Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging vrijgezellenfeest

De bruiloft van een goede vriend(in) staat voor de deur. Hoogste tijd om een vrijgezellenfeest te plannen! Heb jij de eer om het te organiseren? Kies dan een uitnodiging uit onze collectie, voeg een leuke tekst toe en verstuur de kaart naar de genodigden.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Vrijgezellenfeest uitnodiging maken voor een bruid of bruidegom

Is de datumprikker voor het vrijgezellenfeest rondgegaan en liggen de plannen grotendeels vast? Dan is het moment daar om uitnodigingen te maken. Omdat elke bruid of bruidegom uniek is, hebben onze designers de uitnodigingen zo ontworpen dat ze eenvoudig aangepast kunnen worden.

Uitnodigingen vrijgezellenfeest voor vrouwen

Bridal shower, bachelorette party of toch een uitnodiging met bride to be? In onze collectie uitnodigingen staan de leukste kaarten om een girls night out mee aan te kondigen. De kleur roze voert hier de boventoon, soms vergezeld van een sprankje goud. Staat een gezellige avond stappen als vanouds op het programma? Breng het gezelschap alvast in de stemming en stuur ze een uitnodiging met classy cocktails of bruisende champagne.

Vind de perfecte uitnodiging voor het vrijgezellenfeest

Onze designers voegen regelmatig nieuwe uitnodigingen voor een vrijgezellenfeest aan onze collectie toe. Is de keuze wat groot geworden en wil je snel een leuke kaart vinden? Gebruik dan ons handige filtermenu. Zet bijvoorbeeld een vinkje bij ‘eigen foto’ en kies een ontwerp waarbij je de bruid of bruidegom in the picture kunt zetten. Ook het selecteren van een stijl of thema helpt bij het vinden van die éne kaart.

Tip: maak een gratis Kaartje2go account aan

The one uitkiezen is soms best lastig, vooral als je meerdere leuke uitnodigingen hebt gezien. Wil je er nog even rustig over nadenken, zonder ze later terug te moeten zoeken? Log in en geef de kaarten een hartje om ze tussen je favorieten te zetten! ❤️

Zelf een unieke uitnodiging ontwerpen?

Jij kent je vriendin het allerbeste. Je weet precies wat er leuk, mooi en grappig aan haar is. Dit maakt jou de aangewezen persoon om helemaal zelf een kaart voor haar vrijgezellenfeest te maken. Start met een blanco kaart in een mooie kleur of neem een fotokaart als canvas. Open de kaart in de online editor en maak er met onze – eenvoudig te gebruiken – tools een unieke uitnodiging van.

PS: vraag ons om hulp!

Was er al een mooie uitnodiging voor een vrijgezellenfeest op je pad gekomen, maar had een kleine aanpassing hem écht perfect gemaakt? Neem contact met ons op! Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en zetten eventuele wijzigingen door naar onze designers.

Hoe maak ik een uitnodiging voor een vrijgezellenfeest?

Waar in de voorbereiding van een vrijgezellenfeest de nodige uren gaan zitten, is een unieke uitnodiging zo gemaakt. Volg onderstaande stappen en maak een kaart voor in de boeken.

🥂 Stap 1: klik op een ontwerp uit onze collectie uitnodigingen voor een vrijgezellenfeest

🥂 Stap 2: druk op ‘Kaart bewerken’ om de online editor te openen

🥂 Stap 3: voeg een leuke tekst en praktische informatie toe

🥂 Stap 4: vergroot, verklein of verschuif elementen naar eigen inzicht

🥂 Stap 5: voeg figuren, kaders en foto’s toe als finishing touch

Het verzinnen van een leuke tekst neemt vaak de meeste tijd in beslag. Je wilt namelijk dat het bij het thema past en ook dat het een vleugje humor bevat. Kom je er niet helemaal uit? Klik tijdens het bewerken van de uitnodiging op ‘vind een passende tekst’ voor een flinke dosis inspiratie. Vergeet ook niet praktische zaken (bijvoorbeeld je 06-nummer) een plekje te geven.

Uitnodigingen voor een vrijgezellenfeest bestellen

Is de gratis proefdruk om door een ringetje te halen? Dan is het moment aangebroken om de kaarten te bestellen. De meeste planners van een bachelor(ette) party sturen geen uitnodiging naar de bruid of bruidegom zelf. De gaafste vrijgezellenfeesten zijn immers een verrassing! Wel is het leuk om een extra uitnodiging voor hem of haar te bestellen als herinnering aan deze speciale dag.

Kan ik een gratis proefdruk bestellen?

Ja, iedereen met een account kan een gratis proefdruk aanvragen. Hoe dat in z’n werk gaat?

💕 Stap 1: kies een uitnodiging uit de collectie

💕 Stap 2: klik op ‘Proefdruk bestellen’

💕 Stap 3: maak de uitnodiging naar wens en bestel de proefdruk

Je hebt het pakket met de proefdruk vaak de volgende dag al in huis. Hier zitten naast de proefdruk ook voorbeelden van onze papiersoorten en gekleurde enveloppen in. Leg deze naast de uitnodiging en ontdek met welke extra’s de kaart het meest tot z’n recht komt. Een keuze kunnen maken? Op de bijgevoegde flyer staat verdere informatie over het bestelproces.

➡ Was je al bezig met het ontwerpen van een uitnodiging voor het vrijgezellenfeest? Volg de stappen in het orderproces en kies bij verzendwijze voor ‘Proefdruk bestellen’.

Steek de vrijgezellenfeest uitnodiging in een feestelijk jasje!

Een vrijgezellenfeest staat in het teken van lekker gek doen met vrienden of vriendinnen. En dat feestje? Dat begint al bij de uitnodiging! Kies bijvoorbeeld voor een roze of gouden envelop of een sluitzegel met een fles champagne erop. Liever een iets subtielere twist aan de uitnodiging geven? Onze papiersoort ‘Chic parelmoer’ geeft de uitnodiging een zachte glinstering en maakt de kleuren extra intens en feestelijk.

Spaar mee voor korting en gratis kaarten

Een gratis proefdruk bestellen, ontwerpen opslaan en de eerste kaart cadeau. Een gratis account aanmaken bij Kaartje2go kent veel voordelen. Ook bouwen ingelogde klanten automatisch bonuspunten op die ze kunnen inzetten voor korting en gratis kaarten. Daarnaast geldt: hoe meer kaarten er over de online toonbank gaan, hoe goedkoper ze per stuk worden. Meer uitnodigingen = dus meer korting.

Kaarten voor het vrijgezellenfeest klaar? Versturen maar!

De meeste vrijgezellenfeesten vinden zo’n 2 weken voor de bruiloft plaats. Aangezien de organisatie ervan vaak wat voeten in de aarde heeft, is een officiële uitnodiging per post vooral voor de vorm. Toch raden we aan om de kaarten enkele weken voor het feest te versturen om dubbele afspraken te voorkomen. Ook helpt een leuke uitnodiging de genodigden alvast in de feeststemming te komen.

🕊 Direct versturen 

Is het de bedoeling dat het vrijgezellenfeest een verrassing blijft? Verstuur de kaarten dan – zonder dat de bruid of bruidegom iets doorheeft – naar de genodigden. Mochten er een aantal adressen missen, stuur de ceremoniemeesters van de bruiloft dan een berichtje. Vaak hebben zij een overzicht van de adressen waar de trouwkaarten naartoe gestuurd zijn.

🕊 Thuis ontvangen

Is het vrijgezellenfeest geen geheim of zie je de genodigden binnenkort op een verjaardag of ander feestje? Dan is ‘thuis ontvangen’ wellicht de beste optie. Je kunt de uitnodigingen dan persoonlijk overhandigen, voorzien van leuke extra’s. Liever zelf de kaarten opsturen? Plak er een matchende adressticker op als kers op de taart!

Bedanken voor de mooie bruiloft

De meeste bruiden en bruidegommen verzamelen een team van helpers om zich heen. Niet alleen voor de trouwdag zelf, maar ook voor de voorbereiding en nasleep ervan. Deze helpende handen – waaronder de getuigen en ceremoniemeesters – op een creatieve manier laten weten dat je ze waardeert? Verstuur een bedankkaart met een leuke foto van jullie samen op de grote dag!

Psst … vergeet niet om – naast uitnodigingen voor het vrijgezellenfeest – ook een leuke felicitatiekaart voor de bruiloft te bestellen! Op onze inspiratieblog vind je tips voor teksten voor op een huwelijks-felicitatiekaart.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.