die bijvoorbeeld als achtergrond of als een collage. Voeg leuke figuren, kaders en teksten toe voor een echte persoonlijke verjaardagskaart. Schrijf bijvoorbeeld een leuke tekst waarin je vertelt hoeveel diegene voor je betekent. Of haal een leuke anekdote aan en zet deze op de kaart. 

Verjaardagskaarten zijn er in verschillende formaten. Ga bijvoorbeeld voor een schattig klein kaartje of juist voor een extra grote verjaardagskaart. Daarnaast kun je aangeven of je een dubbele of een enkele kaart wilt. Zo maak je zelf een leuke kaart!

Verjaardagskaart meisje of jongen 16 jaar

Is jouw dochter, vriendin of nichtje 16 jaar oud geworden? Dan zijn onze kaarten voor tienermeisjes echt iets voor haar.

Gebruik onze handige filters om kaarten in verschillende stijlen te bekijken. Zoals hip en trendy, modern of stijlvol. Met de filters zie je in een handomdraai welke kaarten er bij de jarige job passen. Superhandig, toch!? 

Kies voor leuke vrouwelijke thema’s zoals bloemen en slingers op de kaart. De kaarten met dieren en onze paarden verjaardagskaarten zijn ook altijd een succes.

Ook voor jarige jongens van 16 jaar ben je hier aan het juiste adres. Zo hebben we grappige en stoere verjaardagskaarten voor hem. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verjaardagskaart met dino’s erop of een kaart speciaal voor voetballers?

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens de verjaardagskaarten voor 18 jaar of 30 jaar.

16 jaar verjaardagskaart sturen

Een verjaardagskaart voor de 16e verjaardag verstuur je eenvoudig en snel via Kaartje2go. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt de kaart nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen ligt de kaart al de volgende dag op de deurmat.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.