Ga naar de inhoudGa naar het filter

Verjaardagskaart 60 jaar

Op zoek naar een verjaardagskaart voor iemand die 60 jaar wordt? Bij Kaartje2go vind je de leukste kaartjes met een felicitatie voor een zestigste verjaardag. Kies uit een van de vele ontwerpen op deze pagina en maak er een mooie verjaardagskaart met ‘60 jaar’ van.

Verjaardagskaarten voor een 60e verjaardag

Je vriend(in), familielid of collega wordt zestig: een goede reden om een kaartje te sturen! En bij zo’n bijzondere leeftijd, hoort natuurlijk een bijzondere kaart. Pak groots uit met slingers, ballonnen en confetti, of proost samen op een zestigste verjaardag met een champagne-illustratie. Balloncijfers doen het ook altijd goed op een verjaardagskaart 60 jaar. En wil je het feestvarken compleet in het zonnetje zetten? Kies dan een 60e verjaardagskaart met fotokader. 

Zelf een verjaardagskaart 60 jaar maken

Bekijk de verschillende ontwerpen in deze collectie - verjaardagskaarten 60 jaar - of zoek naar een leuke kaart op onze verjaardagskaarten overzichtspagina. Hier bevindt zich een groot aantal ontwerpen met een aanpasbare leeftijd. Benieuwd hoe ‘60 jaar’ op een van deze kaarten staat? Vul in het filtermenu ‘60’ in (bij aanpasbare leeftijd) en ontdek hoe de verschillende ontwerpen eruitzien met het getal zestig erop. Ook is het een optie om onze verjaardagskaarten met leeftijd generator te gebruiken.

Veelgestelde vragen over verjaardagskaarten 60 jaar

Je hebt een verjaardagskaart uitgekozen voor iemand die de leeftijd van zestig jaar bereikt. Maar hoe feliciteer je eigenlijk iemand, die 60 wordt? In onze blog met verjaardagsteksten vind je originele quotes, spreuken en gedichten. Het leukst zijn misschien wel de teksten die inspelen op de leeftijd die de jarige bereikt. Want zestig … dat is toch wel een beetje een gekke leeftijd. De belangrijke mijlpaal van 50 jaar is reeds gepasseerd en die van 65? Die moet nog komen. Van grijze, minder of geen haren is ongetwijfeld al wel sprake; een grappig gegeven om de (bijna) 60-jarige mee te plagen!

Liever geen grote ‘60’ op de kaart, maar wel subtiel hinten naar deze leeftijd? Verwerk een paarstint (bijvoorbeeld lila of violet) in het ontwerp! Deze kleuren horen van oorsprong bij een 60e verjaardag.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.