Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging afscheidsfeestje

Wat een pech, er gaat iemand weg. Vooral als je een goede band met deze persoon hebt, is dat best lastig. Een mooi afscheid helpt om een periode af te sluiten en nog een laatste keer samen herinneringen te maken. Ook een afscheidsfeest voor een collega, directeur of vriend organiseren? Maak en verstuur een leuke uitnodiging!

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Uitnodigingen maken afscheidsfeestje

Een afscheidsfeest in de kantine, een etentje in een gezellig restaurant of een afscheidsborrel in de lokale kroeg. Afscheid nemen kan op veel verschillende manieren. Daarom hebben onze designers de uitnodigingen zo ontworpen, dat je ze met de kaartmaker eenvoudig aan kunt passen. Is het de bedoeling dat het afscheidsfeest nog even geheim blijft voor de persoon die weggaat? Werp dan ook eens een blik op onze uitnodigingen voor een verrassingsfeest.

Uitnodigingen voor elk afscheidsfeestje

Een directeur die met pensioen gaat, een collega die van baan verandert of een goede vriend die emigreert. De redenen voor een afscheidsfeest kunnen heel verschillend zijn, net als ieders persoonlijke smaak. Daarom hebben we bij Kaartje2go uitnodigingen voor afscheidsfeesten en afscheidsborrels in allerlei stijlen. Onze hippe uitnodigingen doen het altijd goed, net als die met goud. De persoon die weggaat echt even in het zonnetje zetten? Uitnodigingen met een foto laten direct zien om wie het afscheidsfeest draait.

Vind de perfecte uitnodiging voor het afscheidsfeestje

Kaartje2go heeft de grootste kaartencollectie van Nederland. Gebruik daarom ons handige filtermenu om in een handomdraai de perfecte uitnodiging voor een afscheidsfeestje te vinden. Of dat nou voor een collega, directeur of iemand die met pensioen gaat is bedoeld. Filter bijvoorbeeld op stijlen en thema’s die je aanspreken. Zoek je een uitnodiging die er echt uitspringt? Uitnodigingen met foliedruk laten bepaalde elementen extra opvallen en geven de kaart een stijlvol en luxe effect.

Bespaartip: maak een gratis Kaartje2go account aan

Een gratis account aanmaken bij Kaartje2go is niet alleen heel handig, je bespaart er ook nog eens geld mee. Je krijgt namelijk de eerste kaart cadeau! Ook kun je gratis proefdrukken aanvragen en bij elke bestelling bonuspunten opbouwen. Deze punten kun je vervolgens weer inzetten voor korting en gratis kaarten. Daarnaast kun je je favoriete ontwerpen opslaan door deze simpelweg een hartje te geven. Handig, hè?

Zelf een uitnodiging voor een afscheidsfeestje ontwerpen

Afscheidsfeesten staan helemaal in het teken van de persoon die weggaat. Je hebt zijn of haar favoriete taart geregeld, een attent afscheidscadeau gekocht en een speech geschreven die de nodige tranen gaat trekken. Wil je ook met de uitnodiging laten zien dat je hem of haar gaat missen? Kies een blanco kaart uit en maak helemaal zelf een uniek ontwerp. Zet hier een of meerdere foto’s op met onze kaartmaker of gebruik een fotokaart als canvas.

Uitnodigingen voor het afscheidsfeestje bestellen

Liggen de plannen voor het afscheidsfeest vast en is de gratis proefdruk helemaal naar wens? Dan rest nog één taak: het plaatsen van de bestelling. Ook dat is een klein feestje bij Kaartje2go.

Extra’s om je uitnodigingen nog mooier te maken

Van plan om de uitnodigingen persoonlijk te overhandigen? Luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen en matchende sluitzegels geven uitnodigingen voor een afscheidsfeestje net wat extra’s. Je kunt de uitnodigingen natuurlijk ook zelf op de post doen. Schrijf de adressen in een sierlijk handschrift op de envelop of plak er een mooie adressticker op.

Hoe meer zielen, hoe meer … korting!

Slingers kopen, een taart laten maken en de koelkast vullen. De kosten voor een afscheidsfeest lopen al gauw op, vooral als er een groot gezelschap komt. Daarom geven we je korting naarmate er meer kaarten besteld worden. Meer kaarten = dus meer korting! Is het afscheidsfeest een verrassing? Bestel een extra uitnodiging en geef deze naderhand aan degene die weggaat als herinnering.

Uitnodigingen voor het afscheid versturen

Yes, de uitnodigingen voor het afscheidsfeest zijn klaar om te versturen. Je hoeft alleen nog door geven welke verzendingsmethode je voorkeur heeft: rechtstreeks naar de ontvangers of eerst naar jouw huis. Voor welke optie je ook kiest: op een doordeweekse dag voor 20:00 uur besteld = (indien gewenst) dezelfde dag verzonden.

Voorkeur voor direct versturen? Geef de adressenlijst aan ons door en wij doen de uitnodigingen op de gewenste datum op de post. Missen er nog enkele adressen? Stuur de genodigden een adresverzoek en maak de lijst compleet. Deze optie wordt vooral gekozen door mensen die het afscheidsfeest een verrassing willen houden.

Voorkeur voor thuis ontvangen? We sturen de uitnodigingen samen met witte enveloppen en eventuele extra’s naar je adres. Je kunt de uitnodigingen vervolgens zelf uitdelen. Wie ze liever zelf op post doet, kan ook nog matchende adresstickers bestellen en deze op de envelop plakken.

Uitnodiging voor een afscheidsfeestje ontvangen?

Je bent uitgenodigd op een afscheidsfeestje en wilt wat meenemen voor degene die weggaat. Een kaartje is in dat geval altijd een goed idee. Je kunt bijvoorbeeld een algemene bedankkaart geven, maar ook een felicitatiekaart voor een nieuwe baan of een lieve kaart voor een welverdiend pensioen. Er toch nog iets bijdoen, omdat het anders zo ‘kaal’ aanvoelt? Een klein cadeau is leuk om te geven én te krijgen!

Hulp nodig bij het bestellen van je uitnodigingen?

Kom je ergens niet uit? Of wil iets niet helemaal lukken? Bekijk onze meestgestelde vragen of neem contact op met ons klanttevredenheidsteam. Voor wie vastloopt door een gebrek aan inspiratie: onze blog staat boordevol tips over het maken van een mooie uitnodiging.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.