Ga naar de inhoud
DoopkaartenDoopkaarten voor een onvergetelijke dag
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.514 beoordelingen

Doopkaarten maken

De zoektocht naar een doopkaartje

Het doopsel is een bijzonder gebeurtenis in het leven van een kind, maar ook zeker voor jullie als ouders. Daar past een relevant en leuk doopkaartje bij. Op deze pagina vind je een selectie doopkaartjes, speciaal ontworpen door onze designers.

Doopkaarten maken met plezier

Oprecht kunnen we zeggen dat je de leukste en mooiste doopkaartjes maakt bij Kaartje2go! De grootste collectie doopkaartjes voor een jongen of meisje van Nederland vind je hier. En elke kaart is uniek en alleen verkrijgbaar bij Kaartje2go.

Doopkaartjes maken

Bij Kaartje2go maak je kaartjes voor het doopsel eenvoudig zelf. Met een eigen foto, of met 1 van de unieke doopkaarten uit onze collectie. Leuk, snel en gemakkelijk. Je kunt foto's toevoegen, de doopkaart versieren met figuren en kaders, en uit vele teksttypes en kleuren kiezen. Met een mooi dooptekst maak je het kaartje helemaal af. 

Voordelige doopkaartjes

Kaartje2go biedt de meeste keuze, en de beste kwaliteit. En we zijn ook heel voordelig. Kijk en vergelijk zelf dus goed. Het scheelt vaak tientallen euro's. De mooiste kaarten, tegen de vriendelijkste prijs! Ben je op zoek naar geboortekaartjes? Kijk dan eens in onze geboortekaartjes categorie?

Wat is het doopsel

Binnen het christendom is het doopsel het sacrament van de christelijke initiatie. De persoon die gedoopt wordt, wordt overgoten met doopwater of erin ondergedompeld. Vaak spreekt men daarbij de doopformule uit. Deze luidt als volgt: "Ik doop u in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest."

De mooiste doopkaartjes zijn voorzien van een persoonlijke touch. In onze kaartmaker maak je in een paar eenvoudige stappen een gepersonaliseerde doopkaart:

  1. Kies een kaart uit onze doopkaarten collectie en klik op ‘Kaart bewerken’. 
  2. Voeg mooie figuren en kaders toe. Het is ook mogelijk om een foto toe te voegen. Een foto van het kindje dat gedoopt wordt maakt de kaart echt uniek.
  3. Schrijf een passende tekst op de doopkaart.
  4. Bekijk onze mooie extra’s en rond de bestelling af.

Het doopsel is een hele bijzondere gebeurtenis. En wij vinden dat zoiets bijzonders een heel mooi en passend kaartje verdient. Daarom bieden we jou graag een gratis proefdruk aan. Zo kun je het doopkaartje even in het echt bekijken en bepalen of deze helemaal naar wens is. Ook ontvang je een proefdrukpakketje van onze gekleurde enveloppen en verschillende papiersoorten. Ben je tevreden met de kaart? Wat fijn! De doopkaart is opgeslagen in je account zodat je deze eenvoudig kunt bestellen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.