Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging Abraham 50 jaar

 • Luxe papiersoorten
 • Gratis proefdruk
 • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

Uitnodiging 50 jaar man maken

Hiep, hiep, hoera, Abraham is 50 jaar! Dat vraagt natuurlijk om een groot feest. Maar een Abraham feest is natuurlijk niet compleet zonder je beste vrienden, leukste familieleden en favoriete collega’s. Maak daarom vandaag nog een originele uitnodiging voor het 50 jaar Abraham feest en vier deze speciale verjaardag samen met je dierbaren. We hebben een hele verzameling 50 jaar uitnodigingen voor mannen gemaakt. Speciaal voor kersverse Abrahams.

Maak een gratis Kaartje2go account aan

Met een Kaartje2go account profiteer je van leuke voordelen. Zo is het extra eenvoudig om je favoriete kaartjes op te slaan, een gratis proefdruk aan te vragen en je ontwerpen te bewaren. Daarnaast krijg je een vaste klantenkorting en spaar je ook nog eens voor gratis kaarten.

Maak meteen je gratis account aan.

De leukste uitnodigingen voor het Abraham feest

Is de datum geprikt en de feestlocatie gekozen? Dan is de volgende stap een uitnodiging maken. Bekijk in alle rust de kaarten in de collectie en gebruik de filters om een originele 50 jaar uitnodiging voor een man te vinden. 

De keuze is reuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grappige uitnodiging voor Abraham of een klassieke, stijlvolle of moderne kaart? Of iets met confetti en slingers? Of een kaart met een 50 verkeersbord, een meter bier of het geboortejaar? 

Met de allergrootste kaartencollectie van Nederland zit er ook voor jou een originele uitnodiging 50 jaar voor een man tussen. 

🍔 Tip: Bij de man gaat liefde door de maag. Bekijk daarom onze uitnodigingen voor een borrel, diner of barbecue.

Uitnodigingen voor het Abraham feest bestellen

Ben je helemaal tevreden over je ontwerp? Dan is het tijd voor de volgende stap: de uitnodiging voor de 50e verjaardag man bestellen.

Extra’s om je uitnodigingen nog mooier te maken

Hopelijk is het ontwerp van je uitnodiging precies geworden zoals je had bedacht. Met deze extra’s maak je de kaart helemaal af:

Abraham uitnodigingen versturen

De kaarten zijn gemaakt en de extra’s besteld. Alleen nog even de uitnodigingen versturen en dan is het tijd voor het feestje! Het versturen kan op twee manieren:

 • Direct versturen: Vul de adressen in, kies een verzenddatum en wij doen de rest.
 • Thuis ontvangen: Laat de kaarten gratis thuis bezorgen, inclusief de leuke extra’s die je hebt besteld.

In beide gevallen worden de kaarten die op werkdagen voor 20:00 uur besteld zijn nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen liggen ze de volgende dag al op de deurmat.

✉️ Tip: Gebruik onze adresverzoeker om de adressen rechtstreeks in je Kaartje2go account te laten zetten.

Jazeker, graag zelfs! We willen namelijk dat je helemaal tevreden bent over je ontwerp voordat je bestelt. En dat kan het beste door je zelfgemaakte uitnodigingskaart in het echt te bewonderen.

Meer weten? Zo werkt het bestellen van een proefdruk.

In een paar stappen kun je zelf een uitnodiging voor Abraham maken:

 1. Kies een kaart uit de collectie ‘Uitnodiging 50 jaar man’.
 2. Klik op ‘Kaart bewerken’.
 3. Bewerk de kaart in de kaartmaker. Verander het lettertype, speel met de kleuren of sleep met figuren. En vergeet vooral de persoonlijke uitnodigingstekst niet.
 4. Klaar met bewerken? Vraag meteen een gratis proefdruk aan.

📷 Tip: Een uitnodiging maken met Abraham op de foto? Leuk idee! In onze kaartmaker upload je eenvoudig je eigen foto op de kaart. 

De zin ‘Hij heeft Abraham gezien’ komt uit de Bijbeltekst Johannes 8:57 waarin staat: ‘U bent nog geen vijftig en u zou Abraham gezien hebben?’. Daarom noemen we iemand die 50 wordt Abraham.

Wanneer iemand 60, 70, 80, 90 of 100 jaar wordt zijn er namen gekozen die bij die leeftijd horen.

 • 60 jaar: Isaak (of Rebekka)
 • 70 jaar: Jacob (of Rachel)
 • 80 jaar: Jozef (of Asnath)
 • 90 jaar: Efraïm
 • 100 jaar: Metusalem

Een leuk Abraham feest gehad? Bedank of feliciteer!

Jouw 50 jaar Abraham feest wordt vast een knalfuif. De mensen die daaraan hebben bijgedragen wil je natuurlijk graag bedanken. Dat kan met onze bedankkaartjes. Wil jij een 50-jarige man feliciteren met zijn verjaardag? Kijk dan eens tussen onze verjaardagskaarten voor 50 jarige mannen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.