Verjaardagskaart senior

De mens wordt gemiddeld steeds ouder! Gelukkig maar, want het leven is veel te leuk om er al erg vroeg tussenuit te knijpen. De verjaardagen van de ouderen onder ons zijn daarom extra bijzonder. We hebben speciaal hiervoor een selectie met verjaardagskaarten voor senioren samengesteld.

Meer: 50 jaar | te laat

Verjaardagskaarten voor ouderen

De mens wordt steeds ouder. De gemiddelde leeftijd van de vrouw ligt iets hoger dan die van de man, maar beide leeftijden blijven stijgen. Een prettige gedachte! We willen allemaal zo lang mogelijk van al het moois genieten wat het leven te bieden heeft, niet waar?

Wil je iemand feliciteren met het halen van de 60, 70 of 80 jaar? Dan ben je hier aan het goede adres. Bij Kaartje2go kun je verjaardagskaarten maken voor elke leeftijd. Personaliseer de kaart met een leuke tekst en voeg eventueel nog figuren of kaders toe. Als je de kaart voor 20:00 besteld, verzenden we de kaart dezelfde dag nog voor je. En de eerste kaart is gratis!

De jarige verrassen met een feest?

Ben je van plan om de jarige te verrassen met een verjaardagsfeestje? Bekijk dan ook eens onze uitnodigingen voor een verjaardagsfeest of pensioenfeest

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14620 beoordelingen