Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging familiedag maken

Je familie is je kostbaarste bezit. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen en samen mooie herinneringen te maken. Je ouders, broertjes en zusjes zul je waarschijnlijk vaker zien, maar het is ook leuk om eens in de zoveel tijd bij te praten met die ene tante, nicht of neef. Organiseer daarom elk jaar een leuke familiedag zodat de hele familie samen kan komen. Geef deze dag extra glans door het maken van een mooie uitnodiging voor de familiedag. Kies een kaart uit de collectie om die je meteen vanachter je computer kan versturen of ga aan de slag met een eigen foto en maak een hele persoonlijke uitnodiging in de kaartmaker. Je familieleden zullen de datum direct in hun agenda zetten!

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt

Voorbeeld tekst uitnodiging familiedag

Ok, je hebt een leuk kaartje uitgezocht, maar wat ga je precies op de uitnodiging zetten? Wij hebben alvast een handig voorbeeld voor jou bedacht. Kort maar krachtig. 

Voorbeeld:

Hallo <Namen>,

Op <datum> organiseren onze leuke jaarlijkse familiedag. Dit jaar gaan wij met z’n allen gezellig <activiteit>. En wij willen graag dat jullie erbij zijn! Latenjullie weten of jullie er dit jaar weer gezellig bij zijn? Wij hebben er zin in!

Groetjes,
<Namen>

Ideeën voor een geslaagd familieuitje

Super, je weet welk kaartje je voor de uitnodiging van de familiedag gaat gebruiken. Maar wat voor activiteit gaan jullie ondernemen tijdens de familiedag? Een grote familie kent veel verschillende leeftijden, hoe vind je een leuke activiteit waardoor iedereen een leuke middag heeft? Wij hebben een aantal leuke ideeën bedacht om te doen en die je kan op de uitnodiging voor de familiedag kunt zetten: 

  • Boottocht: Is het zomer en is er mooi weer voorspeld? Ga gezellig samen varen.

  • Kookworkshop: (familie)liefde gaat door de maag, volg een leuke workshop samen.

  • Wijnproeverij: Weet jij veel van wijn? Ga met elkaar de strijd aan.

  • Escape room: Kunnen jullie het raadsel oplossen en op tijd ontsnappen?

Sluit de dag af met een heerlijk diner, bbq of een borrel en het feest is helemaal compleet.

Zoals je ziet zijn er leuke opties genoeg. Eventueel kun je alvast voorzichtig peilen wat voor activiteiten je familieleden leuk vinden. Deze dag wordt onvergetelijk!  

De voordelen van Kaartje2go

Bij een bestelling van onze uitnodigingskaarten kun je profiteren van mooie voordelen. Als je op werkdagen voor 20:00 uur besteld, worden de uitnodigingen voor je familiedag dezelfde dag verzonden. Plaats je je eerste bestelling bij ons? Dan ontvang je van ons de eerste kaart gratis. Wij vinden blije klanten erg belangrijk, heb je vragen? Neem contact op met ons team klanttevredenheid. Alvast een gezellige familiedag gewenst! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.