Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaarten 2 jaar

Hang de slingers op en zet een lekkere taart op tafel, want de peuter is 2 jaar geworden. Het is het jaar van ‘twee is nee’ en de peuterpuberteit. Maar ook het jaar van flinke sprongen in het praten, luisteren en begrijpen. Het leuke aan de tweede verjaardag is dat je op deze leeftijd al een beetje met het kind kunt communiceren. Zing een verjaardagslied samen met de peuter en er verschijnt een lach op zijn of haar gezicht. Ook jij wilt deze verjaardag natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. De dag waarop het kind 2 jaar wordt, vraagt om een verjaardagskaartje!

Verjaardagskaarten voor een kind van 2 jaar

Wil je een verjaardagskaart sturen aan een kind van 2 jaar? Dan ben je bij Kaartje2go op de juiste plek. Een vrolijke verjaardagskaart voor een tweejarige is een verrassing voor zowel het kind als de ouders. Bij Kaartje2go vind je allerlei soorten verjaardagskaarten voor peuters. Vrolijk, grappig, met of zonder foto; het is allemaal mogelijk. Het kiezen van een kaart is makkelijk: je selecteert één of meerdere filters in het menu. Wil je een kaart speciaal voor een jongen of meisje, bijvoorbeeld? En heb je misschien een kaart met stoere, grappige of juist klassieke stijl in gedachten? Ook als de jarige peuter gek is op een bepaald diersoort kun je kaarten hierop selecteren. Denk aan een verjaardagskaart met een stoere dinosaurus, lieve alpaca of een schattig konijn.

Bekijk ook onze kaarten voor de 1e verjaardag en de 3e verjaardag.

Maak een kaart voor een tweede verjaardag

Maak je liever zelf een kaart voor een tweede verjaardag, dan kan dat met de kaartenmaker van Kaartje2go. Dit doe je door eerst een ‘2 jaar verjaardagskaart’ te kiezen en vervolgens op ‘kaart bewerken’ te klikken. In de kaartenmaker heb je keuze uit feestelijke figuren, leuke kaders en allerlei kleuren achtergronden. Kies bijvoorbeeld een illustratie uit de verjaardagcollectie, zoals ballonnen en slingers en plaats het op de voor- of binnenkant van de kaart. En wat denk je van een kaart met een foto van de jarige peuter. Misschien wel met een feestelijk kader eromheen? Ook een tekst is met de kaartenmaker makkelijk toe te voegen aan de voorkant van de kaart. Op deze manier maak jij met een klein beetje creativiteit al een unieke verjaardagskaart voor de 2-jarige. Geniet de kleine een Christelijke opvoeding? Bekijk dan onze Christelijke verjaardagskaarten

Tekst verjaardagskaart 2 jaar

Een hippe verjaardagskaart voor een kind van 2 jaar kan natuurlijk niet zonder een leuke tekst. De peuter kan misschien zelf nog niet lezen, maar de ouders verras je hier zeker mee. Bovendien is het voor de tweejarige leuk om later een verjaardagskaart terug te lezen. Je kunt het simpel houden met een tekst zoals ‘gefeliciteerd met je tweede verjaardag’. Zo’n tekst is misschien eenvoudig, maar altijd goed. Je kunt ook een leuk verhaaltje of gedichtje op de kaart schrijven. Wil je er je eigen draai aan geven, maar heb je geen inspiratie? Laat je dan inspireren door de verjaardagswensen van Kaartje2go. Waar je ook voor kiest, de tekst schrijf je eenvoudig in de kaart met de kaartenmaker. Je kunt de tekst zelfs één of meerdere vrolijke kleurtjes geven. Lekker feestelijk! 

Kaart + verjaardagscadeau voor 2-jarige

Wil je er een extra groot feest van maken? Voeg dan een cadeau aan je bestelling toe. De meest schattige knuffels vind je bij onze speelgoed cadeaus. Of wat dacht je van een leuk kinderboek? Dat is superleuk voor de ontwikkeling van de tweejarige!

Kaart verjaardag 2 jaar versturen

En dan is het tijd om de kaart te versturen. Dat werkt bij Kaartje2go heel simpel: je kiest een verjaardagskaart, bewerkt de kaart met de kaartenmaker en vult een adres in. Vervolgens zorgt Kaartje2go ervoor dat de kaart bij de kleine thuis aankomt. Jij kiest de datum. Als je voor 20.00 uur besteld, wordt je kaart vandaag zelfs nog verstuurd. Extra fijn: de eerste kaart is gratis. Zo gemakkelijk kan het zijn om een verjaardagskaart te versturen.

Is de kleine hummel al jarig geweest? Stuur dan een ‘Oeps! Te laat’ verjaardagskaart.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.