Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging bloemen

Geef het leven fleur met een bloemen uitnodiging! Iedereen wordt blij van bloemen. Ze komen dan ook op veel van onze uitnodigingen terug. Ook een uitnodiging met bloemen versturen? Kies een bloemige kaart uit onze collectie en pas hem naar wens aan in onze kaartmaker.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Bloemen uitnodigingen maken

Bloemen staan er om bekend om vreugde te brengen. Dit maakt boeketten, bloemenkransen en wilde bloemen vrolijke versiering voor op een uitnodiging. In onze collectie vind je een paar honderd uitnodigingen met bloemen. Je kunt heel eenvoudig zoeken naar de gelegenheid waarvoor jij een bloemen kaart wilt versturen in het linkermenu. Maar we zetten natuurlijk graag wat fleurige kaartcategorieën voor je op een rijtje.

🌻Trouwkaarten met bloemen voor een romantisch tintje

🌻Vier een jubileum met een uitnodiging met bloemen

🌻Pensioen party! Vier het met bloemen

🌻Een familiedag uitnodiging met bloemen belooft een fleurig feestje

🌻Vier je 60e verjaardag in flower power thema

Uitnodigingen met bloemen voor elke gelegenheid

Elke bloem heeft een eigen betekenis. Zo staan rode rozen symbool voor liefde (perfect voor een liefdeskaartje!), hortensia’s voor dankbaarheid en blauwe regen voor onsterfelijkheid. Ook de kleur kan invloed hebben op wat bloemen uitstralen. Uitnodigingen met roze bloemen passen bijvoorbeeld goed bij een babyshower of vrijgezellenfeest. Een groene uitnodiging met bloemen kan dan weer heel goed passen bij een housewarming of pensioenfeest

Tip: Wist je dat geboortebloemen iets zeggen over de maand waarop je kindje geboren wordt? Een kraamfeest uitnodiging met bloemen is dus ook een supergoed idee!

Fleurige extra’s om je bloemen uitnodigingen nog mooier te maken

We weten zeker dat jouw kaart met bloemen van zichzelf al een feestje om te zien is. Maar er zijn toch wat vrolijke opties om je ontwerp nét dat beetje extra te geven. Een kraft envelop bijvoorbeeld, past perfect bij een bloemen uitnodiging én is een duurzame keuze. En met een bijpassende sluitzegel met een bloem maak je het feest compleet. 

🌻Tip: Wees lief voor de natuur en kies voor gratis gerecycled papier als papiersoort voor je uitnodiging bloemen. 

Bedank of feliciteer met bloemen op je kaart

Naast uitnodigingen met bloemen hebben onze designers ook kaartjes met planten, boeketten en bloemenvelden gemaakt voor onze collectie bedankkaarten en verjaardagskaarten. Met name op bedankkaartjes na overlijden doen veel bloemen dienst, maar ook op bedankkaartjes voor bruiloften zijn zowel kleine als grote bloemen terug te vinden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.