App om kaarten met foto te maken: Kaartje2go

Yes! We hebben een app. Hier zijn we erg blij mee en we hopen dat jij er net zo blij van wordt.

Met onze Kaartje2go app maak je in een handomdraai de leukste kaarten direct vanaf je smartphone. Zet Kaartje2go op je startscherm en maak het jezelf nog makkelijker om een kaartje te sturen zoals een kerstkaart.

Wil jij Kaartje2go altijd onder handbereik hebben? Download de Kaartje2go app voor Android in de Play Store of Download de app voor Apple’s Iphone in de App-store.

Hoe werkt de Kaartje2go app?

De Kaartje2go app werkt heel eenvoudig. Ga naar de Google Play Store of App-store en download de Kaartje2go app om deze toe te voegen aan het startscherm van je smartphone. Klik vervolgens op het logo om direct de website van Kaartje2go te openen.

​Wil je bovendien op de hoogte blijven van speciale kortingen en acties? Sta dan toe dat Kaartje2go berichten kan sturen via de app en ontvang als eerste kortingsacties op je smartphone.

Wat is er zo leuk aan de Kaartje2go app?

 • Maak en verstuur overal en altijd met gemak een kaartje!
 • Vergeet nooit meer een verjaardag, trouwdag of ander speciaal moment door deze toe te voegen aan je persoonlijke kalender - want we sturen je een herinnering wanneer er een kalendermoment aankomt.
 • Ontvang unieke kortingen via de app (sta toe dat Kaartje2go je berichten kan sturen via de app).
 • Log in met je account en ontvang standaard korting op iedere bestelling.
 • Spaar voor gratis kaarten door middel van bonuspunten bij iedere bestelling.
 • Zoek nooit meer naar een adres, maar sla ze op in je persoonlijke adresboek.

Leuke kerstkaarten maken via de app

Wil je de app gebruiken om kerstkaarten te maken en te versturen? Als de kerstdagen voor de deur staan breekt de mooiste en gezelligste tijd van het jaar weer aan. De sneeuwvlokjes vallen uit de lucht, terwijl je snel nog even de laatste cadeaus haalt. Je zou het bijna vergeten, maar de kerstkaarten moeten ook nog besteld worden! Gelukkig doe je dat eenvoudig en snel met de Kaartje2go App. Met de app kun je nog meer tijd besparen bij het maken en versturen van je kerstkaarten. Bewerk leuke bestaande kaarten en verstuur ze direct naar de ontvanger. 

Kerstkaarten met foto maken via de app

Of maak bijvoorbeeld een gave kerstkaart met een eigen foto. Upload je leukste foto’s en gebruik ze als achtergrond of maak er een collage van. Voeg figuren en kaders toe in onze kaartmaker en ontwerp de perfecte kerstkaart waarmee jij het verschil maakt bij je vrienden en familie. Kies je liever voor een bestaande kerstkaart? Onze designers hebben ontzettend veel leuke kerstkaarten gemaakt die je eenvoudig en snel kan personaliseren. Voegen rode enveloppen toe en bijpassende kerst-sluitzegels en maak het kerstgevoel compleet! 

Zo maak je stap voor stap de mooiste kerstkaarten:

 1. Kies een kaart

 2. Begin met een eigen foto of bewerk een bestaand ontwerp

 3. Klik op kaart bewerken en voeg eenvoudig de leukste tekst, figuren en kaders toe

 4. Kies vervolgens de papiersoort en bestel er rode enveloppen en/of sluitzegels bij 

 5. Verzend de kerstkaarten naar je adres of rechtstreeks naar de ontvanger 

We wensen je veel plezier met de app!

Heb je tips, feedback of vragen? Laat het ons weten, want wij staan voor je klaar!