Ga naar de inhoudGa naar het filter
Verhuiskaarten

Verhuiskaarten

Verhuiskaart paddestoel woning
Verhuiskaart geïllustreerde sleutel met strik
Verhuiskaart huis aan ballonnen in de lucht
Verhuiskaart winters met huisjeskaarsen
Nieuwe woning, verhuisbericht
Fotokaart voor verhuizing met karton achtergrond
Verhuiskaart VW busje oranje met rode ballon
Verhuiskaart met rode Kever met kerstboom op het dak
Verhuiskaartje met foto en illustratie huisje met bloemen
Stijlvol verhuiskaartje met illustratie huisje en bloemen
Verhuiskaart met aquarel kamerplanten
Verhuiskaart sleutel hartjes foto stijlvol zilver
Extra's bij jouw verhuiskaart
Roestkleurige verhuiskaart met goudlook illustratie huisje
Stoere verhuiskaart met label en touwtje op verhuisdoos
Modern verhuisbericht met foto happy new home geel
Happy new home verhuisbericht verfroller
Winters verhuiskaartje met foto's en een auto met kerstboom
Lieve verhuiskaart met huisjes in de sneeuw tijdens kerst
Verhuizen hangstoel bamboe
Verhuiskaart housewarming happy new home goud confetti
Verhuiskaart kerst kerstbal foto kersttak sneeuw sterren
Winters verhuiskaartje autootje met dozen en kerstboom
Verhuiskaart op de bakfiets
Leuke verhuiskaart nieuwe stekje groene planten verhuisdozen

Verhuiskaarten maken

Verhuisd? Nieuwe woning? Stuur dan een kaart met verhuisd erop. Als je gaat verhuizen of samenwonen dan ben je zeker niet de enige. Gemiddeld verhuizen Nederlanders wel zeven keer in hun leven. Een verhuizing is een flinke klus en het resultaat wil je natuurlijk graag delen met je familie en vrienden. Met een originele verhuiskaart geef je jouw adreswijziging op een leuke manier door aan iedereen. Als je op zoek bent naar een voorbeeld tekst voor verhuiskaarten, ben je bij ons aan het goede adres. Je vindt in de kaartmaker veel verschillende voorbeeld teksten voor verhuizen, waardoor je je kunt laten inspireren, of direct op de kaart kunt plakken.

Wil je er ook nog graag een feestje van maken? Stuur dan een housewarming uitnodiging. Als je een housewarming geeft is het leuk dat de uitnodiging matcht met de stijl van je huis. Scroll daarom lekker door de collectie voorbeelden van housewarming uitnodigingen. Zo zie je wat er mogelijk is en welke stijl het beste bij jou past. 

Tip: In een verhuiskaart moet natuurlijk wel een feestelijke tekst staan. Laat je inspireren door onze leuke verhuisteksten!

Verhuiskaarten bestellen

Je bent verhuisd en dat wil je graag aan iedereen vertellen. Wat is er dan leuker dan een originele verhuiskaart met jouw eigen foto? Bovendien is een persoonlijke kaart een blijvende herinnering.

In onze online kaartenmaker maak je in een paar muisklikken precies de verhuiskaart die bij jou past. We hebben talloze voorbeeldkaarten die je zo kunt aanpassen. Jij maakt jouw verhuiskaarten precies zoals jij 'm hebben wilt en wij zorgen ervoor dat ze perfect gedrukt en snel bezorgd worden. De mooiste kaarten maak je zo, bij Kaartje2go! 

Gemakkelijk adresseren

Heb je een adressenbestand in excel of csv? Dan is adresseren een fluitje van een cent. Even uploaden en al jouw verhuiskaarten zijn geadresseerd. Lekker snel en makkelijk!

Goedkope verhuiskaarten

Verhuizen brengt vaak veel kosten met zich mee. Een nieuw huis, nieuwe meubels, een nieuwe inrichting… en dit is nog niet alles. Wanneer je eenmaal verhuisd bent wil je dit natuurlijk laten weten aan familie en vrienden met een leuke verhuiskaart. Wij begrijpen dat je dit het liefst zo goedkoop mogelijk doet. Het goedkoopste kaartformaat ‘enkel’ is dan ook erg populair bij verhuiskaarten. Voor een overzicht van alle goedkope verhuiskaarten selecteer het filter enkel.

Veelgestelde vragen over verhuiskaarten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.