Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodigingen afstudeerfeest

Na weken blokken, oefentoetsen maken en weinig slapen is het eindelijk zover: Het telefoontje met het goede nieuws. GESLAAGD! Wat ontzettend knap. Tijd om de vlag uit te hangen en een fles champagne te poppen. Je hebt er hard voor gewerkt dus een feestje is meer dan verdiend. Bekijk onze uitnodigingen en nodig vrienden en klasgenoten uit voor je afstudeerfeest.

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen maken voor je afstudeerfeest

Ben je van plan om een examenfeest te geven? Vergeet dan niet om een leuke uitnodiging te versturen. Zo komt iedereen alvast in de stemming voor deze knalfuif. Maak zelf een kaartje of kies voor een ontwerp van onze designers.

Hoera, geslaagd! Bekijk snel onze examenfeest uitnodigingen

Er zijn genoeg feestelijke uitnodigingen om uit te kiezen. Bij Kaartje2go vind je namelijk de allergrootste kaartencollectie van Nederland. Duik in de collectie en ga op zoek naar je favoriet. Met behulp van ons handige filtermenu vind je snel een kaartje dat aan al je wensen voldoet. Filter bijvoorbeeld op stijl, thema of kleur. 

🎓  Tip: Mis je iets in de collectie ‘Uitnodiging afstudeerfeest’? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Ze kijken graag samen met je naar de mogelijkheden. 

Heb je al een Kaartje2go account aangemaakt? 

Met een persoonlijk account profiteer je van allerlei fijne voordelen. Omdat je al genoeg hebt gelezen tijdens de examens, hebben we ze even kort voor je opgesomd: 

  • Kortingsacties: Log in op je Kaartje2go account en ontvang automatisch 10% korting. Daarnaast worden je afstudeerfeest uitnodiging per stuk goedkoper naarmate je er meer bestelt. 
  • Gratis kaarten: Verzamel met iedere bestelling bonuspunten en spaar voor gratis kaarten.
  • Favorieten: Sla je favoriete kaartjes op in je persoonlijke account, zodat je deze op een later moment snel terug kan vinden. 
  • Gratis proefdruk: Vraag kosteloos een proefdruk aan en bewonder de uitnodiging voor je examenfeest alvast in het echt. 

Nog geen Kaartje2go account? Een account aanmaken is helemaal gratis en zo gepiept. 

Zo ontwerp je een geslaagde uitnodiging

Bij Kaartje2go maak je zelf eenvoudig een supervette uitnodiging voor je afstudeerfeest. Zelfs als je een onvoldoende hebt gehaald op tekenen of beeldende kunst. Start met een blanco kaart en voeg een achtergrondkleur en leuke kaders of figuren toe. Wil je de uitnodigingen naar een hoger niveau tillen? Houd dan een fotoshoot ter ere van je diploma en gebruik deze foto’s op een fotokaart. Gooi bijvoorbeeld afstudeerhoed in de lucht of knal een confettikanon. 

🎓  Tip: Ontwerp een uitnodiging in het thema van je afstudeerfeest. Nog geen thema? Kies dan voor Later als ik groot ben en ga verkleed als je toekomstige studie of baan.

Wat zet je op een afstudeerfeest uitnodiging? 

Ben je een examenfeest uitnodiging aan het maken, maar vind je het lastig om te bepalen wat je precies op de kaart moet vermelden? We helpen je graag! Allereerst is het belangrijk om te bepalen waar en wanneer je het feest houdt. Schrijf ook de begin- en eindtijd op de uitnodiging. Vermeld de eventuele dresscode en laat gasten weten hoe ze zich moeten afmelden. Zo kun je genoeg hapjes en drankjes in huis halen. 

Time to party: Bestel je examenfeest uitnodigingen

Wauw, wat is de kaart tof geworden. We krijgen meteen zin in een feestje! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de afstudeerfeest uitnodigingen bestellen. Hieronder kun je meer lezen over het bestelproces.

Maak je uitnodigingen extra geslaagd 

Hoe leuk is het om eens flink uit te pakken. Na jarenlang ploeteren en huiswerk maken (of overschrijven van medestudenten 😉  ) heb je dat zeker verdiend. Voeg bijvoorbeeld leuke extra’s toe aan je bestelling en maak je uitnodigingen nog feestelijker met een gekleurde envelop en bijpassende sluitzegel. Of kies voor een luxe papiersoort en een vrolijke adressticker. Met deze afstudeerfeest uitnodigingen wordt het feestje ter ere van jouw diploma onvergetelijk. 

Afstudeerfeest uitnodigingen versturen

Verzendopties voor het versturen van je examenfeest uitnodigingen

Nu je kaartjes en gastenlijst klaar zijn, is het hoog tijd om de afstudeerfeest uitnodigingen te versturen. Dit kan op twee manieren:

  • Rechtstreeks versturen: Kies je voor deze optie, dan versturen wij de uitnodigingen naar de ontvangers. Het enige wat je hoeft te doen is de adressen aan te leveren. Zo kun je optimaal genieten van je welverdiende vakantie. 
  • Thuis ontvangen: Breng je de uitnodigingen voor je afstudeerfeest liever zelf rond, kies dan voor deze optie. Je ontvangt de kaarten en enveloppen dan in een pakketje thuis. Op deze manier kun je ook nog iets leuks bij de envelop instoppen. Denk bijvoorbeeld aan je favoriete schoolfoto met de ontvanger. Superleuk! 

Plaats je op werkdagen voor 20:00 uur je bestelling, dan doen we deze dezelfde dag nog voor je op de post. In 95% van de gevallen worden de uitnodigingen de volgende dag al bezorgd. 

🎓  Handig: Met onze adresverzoeker verzamel je eenvoudig de adressen van iedereen op de gastenlijst. 

Met behulp van onze kaartmaker is het maken van een uitnodiging een eitje. Kies je favoriete afstudeerfeest uitnodiging en klik op ‘Kaart bewerken’. Voeg vervolgens feestelijke figuren en kaders toe. Een foto doet het ook altijd goed. Maak bijvoorbeeld een fotocollage met leuke foto’s uit je middelbare school- of studententijd. Schrijf tot slot een uitnodigende tekst en belangrijke informatie in de kaart, zoals de datum en locatie. 

🎓  Leuk idee: Zet een linkje naar de playlist voor het afstudeerfeest in de uitnodiging. Zo kan iedereen zijn of haar favoriete liedjes toevoegen aan de lijst.

 

Ja, dat kan zeker! Je eerste proefdruk is bij ons helemaal gratis. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is kosteloos een Kaartje2go account aanmaken. Je ontvangt van ons een pakketje met daarin de afstudeerfeest uitnodiging en voorbeelden van onze luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen. Nog niet 100% tevreden met de kaart? We hebben de proefdruk in je account opgeslagen zodat je eenvoudig aanpassingen kunt doen.

Een feestje zonder gasten is natuurlijk niks aan. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig die ene danskoning, vrolijke feestganger en sociale vlinder vooral uit. Wil je het bij een klein groepje houden? Nodig dan je beste vrienden en leukste klasgenoten uit. 

🎓 Leestip: We hebben een handig blogartikel geschreven over het samenstellen van een gastenlijst.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.