Ga naar de inhoud
VerhuiskaartenHier ben ik thuis!
Verhuiskaart samenwonen slakken een huisje kaart
Verhuisbericht vogelhuisje met pimpelmeesje
Verhuiskaart bus met meubels
Leuke verhuiskaart met 4 groene planten
Verhuiskaart pastel housewarming
Verhuizen hangstoel bamboe
Verhuiskaart bakfiets met planten
Verhuiskaart op de bakfiets
Verhuiskaart nieuwe woning huisjes vrolijk Nederland
Verhuiskaart fotokaart sleutel huis new home
Mooie verhuiskaart met kast planten en dozen
Verhuiskaart 'Nieuw Stekje' bladertakken foto hartjes goud
Extra's bij jouw verhuiskaart
 • Sinds 2006 al 1.314.970 blije klanten!
 • Eenvoudig aanpassen naar jouw wensen
 • Veilig en gemakkelijk betalen
Verhuiskaart housewarming happy new home goud confetti
Verhuiskaart met dozen planten en kat
Sfeervolle verhuiskaart grafisch behang en trendy stoel
Verhuiskaart verhuisbericht met verfroller en spetters
Verhuiskaart vrolijk kleurrijk huisjes new home
Verhuisbericht kraft huisje met hartjes
Verhuiskaart illustratie huisjes fiets verhuisbericht
Verhuiskaart VW busje met verhuisspullen
Verhuiskaart blauw huis en droogbloemen
Verhuiskaart - kitten in verhuisdoos
Verhuiskaart samenwonen met hartjes en watercolour
Vlotte verhuiskaart met verschillende planten
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.533 beoordelingen

Verhuiskaarten maken

Verhuisd? Nieuwe woning? Stuur dan een kaart met verhuisd erop. Als je gaat verhuizen of samenwonen dan ben je zeker niet de enige. Gemiddeld verhuizen Nederlanders wel zeven keer in hun leven.

Een verhuizing is een flinke klus en het resultaat wil je natuurlijk graag delen met je familie en vrienden. Met een originele verhuiskaart geef je jouw adreswijziging op een leuke manier door aan iedereen. Wil je er ook nog graag een feestje van maken? Stuur dan een housewarming uitnodiging.

Verhuiskaarten bestellen

Je bent verhuisd en dat wil je graag aan iedereen vertellen. Wat is er dan leuker dan een originele verhuiskaart met jouw eigen foto? Bovendien is een persoonlijke kaart een blijvende herinnering.

In onze online kaartenmaker maak je in een paar muisklikken precies de verhuiskaart die bij jou past. We hebben talloze voorbeeldkaarten die je zo kunt aanpassen. Jij maakt jouw verhuiskaarten precies zoals jij 'm hebben wilt en wij zorgen ervoor dat ze perfect gedrukt en snel bezorgd worden. De mooiste kaarten maak je zo, bij Kaartje2go! 

Gemakkelijk adresseren

Heb je een adressenbestand in excel of csv? Dan is adresseren een fluitje van een cent. Even uploaden en al jouw verhuiskaarten zijn geadresseerd. Lekker snel en makkelijk!

Goedkope verhuiskaarten

Verhuizen brengt vaak veel kosten met zich mee. Een nieuw huis, nieuwe meubels, een nieuwe inrichting… en dit is nog niet alles. Wanneer je eenmaal verhuisd bent wil je dit natuurlijk laten weten aan familie en vrienden met een leuke verhuiskaart. Wij begrijpen dat je dit het liefst zo goedkoop mogelijk doet. Het goedkoopste kaartformaat ‘enkel’ is dan ook erg populair bij verhuiskaarten. Voor een overzicht van alle goedkope verhuiskaarten selecteer het filter enkel.

Ben je op zoek naar een originele uitnodiging voor een housewarming? Kijk dan eens bij onze prachtige collectie housewarming uitnodigingen.

Veelgestelde vragen over verhuiskaarten

Een verhuiskaart stuur je wanneer je gaat verhuizen naar een andere woning. Zo kun je familie, vrienden en bekenden op de hoogte brengen van je nieuwe woonadres.

In principe kun je de verhuiskaarten sturen wanneer je wilt. Je kunt ze voor de verhuizing sturen, maar ook erna. 

 • Als je ze voor die tijd stuurt krijg je wellicht nog wat hulp bij het klussen of verhuizen. Laat de mensen wel even weten wanneer je gaat verhuizen, zodat ze niet onverwacht bij de oude bewoner aankloppen.
 • Als je ze na die tijd stuurt kun je de verhuiskaart goed combineren met een uitnodiging voor een housewarming.

In een paar eenvoudige stappen maak je zelf verhuiskaarten:

 1. Kies een kaart uit de collectie en klik op “kaart bewerken”
 2. Bewerk de kaart in de online kaartmaker. Voeg figuren en kaders toe; pas de kleuren, het lettertype en de achtergrond aan, of upload je eigen foto.
 3. Schrijf tot slot een persoonlijke tekst in de binnenzijde en klaar is je verhuiskaart.

Jazeker! Wanneer je een account aanmaakt bij Kaartje2go krijg je de proefdruk gratis. Je ontvangt van ons een pakket met daarin jouw ontworpen kaart en de verschillende envelop kleuren + papiersoorten.

Wanneer je tevreden bent kun je heel eenvoudig je echte bestelling plaatsen. De kaartjes kun je rechtstreeks door ons laten versturen of als pakket thuis laten bezorgen.

Wanneer je een gratis account aanmaakt ontvang je automatisch een korting voor elke kaart die je bestelt. Hoe meer kaarten je bestelt, hoe hoger je korting wordt.

Daarnaast hebben we regelmatig leuke kortingsacties. Meld je aan voor de nieuwsbrief of bekijk onze pagina met acties om op de hoogte te blijven.

Absoluut! Met een fotokaart zet je jouw nieuwe woning letterlijk op de kaart en kunnen mensen meteen jouw nieuwe plekje aanschouwen.

Een fotokaart maken is heel eenvoudig: 

 • Zoek een kaart uit met een foto en vervang deze voor je eigen foto. Zo maak je de kaart in een paar simpele klikken uniek. 
 • Je kunt ook beginnen met een blanco kaart. Dan kun je de foto als achtergrond gebruiken of een collage van de verbouwing maken.

Wat je op de verhuiskaart zet is heel persoonlijk. Je kunt bijvoorbeeld schrijven hoe blij je bent eindelijk te verhuizen naar je droomhuis of vertellen waarom je de stad voor het platteland verruilt. Verder is het handig om wat praktische informatie op de kaart te zetten:

 • Jullie namen
 • Jullie nieuwe adres 
 • Jullie verhuisdatum
 • Jullie contactgegevens
 • Optioneel: een foto van je nieuwe woning
 • Optioneel: een route naar je nieuwe woning
 • Optioneel: het oude adres
 • Optioneel: de uitnodiging voor een housewarming

Ben je op zoek naar leuke teksten voor op de verhuiskaart? Kijk voor inspiratie eens bij onze verhuisteksten.

Wanneer je jouw verhuiskaartjes voor 20:00 uur bestelt, doen wij ze dezelfde dag nog voor je op de post! In 95% van de gevallen bezorgt PostNL de kaarten al de volgende dag.

Je kunt de kaarten rechtstreeks laten versturen. Je hoeft dan zelf geen postzegels te plakken en de kaarten zijn er eerder.

Wil je ze liever zelf bezorgen? Laat de kaarten dan als een pakketje thuisbezorgen. Je kunt de verhuiskaarten dan zelf in de envelop doen en door de brievenbus gooien.

Wanneer je jouw verhuiskaarten bij Kaartje2go bestelt profiteer je van de volgende voordelen: 

 • Gratis proefdruk
 • Voor 20:00 uur bestelt = vandaag verzonden
 • Niet tevreden = geld terug
 • Meer kaarten = meer korting
 • Spaar voor gratis kaarten

Bovendien staan we met een glimlach voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. Want als jij blij bent, dan zijn wij blij!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.