Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart 40 jaar

Een deadline op het werk, je kinderen afzetten bij de voetbal en nog snel op de koffie bij de buurman. Als je 40 bent vliegen de weken voorbij. Des te leuker is het om als 40-jarige een mooie verjaardagskaart te ontvangen waar je even stil bij kan staan. Bij Kaartje2go hebben we de leukste en mooiste verjaardagskaarten voor mannen en vrouwen. Heb jij een man, vader, tante of schoonzus die binnenkort de 40 jaar aantikt? Kies een ontwerp van een van onze designers of kies ervoor om je eigen leuke kaartje te ontwerpen!

40e verjaardagskaarten voor mannen

Ben jij op zoek naar een verjaardagskaart voor een man? Grote kans dat jij naar een grappig kaartje zoekt. Mannen maak je vaak blij met een leuke grap of afbeelding op de kaart. Daarom hebben onze designers niet stilgezeten en de stoerste en leukste mannenkaarten klaargezet. Het enige wat jij hoeft te doen is op bestellen klikken en de kaart wordt op werkdagen dezelfde dag nog verzonden. Kaartjes met bier en grappige dieren ontbreken niet in onze collectie. Ideaal!

De leukste kaartjes voor 40-jarige vrouwen

Zoek je naar een mooi verjaardagskaartje voor een 40-jarige vrouw? Op onze website vind je de kleurigste ontwerpen met vrouwelijke kleuren. Er zitten de nodige roze kaartjes tussen met speelse kaders en teksten. Uiteraard mag het getal 40 niet ontbreken op een groot aantal kaarten. Zo is het voor jouw vrouw, tante of vriendin direct duidelijk waar het om gaat. De kaartjes hebben een fotokader dat je zelf makkelijk kan aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor een foto verjaardagskaart en upload een foto van jou en de jarige. Dit zal direct een glimlach op het gezicht van het feestvarken toveren!

Zoek je naar inspiratie? Bekijk dan de hippe verjaardagskaarten van 30 jaar of 50 jaar. Of Christelijke verjaardagskaarten als je een achtergrond hebt met het geloof. 

Je eigen 40 jaar verjaardagskaart maken

Ben jij creatief ingesteld en wil je een extra persoonlijke verjaardagskaart versturen naar de kersverse 40’er? Ga dan aan de slag in onze mooie kaartmaker en maak makkelijk en snel je eigen kaartje. Upload een foto en gebruik hem bijvoorbeeld als achtergrond. Of voeg meerdere foto’s toe en ga aan de slag met een mooie collage. Voeg vervolgens de leukste figuren, kaders en teksten toe. Schrijf iets op de kaart wat recht uit je hart komt, vertel bijvoorbeeld hoeveel de jarige voor je betekent. Of herinner hem of haar aan een grappige gebeurtenis die jullie samen hebben beleefd.

Ben je klaar met ontwerpen? Dan is het tijd om je kaart te versturen. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaart nog dezelfde dag verstuurd. Is de verjaardag al geweest, stuur dan een leuke te laat verjaardagskaart.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.