Ga naar de inhoudGa naar het filter
Verjaardagskaart met leeftijd

Verjaardagskaart met aanpasbare leeftijd

Een verjaardagskaart met een leeftijd voorop is extra leuk! Voor de iets hogere leeftijden is het grappig om de ontvanger te laten weten dat hij/zij toch echt een bepaalde leeftijd heeft bereikt. En kinderen vinden het erg leuk om weer een extra jaar op de leeftijd te mogen plakken. Daarom hebben we alle verjaardagskaarten met een aanpasbare leeftijd er op in deze categorie gezet!

Meer: christelijke | hippe 

Verjaardagskaart voor elke leeftijd

Kaartje2go heeft voor elke leeftijd een passende verjaardagskaart. Een leuke kaart gevonden maar staat niet de juiste leeftijd er op? Dan verander je de leeftijd heel gemakkelijk in de kaartmaker. Verander bijvoorbeeld 30 in 40 jaar of 2 in 3 jaar. Elke verjaardag is immers een mijlpaal.

Wat zijn nou de meest voorkomende leeftijden in deze categorie?

Naast dat de leeftijd aanpasbaar is, kun je jouw kaart ook nog op andere manieren personaliseren. Zo kun je aan de binnenkant van het kaartje kun je ook een leuk en persoonlijk tekstje plaatsen. We hebben ook leuke, vrolijke figuren en kaders voor je die je eenvoudig op het kaartje plaatst. Als je het kaartje voor 20:00 besteld, verzenden we het dezelfde dag nog.

Bekijk ook eens onze verjaardagskaarten voor familieleden: babypeuterkindtienermeisje of tienerjongen,  vrouw of man

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.