Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaarten voor senioren

Een verjaardagskaart voor een oudere man of vrouw is leuk om te maken én te ontvangen. En zeker voor senioren mag het bereiken van een nieuwe leeftijd gevierd worden. Of de ontvanger nou 70, 80 of 90 jaar wordt. Een verjaardagskaart op de deurmat doet altijd goed.

Verjaardagskaarten voor een oudere man of vrouw

Wil je je opa, oma, buurman of vriendin feliciteren met zijn of haar verjaardag? Een senior verjaardagskaart is daar dé manier voor. Want juist op een hogere leeftijd wordt dat gebaar extra gewaardeerd. De perfecte kaart voor de verjaardag van een oudere man of vrouw is trouwens zo gemaakt bij Kaartje2go. Kies in het filtermenu het geslacht en selecteer stijlen en thema’s die bij de jarige passen. Ga bijvoorbeeld voor de stijlen vintage, grappig of modern. Of juist een thema, zoals christelijk of dieren. Wil je een specifieke leeftijd op de verjaardagskaart voor een oudere vrouw of man vermelden? Selecteer dan in het menu de optie ‘leeftijd aanpasbaar’. Zet tot slot een leuke tekst op de kaart en voeg eventueel een verjaardagscadeau aan je bestelling toe. Zo gemakkelijk kan het verrassen van een oudere zijn! 

­čÄé Supertip: personaliseer de verjaardagskaart voor een oude man of oudere dame met een foto. Kies bijvoorbeeld voor een babyfoto in zwart-wit of een te gekke selfie van opa of oma. In de kaartmaker kun je de verjaardagskaart met foto vervolgens opleuken met figuren en kaders.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.