Ga naar de inhoudGa naar het filter
Verhuiskaarten

Verhuiskaarten

Verhuiskaart huis met grote bloemen planten en hartjes
Verhuiskaart planten nieuw stekkie hartjes verhuisdoos
Verhuiskaart verhuisdozen planten nieuw stekkie hartjes
Verhuiskaart met kat in een verhuisdoos
Verhuisbericht voordeur hond hartjes new home
Verhuiskaart sleutel oude en nieuwe huis verhuizen spetters
Verhuiskaart 'So happy'
Verhuiskaart voordeur nieuwe woning hartjes new home
Verhuiskaart verbouwen veel succes huis bouwen
Grappig verhuiskaartje met een zandkasteel verhuisbericht
Verhuiskaartje grote foto kader happy new home geschreven
Verhuiskaart huis aan ballonnen in de lucht
Verhuiskaart hollands tegeltje delfts blauw spreuk
Verhuiskaart Citroën 2cv met aanhangwagen
Leuke verhuiskaart met hangende planten
Verhuiskaart planten nieuwe stek adreswijziging
Verhuiskaartje dozen en plantjes
Stijlvol verhuiskaartje met illustratie huisje en bloemen
Verhuiskaart VW busje oranje met rode ballon
Stoere verhuiskaart met label en touwtje op verhuisdoos
Roestkleurige verhuiskaart met goudlook illustratie huisje
Verhuiskaart nieuw stekkie plantje hartjes foto verhuisdoos
Verhuiskaart fotocollage donker hout goud
Verhuiskaart geïllustreerde sleutel met strik

Verhuizing doorgeven? Stuur een verhuisbericht

Ben je net verhuisd? Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Tijd om een verhuisbericht te maken naar familie en vrienden te sturen. We snappen goed dat niet elke verhuizing hetzelfde is. Daarom heeft Kaartje2go leuke kaarten voor elk type adreswijziging. Zo vind je naast standaard verhuisberichten ook kaarten voor een verbouwing, nieuwe woonplaats en samenwonen in onze collectie. En voor de échte lolbroeken hebben we ook nog grappige verhuiskaarten

Een verhuiskaart maken

Onze ontwerpers hebben een ruime collectie gemaakt vol leuke verhuiskaarten. De gemiddelde Nederlander verhuist immers zeven keer. En of dat nou naar het einde van de straat of naar een nieuwe woonplaats is; elke verhuizing is een kaart waard. Natuurlijk kun je ook helemaal zelf verhuiskaarten maken. Zo geef je jouw adreswijziging met een originele verhuiskaart door. Het enige wat je hoeft te doen is deze eenvoudige stappen volgen: 

  1. Kies een verhuiskaart uit de collectie en klik op “Kaart bewerken”. 
  2. Ga aan de slag in de kaartmaker. Voeg bijvoorbeeld vrolijke figuren toe. Wat dacht je van een sleutel, huisje of verhuisdoos? 
  3. Schrijf een passende tekst op de verhuiskaart en pas eventueel het lettertype aan. 
  4. Tevreden? Dan is het tijd om je zelfgemaakte verhuisbericht te versturen.

🏠 Tip: In de kaartmaker vind je verschillende teksten voor op een verhuiskaart. Bekijk voor extra inspiratie ons blogartikel “Wat zet je op een verhuiskaart?”.  

Tof: Zelf een foto verhuiskaart maken

Een verhuizing is een flinke klus en het resultaat wil je natuurlijk graag delen met familie en vrienden. Al helemaal wanneer je flink hebt lopen klussen, opknappen of verbouwen. Met een foto verhuiskaart zet je jouw nieuwe woning letterlijk op de kaart en kan iedereen meteen jouw stekje aanschouwen. Kies een verhuiskaart met foto uit de galerij en vervang de voorbeeldfoto met een eigen kiekje. Ga bijvoorbeeld voor een “before” en “after” foto wanneer je geklust hebt. Of maak een verhuiskaart met een foto van de sleuteloverdracht. Natuurlijk kun je ook beginnen met een blanco kaart. Leuk én origineel! 

Eenvoudig verhuiskaartjes bestellen en versturen

Een originele verhuiskaart gemaakt met een eigen foto en bijpassende tekst: check! Dan is het tijd om de kaart voor een laatste keer te controleren. Staat écht alles erop? Ben je niet per ongeluk het nieuwe adres vergeten? Als je helemaal tevreden bent, kun je je kaart met verhuisbericht bestellen. Wij doen de kaartjes trouwens graag voor je op de post. Hiervoor hebben we alleen de adressen van de ontvangers nodig. Zo kun jij lekker in je luie stoel bijkomen van de verhuizing. Wil je het verhuiskaartje liever zelf rondbrengen? Kies dan voor de optie “Thuis bezorgen”. 

🎅🏻 🏠 Kerst verhuiskaarten: Speciaal voor alle verhuizingen in december. 

Goedkope verhuiskaarten versturen 

Nieuwe meubels, een ander kleurtje op de muur… voor een verhuizing of verbouwing moet je diep in de buidel tasten. Daarom hebben we drie tips om goedkope verhuiskaarten te bestellen. 

  1. Kies voor een enkele kaart in het kleinste formaat.
  2. Maak een gratis Kaartje2go account aan en ontvang korting op je verhuiskaartjes. 
  3. Laat je verhuisberichten thuis bezorgen en gooi ze zelf bij vrienden en familie door de brievenbus. Zo bespaar je flink wat postzegelkosten.

🏠 Bespaartip: Combineer je adreswijziging kaart met een housewarming uitnodiging. Zo hoef je maar één kaartje te sturen in plaats van twee.

Veelgestelde vragen over verhuiskaarten

Een verhuisbericht stuur je wanneer je gaat verhuizen naar een nieuw huis. Zo kun je je dierbaren op de hoogte brengen van de adreswijziging. In principe kun je de verhuiskaart sturen wanneer je wilt. 

  • Voor de verhuizing: Zo krijg je wellicht nog wat hulp bij het klussen of verhuizen. Laat de mensen wel even weten wanneer je gaat verhuizen, zodat ze niet onverwachts bij de oude bewoner aankloppen. 
  • Na de verhuizing: Zo kun je iedereen meteen uitnodigen voor een housewarming. 

Wil je de verhuis kaart snel bij je ontvangers hebben? Bestel dan op werkdagen voor 21:00 uur. In 95% van de gevallen wordt je kaartje de volgende dag al bezorgd.

Natuurlijk! Je ontvangt dan van ons een pakket met daarin in jouw online ontworpen verhuiskaart, verschillende envelopkleuren en papiersoorten. Als je tevreden bent, kun je eenvoudig vanuit je Kaartje2go account de definitieve bestelling plaatsen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.