Verjaardagskaart 30 jaar maken

Voor je het weet laat je je jonge jaren achter je en sta je aan het begin van een nieuw decennium: het volwassen leven! 30 jaar worden is een mijlpaal in je bestaan. Hier hoort een spetterend feest bij. Bij Kaartje2go maak je snel de mooiste verjaardagskaart voor je 30e verjaardag. In je dertiger levensjaren begint je leven pas echt, je hebt je mooiste jaren absoluut nog voor je. Hang daarom de slingers op, trek jouw beste outfit aan en maak de champagne los!

30e verjaardag uitnodiging maken

Ideeën voor jouw 30e verjaardagsfeest

Een uitnodiging maken omdat je 30 jaar wordt, kan bij Kaartje2go makkelijk en snel. Weet jij al wat voor soort feest je gaat geven? Wij hebben alvast enkele goede ideeën voor je op een rijtje gezet:

  • Organiseer een barbeque. Komen er naast vrienden ook familie en kinderen? Dan is een gezellige barbeque de ideale uitkomst. Een gezellige avond waar iedereen lekker met elkaar kan kletsen maar toch op tijd thuis is.
  • Ga met je vrienden of vriendinnen ouderwets op stap. Grote kans dat jullie niet wekelijks meer in de kroeg te vinden zijn. Daarom is het leuk om weer eens een ouderwets avondje door te halen met je vrienden! Heb je een competitieve vriendengroep?
  • Ga met z’n allen bowlen. Bowlen is een leuke en spannende activiteit. Wie gaat er met de winst vandoor op jouw 30ste verjaardag? Omdat bowlen vaak een uur duurt kun je het prima combineren met een etentje of een drankje nadien.
  • Op zoek naar een creatief en gezond uitje? Volg met je vrienden of familie een kookworkshop. Ze zullen jouw uitnodiging en 30ste verjaardag nooit meer vergeten!

Zelf een uitnodiging voor je 30e verjaardag maken?

Wist je dat je bij Kaartje2go makkelijk en snel een eigen kaartje kan maken? Via onze fotokaartmaker kun je zelf een foto uploaden via je computer of social media kanalen. Uiteraard kun je ook met een blanco kaart beginnen. Kies een foto en bewerk daarna de kaart door allerlei mooie figuren en kaders toe te voegen. En schrijf een persoonlijke boodschap op de kaart, zo maak je de uitnodiging voor je 30ste verjaardag nog specialer. Ben je klaar met ontwerpen van de kaart? Met een simpele druk op de knop bestel je de kaart en gaan wij voor je aan de slag. Als je voor 20:00 uur ‘s avonds besteld, versturen wij de kaart nog dezelfde dag.

Inspiratie gezocht? Bekijk ook onze verjaardagskaarten voor 18 jaar of al onze verjaardagskaarten.

Bestel nu een gratis proefdruk!

Heb je een mooie uitnodiging gemaakt in de kaartenmaker maar wil je hem eerst controleren? Kies dan voor onze gratis proefdruk. Zo weet jij zeker dat het kaartje precies naar jouw wens is. Hoe bestel je de proefdruk van de uitnodiging van je 30e verjaardag? Klik naast de kaart op de knop Proefdruk aanvragen. Ontwerp het kaartje helemaal zoals jij in gedachten hebt en rond de bestelling af. Rond de bestelling tenslotte kosteloos af. Zo heb jij gegarandeerd straks de mooiste uitnodigingen in huis!