Ga naar de inhoudGa naar het filter

Stoere verjaardagskaart

Is jouw stoere vriend, vriendin of familielid binnenkort jarig? En wil jij deze leuke man of vrouw eens goed in het zonnetje zetten? Bestel dan een stoere verjaardagskaart via Kaartje2go.

Meer: dino | baby

Er staan ontzettend veel mooie designs voor je klaar. Je hoeft alleen de tekst aan te passen, het adres in te vullen en op verzenden te klikken. Ideaal, zo vanuit je luie stoel! Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en ga je liever zelf aan de slag om een gaaf kaartje te creëren? Laat dan je creativiteit de vrije loop in onze kaartmaker! Of je nou een kaart voor een kind, tienerjongensweet 16 of 18e verjaardag maakt, bij Kaartje2go is er genoeg keuze. 

Ontwerp zelf een stoer kaartje

We noemden hem hierboven al even, de kaartmaker. Hier kun jij gemakkelijk en snel de leukste kaartjes maken. Lekker vanaf de bank met de iPad een stoere verjaardagskaart in elkaar knutselen. Start met het uploaden van een stoere foto vanaf je computer. Zet deze op een mooie plek op de kaart of gebruik hem bijvoorbeeld als achtergrond op de kaart. Ga vervolgens aan de slag met het vormgeven en gebruik kaders, figuren en een mooie persoonlijke tekst. Vind je het lastig om te bepalen wat je op de kaart zet? Bekijk dan eens onze voorbeeldteksten voor verjaardagen. Kijk voor meer inspiratie ook naar onze verjaardagskaarten voor mannen, met bier of met een voetbal erop.

Stoere verjaardagskaart met cadeau

Bij een stoer kaartje hoort natuurlijk ook een mooi cadeau. Wat toevallig, je kunt bij Kaartje2go ook een cadeau met je kaartje meesturen! Er zitten genoeg opties voor stoere mannen tussen, zoals de lekkerste speciaalbieren, toffe boeken of handige cadeaubonnen. Zo ben je direct klaar en bespaar je een hoop tijd. Ideaal, toch? Tip: kies ervoor om de kaart en het cadeau te versturen naar je eigen adres. Zo kun je het cadeau zelf geven op de verjaardag en zie je direct de spontane reactie van de jarige job. 

Wij hebben nog veel meer verjaardagskaartjes

Misschien ben jij nu op zoek naar een stoer kaartje. Maar wist je dat we ook grappige verjaardagskaarten hebben? Of felicitatiekaarten speciaal voor vrouwen? De volgende keer dat iemand uit je familie of vriendengroep jarig is, kun je dus gewoon weer voor Kaartje2go kiezen. Kaarten op werkdagen voor 20:00 uur besteld worden dezelfde dag nog verzonden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Een fijne verjaardag gewenst!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.