Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging BBQ en tuinfeest

Zoek je een originele uitnodiging voor een tuinfeest of bbq? Of je nou een grote barbecue of een klein tuinfeestje wilt organiseren, je bent hier aan het juiste adres voor de tofste uitnodigingen voor je tuinfeest of bbq feest! Maak zelf je kaart en vraag een GRATIS proefdruk aan.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen bbq of tuinfeest maken

De uitnodigingen voor een bbq tuinfeest zelf maken? Dat kan heel eenvoudig met onze handige kaartmaker. Met het grootste kaartaanbod van Nederland zit er vast wel een kaart tussen die perfect bij jouw tuinfeest of bbq past.

Uitnodigingen voor een tuinfeest voor elke gelegenheid

Een barbecue of tuinfeest past bij elke gelegenheid. Leuk voor een verjaardag of een housewarming, maar ook zeer geschikt om een jubileum of huwelijk te vieren. En laten we eerlijk zijn, er is altijd wel een reden te bedenken om weer eens lekker te barbecueën. Organiseer een gezellige buurt BBQ, pool party, een zomerfeest om de zomer in te luiden of misschien juist een winter barbecue! Voor elke gelegenheid vind je de perfecte uitnodigingskaart! Zoek je een stijlvolle uitnodiging, of een kaart met goudlook, mėt of zonder foto, klassiek, of juist hip en trendy, we hebben een stijl die bij je tuinfeest past.

Maak een gratis Kaartje2go account aan
Voor je aan de slag gaat met het uitzoeken van een uitnodiging voor jouw tuinfeest, raden we je aan een Kaartje2go account aan te maken. Dit is helemaal gratis. Het voordeel van een account is dat je je ontwerp of favoriete kaartjes kan opslaan. Daarnaast profiteer je van fijne voordelen zoals onze ingelogde klantenkorting en handig adresboek. Ook spaar je met bonuspunten automatisch voor gratis kaarten én als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief brengen we je als eerste op de hoogte van nieuwe kortingsacties. Ook kun je gratis een proefdruk aanvragen van de door jou ontworpen uitnodiging. Bij Kaartje2go geldt: meer kaartjes = meer korting. Dus als je meer kaartjes bestelt, wordt de prijs per stuk lager.

Veelgestelde vragen uitnodigingen tuinfeest

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.